skiabox Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα. Στο εξοχικό τα κουνούπια πλέον είναι μεταλλαγμένα! Προχθές είχα βάλει 2 συσκευές με ταμπλέτες καθώς και autan spray σε εμένα και πάλι ερχόντουσαν! Καμιά ιδέα παιδιά;
Zengar Zombolt Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από Zengar Zombolt 2
tarantules Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Πάρε ένα μπουκαλάκι μικρο άδειο που έχει ψεκαστήρα , και βάλε μέσα μισό λίτρο νερό και μια βανίλια σκόνη ζαχαροπλαστικής και ψέκασε τα χέρια και τα πόδια σου.Εγώ αυτό κάνω και δεν με πλησιάζουν. 2
Shadows Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Σε σπιτια με κηπο,πρασινο παντα κανουμε απολυμανση.Οχι αυτη που ερχονται και δινεις 70 ευρω ομως,αλλα με 10-20 ευρω παιρνεις φαρμακο που θα σε βγαλει ολο τον χρονο και συνηθως ειναι και για περπατητα αλλα και πεταμενα εντομα.
skiabox Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 14 λεπτά πριν, Shadows είπε Σε σπιτια με κηπο,πρασινο παντα κανουμε απολυμανση.Οχι αυτη που ερχονται και δινεις 70 ευρω ομως,αλλα με 10-20 ευρω παιρνεις φαρμακο που θα σε βγαλει ολο τον χρονο και συνηθως ειναι και για περπατητα αλλα και πεταμενα εντομα. Το εξοχικό είναι σε διαμέρισμα 2ου ορόφου.
Weiss Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Αν δεν έχεις πρόβλημα με θόρυβο, βάλε ανεμιστήρα κοντά σου. Δεν μπορούν να πλησιάσουν σε ροές αερα. 3
mclein² Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 κατι τετοιο : https://www.e-shop.gr/syskeyi-exontosis-entomon-clatronic-iv-3340-p-HAP.261821
skiabox Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, mclein² είπε κατι τετοιο : https://www.e-shop.gr/syskeyi-exontosis-entomon-clatronic-iv-3340-p-HAP.261821 Αυτές οι συσκευές κάνουν δουλειά; Επίσης η συγκεκριμένη βλέπω έχει εξαντληθεί!
tounion Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Πήρα σήμερα μια παρόμοια από Σκλαβενίτη 10€ Αλλού που την είχα δει έκανε δουλίτσα... Να δούμε και εδώ ...
skiabox Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Από ότι έχω καταλάβει υπάρχουν δύο ειδών συσκευές. Και οι δύο έχουν μπλε λάμπες που τραβάνε τα κουνούπια. Απλά η μία τα καίει ενώ η άλλη τα παγιδεύει με ανεμιστήρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Eπειδή έχω μακρά εμπειρία στην εξοχή, καλύτερα ν' αποφύγετε αυτές τις συσκευές. Γιατί αυτές εκτός από τα κουνούπια έλκουν κι έντομα που δεν θα ερχόντουσαν καθόλου σε άλλη περίπτωση. Η καλύτερη λύση είναι λάμπες για κουνούπια στο μπαλκόνι (αυτές οι κίτρινες) και γενικά τα φάρμακα για ψεκαστήρα για να το ρίξεις στους τοίχους και παντού. Έχω ''ανακαλύψει'' ένα φοβερό τώρα τελευταία που κάνει και για τον ψεκασμό των ζώων εκτός από μύγες-κουνούπια. Λέγεται Sebacil (BAYER) και κάνει καλή δουλειά. Είναι ψιλοακριβό αλλά με ένα μπουκαλάκι τη βγάζεις όλο το καλοκαίρι. Και συμφέρει πολύ περισσότερο απ' ότι τα λουριά για τους σκύλους γιατί αν ένα καλό λουρί έχει 20 ευρώ και χρειαστείς 2-3 τότε με το Sebacil και εξολοθρεύεις τα έντομα του κήπου και των σκυλιών και των γατιών.
vaslag7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 σκοτωνεις επισης με αυτο και οτι χρησιμο υπαρχει πχ μελισσες...
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, vaslag7 είπε σκοτωνεις επισης με αυτο και οτι χρησιμο υπαρχει πχ μελισσες... Oι μέλισσες πάνε στα λουλούδια φίλε μου όχι στους τοίχους και τα πατώματα. Πάντως τις ταϊζω καλά γιατί έχω 1 εκατομμύριο από δαύτα.
Lacepo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, ELTASSOS είπε Οταν σε τσιμπανε πρηζεσαι?..... εσενα σε πρηζουν;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα