Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Στο εξοχικό τα κουνούπια πλέον είναι μεταλλαγμένα!

Προχθές είχα βάλει 2 συσκευές με ταμπλέτες καθώς και autan spray σε εμένα και πάλι ερχόντουσαν!

Καμιά ιδέα παιδιά;

Δημοσ.

Πάρε ένα μπουκαλάκι μικρο άδειο που έχει ψεκαστήρα , και βάλε μέσα μισό λίτρο νερό και μια βανίλια σκόνη ζαχαροπλαστικής και ψέκασε τα χέρια και τα πόδια σου.Εγώ αυτό κάνω και δεν με πλησιάζουν.

• Like 2
Δημοσ.

Σε σπιτια με κηπο,πρασινο παντα κανουμε απολυμανση.Οχι αυτη που ερχονται και δινεις 70 ευρω ομως,αλλα με 10-20 ευρω παιρνεις φαρμακο που θα σε βγαλει ολο τον χρονο και συνηθως ειναι και για περπατητα αλλα και πεταμενα εντομα.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Shadows είπε

Σε σπιτια με κηπο,πρασινο παντα κανουμε απολυμανση.Οχι αυτη που ερχονται και δινεις 70 ευρω ομως,αλλα με 10-20 ευρω παιρνεις φαρμακο που θα σε βγαλει ολο τον χρονο και συνηθως ειναι και για περπατητα αλλα και πεταμενα εντομα.

Το εξοχικό είναι σε διαμέρισμα 2ου ορόφου.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις πρόβλημα με θόρυβο, βάλε ανεμιστήρα κοντά σου. Δεν μπορούν να πλησιάσουν σε ροές αερα. 

• Like 3
Δημοσ.

Πήρα σήμερα μια παρόμοια από Σκλαβενίτη 10€ 

Αλλού που την είχα δει έκανε δουλίτσα... Να δούμε και εδώ ... 

Δημοσ.

Από ότι έχω καταλάβει υπάρχουν δύο ειδών συσκευές.

Και οι δύο έχουν μπλε λάμπες που τραβάνε τα κουνούπια.

Απλά η μία τα καίει ενώ η άλλη τα παγιδεύει με ανεμιστήρα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Eπειδή έχω μακρά εμπειρία στην εξοχή, καλύτερα ν' αποφύγετε αυτές τις συσκευές. Γιατί αυτές εκτός από τα κουνούπια έλκουν κι έντομα που δεν θα ερχόντουσαν καθόλου σε άλλη περίπτωση.
Η καλύτερη λύση είναι λάμπες για κουνούπια στο μπαλκόνι (αυτές οι κίτρινες) και γενικά τα φάρμακα για ψεκαστήρα για να το ρίξεις στους τοίχους και παντού. Έχω ''ανακαλύψει'' ένα φοβερό τώρα τελευταία που κάνει και για τον ψεκασμό των ζώων εκτός από μύγες-κουνούπια. Λέγεται Sebacil (BAYER) και κάνει καλή δουλειά. Είναι ψιλοακριβό αλλά με ένα μπουκαλάκι τη βγάζεις όλο το καλοκαίρι. Και συμφέρει πολύ περισσότερο απ' ότι τα λουριά για τους σκύλους γιατί αν ένα καλό λουρί έχει 20 ευρώ και χρειαστείς 2-3 τότε με το Sebacil και εξολοθρεύεις τα έντομα του κήπου και των σκυλιών και των γατιών. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vaslag7 είπε

σκοτωνεις επισης με αυτο και οτι χρησιμο υπαρχει πχ μελισσες...

Oι μέλισσες πάνε στα λουλούδια φίλε μου όχι στους τοίχους και τα πατώματα. Πάντως τις ταϊζω καλά γιατί έχω 1 εκατομμύριο από δαύτα. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...