Προς το περιεχόμενο

Adsense account not approved! Help!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Πριν μερικές μέρες αγόρασα ένα site με σχετικά καλή επισκεψιμοτητα και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, έτρεχε επάνω adsense. 

Για τον άλφα βήτα λόγο και λογικό είναι δεν άφησε τον  δικό του λογαριασμό adsense στη σελίδα και έπρεπε να βάλω δικό μου. 

Εγώ δεν έχω εγκεκριμένο λογαριασμό adsense και προσπαθώντας να φτιάξω έναν κ ενώ κάνω σίγουρα όλα τα βήματα σωστά, η Google δεν τον εγκρίνει. 

Από ότι κατάλαβα φταίει ότι υπήρχε ήδη ένας λογαριασμός σε αυτό το site και έτρεχε πριν. Οπότε δεν μπορείς να δημιουργήσεις καινούριο λογαριασμό στηριζόμενος σε αυτή τη σελίδα, μόνο να προσθέσεις έναν που έχει δημιουργηθεί και εγκριθεί πριν. 

Πως προτείνετε να προχωρήσω; 

Να φτιάξω καινουρια σελίδα; ποιος είναι ο πιο γρήγορος και ασφαλείς τρόπος; 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, paintballgr είπε

Καλησπέρα σας. Πριν μερικές μέρες αγόρασα ένα site με σχετικά καλή επισκεψιμοτητα και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, έτρεχε επάνω adsense. 

Για τον άλφα βήτα λόγο και λογικό είναι δεν άφησε τον  δικό του λογαριασμό adsense στη σελίδα και έπρεπε να βάλω δικό μου. 

Εγώ δεν έχω εγκεκριμένο λογαριασμό adsense και προσπαθώντας να φτιάξω έναν κ ενώ κάνω σίγουρα όλα τα βήματα σωστά, η Google δεν τον εγκρίνει. 

Από ότι κατάλαβα φταίει ότι υπήρχε ήδη ένας λογαριασμός σε αυτό το site και έτρεχε πριν. Οπότε δεν μπορείς να δημιουργήσεις καινούριο λογαριασμό στηριζόμενος σε αυτή τη σελίδα, μόνο να προσθέσεις έναν που έχει δημιουργηθεί και εγκριθεί πριν. 

Πως προτείνετε να προχωρήσω; 

Δεν έχει support η google να τους στείλεις ένα email?

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

ωραιος κ σε ευχαριστω αλλα ολα αυτα τα εχω διαβασει 100 φορες φιλος! Άλλη είναι η ερωτηση μου και οχι γιατι δεν εγκρινουν το λογαριασμό μου! διάβασες τι ρωτάω ή απλά κ εσυ είπες για να πεις κάτι;

• Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, paintballgr είπε

ωραιος κ σε ευχαριστω αλλα ολα αυτα τα εχω διαβασει 100 φορες φιλος! Άλλη είναι η ερωτηση μου και οχι γιατι δεν εγκρινουν το λογαριασμό μου! διάβασες τι ρωτάω ή απλά κ εσυ είπες για να πεις κάτι;

Ρωτάμε για το ποια διαδικασία έχεις ακολουθήσει φίλε. Δεν είμαστε στο μυαλό σου.

Αλλά ορίστε ένα πολύ χρήσιμο λινκ να διαβάσεις

http://bfy.tw/OIRD

Δημοσ.

φίλε μου δεν με ρώτησες ποια διαδικασία έχω ακολουθήσει, αλλά το αν έχω στείλει στο support της google email! Πράγμα το οποίο δεν μπορείς να κάνεις, παρα μόνο να κάτσεις να διαβάσεις όλες τρις παπαριες της google (το οποίο ξαναλέω έχω κάνει ήδη)! Κ εσυ συνεχίζεις την ειρωνία όπως ακριβώς τη ξεκίνησες. Έχεις κάτι ουσιαστικό να απαντήσεις στην ερώτηση που έκανα; Αλλιώς τα κουβαδάκια σου κ σε άλλη παραλία...καλοκαιρακι ειναι!

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, paintballgr είπε

φίλε μου δεν με ρώτησες ποια διαδικασία έχω ακολουθήσει, αλλά το αν έχω στείλει στο support της google email! Πράγμα το οποίο δεν μπορείς να κάνεις, παρα μόνο να κάτσεις να διαβάσεις όλες τρις παπαριες της google (το οποίο ξαναλέω έχω κάνει ήδη)! Κ εσυ συνεχίζεις την ειρωνία όπως ακριβώς τη ξεκίνησες. Έχεις κάτι ουσιαστικό να απαντήσεις στην ερώτηση που έκανα; Αλλιώς τα κουβαδάκια σου κ σε άλλη παραλία...καλοκαιρακι ειναι!

Με τέτοιο τρόπο απορώ αν θα σε βοηθήσει και κανένας. Με αφήνει παγερά αδιάφορο το αν θα βρεις λύση στο πρόβλημα σου, εγώ φταίω που είπα να ασχοληθώ. 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, paintballgr είπε

Λοιπόν, επειδή γενικά είναι περίπλοκη και μακρυά διαδικασία, θα στη βάλω σε spoiler.

Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler

Πήγαινε γρήγορα στην πιο κοντινή παραλία.
Βούτα το κεφαλάκι σου στο νερό να ισιώσει λίγο.
Αν δεις καπνούς, σημαίνει δούλεψε.
Όταν ηρεμήσεις, φρόντισε να είσαι πιο ευγενικός στους ανθρώπους που - χωρίς να είναι υποχρεωμένοι - προσπαθούν να σε βοηθήσουν.

• Like 5
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vadou είπε

Λοιπόν, επειδή γενικά είναι περίπλοκη και μακρυά διαδικασία, θα στη βάλω σε spoiler.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου
  Απόκρυψη περιεχομένων
  Απόκρυψη περιεχομένων
  Απόκρυψη περιεχομένων
  Απόκρυψη περιεχομένων
  Απόκρυψη περιεχομένων
  Απόκρυψη περιεχομένων
  Απόκρυψη περιεχομένων
  Απόκρυψη περιεχομένων
  Απόκρυψη περιεχομένων
  Απόκρυψη περιεχομένων
  Απόκρυψη περιεχομένων
  Απόκρυψη περιεχομένων
  Απόκρυψη περιεχομένων
  Απόκρυψη περιεχομένων

Πήγαινε γρήγορα στην πιο κοντινή παραλία.
Βούτα το κεφαλάκι σου στο νερό να ισιώσει λίγο.
Αν δεις καπνούς, σημαίνει δούλεψε.
Όταν ηρεμήσεις, φρόντισε να είσαι πιο ευγενικός στους ανθρώπους που - χωρίς να είναι υποχρεωμένοι - προσπαθούν να σε βοηθήσουν.

Να σαι καλά χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, rofl είπε

εχουν φορουμ δε δοκιμαζεις να ποσταρεις εκει καλυτερα.

https://support.google.com/adsense/search?q=account+not+approved

https://support.google.com/adsense/community?hl=en

σε ευχαριστω αγορίνα μου...

4 ώρες πριν, zx1234r είπε

Με τέτοιο τρόπο απορώ αν θα σε βοηθήσει και κανένας. Με αφήνει παγερά αδιάφορο το αν θα βρεις λύση στο πρόβλημα σου, εγώ φταίω που είπα να ασχοληθώ. 

ο τρόπος μου ηταν ανάλογος της δικής σου ειρωνίας φιλαρακι...

35 λεπτά πριν, rofl είπε

εχουν φορουμ δε δοκιμαζεις να ποσταρεις εκει καλυτερα.

https://support.google.com/adsense/search?q=account+not+approved

https://support.google.com/adsense/community?hl=en

σε ευχαριστώ αγορίνα μου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...