Grfoxz Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Είναι παράνομο να παρατάς ογκώδη στη μέση του δρόμου χωρίς να έχεις πληρώσει τα παράβολα για αποκομιδή. Κακώς το προτείνετε σαν λύση για ογκώδη. Το πρόστιμο που θα φας είναι από 500-3000 ανάλογα με τα τετραγωνικά που καταλαμβάνεις. Επισης δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά νομίζω το παράβολο είναι ένα σχετικά μικρό ποσό των μερικών ευρώ. Και ναι έχουν πέσει πρόστιμα σε δήμους. Αν δεν έχεις βοήθεια αγόρασε σπαθοσεγα με 30-40 ευρώ, κάντε το κομμάτια και με συνεννόηση με τον δήμο κατέβασε το.
mariosnik_ Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Παράβολο ο δήμος Αθηναίων για να μαζέψει αντικείμενα από εξωτερικό χώρο, δεν έχει. Ο ts ανέφερε ότι ζητάνε παράβολο για να μπουν μέσα στο σπίτι, αυτό λογικό μου ακούγεται. Παίρνεις τηλέφωνο ή κανονίζεις με την υπηρεσία ποτε θα περάσουν, το κακό είναι ότι δεν μπορείς να το βγάλεις οπότε σε βολεύει, ακριβώς για να μην περάσει άλλος και το πάρει, θα το βγάλεις λίγο πιο νωρίς και θα στήσεις καραούλι εκεί μέχρι να περάσει ο δήμος να το παρει, μην έρθει και το πάρει άλλος άσχετος.
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Έχω πετύχει ένα γκρουπ στο fb που λέγεται Treasure hunters που γίνονται ενημερώσεις για αντικείμενα και έπιπλα που είναι παρατημένα δίπλα σε κάδους. Απότι έχω καταλάβει υπάρχει μεγάλη απήχηση και πολλές φορές κάνουν ουρές στα σχόλια για το ποιος θα το προλάβει. Προφανώς εξαρτάται από το αντικείμενο. Θα έλεγα να το προσπαθήσεις λίγο ακόμα να το χαρίσεις καθώς είναι κρίμα να πάνε στα σκουπίδια πράγματα που θα είναι χρήσιμα σε κάποιον άλλον. Αν από την άλλη έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια να το χαρίσεις και δεν φεύγει, και δεν έχεις ούτε 2 φίλους/γνωστούς να το βγάλετε έξω στους κάδους, τότε θεωρώ ότι είναι πολύ απλό να το αποσυναρμολογήσεις στα κομμάτια του και να το βγάλεις έξω λίγο λίγο. Όλα τα έπιπλα δεμένα με βίδες είναι, δεν μπήκαν σπίτι με γερανό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα