doctrine Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα σας, χρειάζομαι να κάνω αναβάθμιση RAM στο server μου, από όσο γνωρίζω πρέπει να είναι της Dell η Ram. Θέλω να βάλω +8Gb, γνωρίζει κάποιος από που μπορώ να προμηθευτώ Ram για PowerEdge T110 II DELL SERVER? Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Alexandros_D Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μπορείς να βάλεις ότι RAM θέλεις, αλλά θα πρέπει να κοιτάξεις τα παρακάτω σχετικά με την συμβατότητα. Σελίδα 86 του manual: Supports 2 channels per processor Supports Un-buffered (UDIMM) ECC DDR3 DIMMs. DDR3 speeds of 1333 and 1600 (with Ivy Bridge Processor) supported Single Rank and Dual Rank UDIMMs supported No RDIMM support Low-voltage(LV) DIMM supported @ 3.5V only Non-ECC DIMMs are not supported Support for up to 32GB UDIMM memory (with 4 x 8GB UDIMMs) No support for quad rank DIMMs Single DIMM configuration only with DIMM in socket A1
doctrine Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Σ' ευχαριστώ πολύ για τις λεπτομέρειες. Θα μελετήσω κι εγώ το manual και θα προσπαθήσω να βρω τις κατάλληλες ram..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα