panos4tw Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Για τα κατσαρολικα Berlinger Haus εχει κανεις αποψη; Τα πηρα χθες και σε κεραμικες εστιες εκαναν 20+ λεπτα το νερο να βρασει. Το ιδιο προβλημα δεν το εχω με χυτρα ταχυτητας (χωρις σφραγισμενο καπακι) που εχει εντελως λειο πατο χωρις σχεδιακια οποτε το νερο βραζει στα 10' το πολυ. Το μαγαζι που μου πουλησε τις κεραμικες λεει οτι οι νεες εστιες ειναι ρυθμισμενες να κλεινουν νωρις για να εξοικονομουν ενεργεια και οτι αν θελω μπορω να του τις παω απο εκει να τις ρυθμισει (πρεπει να ανοιξει η συσκευη) για να κλεινουν σε υψηλοτερη θερμοκρασια. Απο την αλλη, εφοσον με καποια σκευη οι κεραμικες δουλευουν καλα, ειναι δυνατον με τα καινουργια Berlinger Haus που ειναι πιστοποιημενα και για επαγωγικες να εμφανιζεται αυτο το θεμα; Υ.Γ. Τα Berlinger Haus εχουν απιστευτο design και online και απο κοντα σε αρκετα χαμηλες τιμες. Απο την αλλη φαινεται οτι καποιες απο τις κριτικες online ειναι ψευτικες, ενω καποιες αλλες μιλανε για προβληματα κατασκευης μετα απο λιγους μηνες. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από panos4tw
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δεν τις ξέρω αλλα 90 ευρω 9 κατσαρόλες, τι να βράσουν 1 1
Fubar.gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 20 ώρες πριν, panos4tw είπε Για τα κατσαρολικα Berlinger Haus εχει κανεις αποψη; Τα πηρα χθες και σε κεραμικες εστιες εκαναν 20+ λεπτα το νερο να βρασει. Το ιδιο προβλημα δεν το εχω με χυτρα ταχυτητας (χωρις σφραγισμενο καπακι) που εχει εντελως λειο πατο χωρις σχεδιακια οποτε το νερο βραζει στα 10' το πολυ. Το ίδιο μου κάνει ένα συγκεκριμένο σκεύος σε κεραμεική εστία. Κάνει πάρα πολύ ώρα να φτάσει σε βρασμό, και ακόμα και τότε, το νερό δέν κοχλάζει πολύ έντονα, πράγμα που δείχνει χαμηλή θερμοκρασία του σκεύους. Δέν θυμάμαι μάρκα, πάντως δέν ήταν απο τα φτηνιάρικα. Έχω δεκάδες άλλα σκεύη, καινούρια και παλιά, και με κανένα απο αυτά δέν έχω αυτό το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα