ssd93 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Παιδιά καλημέρα σας, Έχω μια μητρική η οποία δεν βλέπει τους σκληρούς δίσκους. Για να είμαι πιο συγκεκριμένος οι δίσκοι φαίνονται κανονικά στα BIOS, όμως όταν προσπαθεί να κάνει boot εμφανίζεται συνέχεια το σφάλμα a disk error occurred. Οι σκληροί έχουν δοκιμαστεί μιλάμε για 5 διαφορετικούς που εμφανίζεται το ίδιο πρόβλημα. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;
Mariosleagueoflegends Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, ssd93 είπε Παιδιά καλημέρα σας, Έχω μια μητρική η οποία δεν βλέπει τους σκληρούς δίσκους. Για να είμαι πιο συγκεκριμένος οι δίσκοι φαίνονται κανονικά στα BIOS, όμως όταν προσπαθεί να κάνει boot εμφανίζεται συνέχεια το σφάλμα a disk error occurred. Οι σκληροί έχουν δοκιμαστεί μιλάμε για 5 διαφορετικούς που εμφανίζεται το ίδιο πρόβλημα. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Τι μητρική ?
ssd93 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 ASROCK 990FX EXTREME 6 Το αστείο που δοκίμασα πριν από λίγο είναι ότι άμα βάλω στο off το sata controller το μήνυμα δεν εμφανίζεται και μπουταρει κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα