Zus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, billsnake21 είπε Δεν νομίζω πως ισχύει απαραίτητα. Έχω 2 πολύ καλές φίλες-κολλητές οι οποίες ομολογουμένως είναι πολύ ελκυστικές από άποψη εμφάνισης αλλά και χαρακτήρα. Σε πληροφορώ πως το ότι είναι τόσο ελκυστικές,εμένα δεν μου δημιούργησε ποτέ τέτοιου είδους πρόβλημα ούτε μου περνάει σαν σκέψη το να κάνω κάτι μαζί τους Θα ήθελα να μου τις γνωρίσεις τότε! Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσουν να είναι φίλες σου 😛 (emoticon γυπαετού) Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από Zus 1
The_Judas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Torasu είπε Για να έχεις "friends with benefits" πρέπει να βλέπεσαι, να κερνάς και συνήθως να είσαι το κέντρο της προσοχής σε μια παρέα. Ισχύει εν μέρει και αυτό. Επί της ουσίας, αν είναι ο άντρας ένα επίπεδο πάνω από τις φίλες του, μπορεί εύκολα να τις ρίξει στο κρεβάτι και να τις αφήσει να ελπίζουν ενδόμυχα για κάτι παραπάνω. Αν είναι πιο ωραίες από αυτόν, χλωμό το βλέπω να του κάνουν τέτοια χατίρια. Πρέπει να είναι σε πιο μεγαλο level ! Επίσης βέβαια το θεωρώ κάπως ουτοπικό το σενάριο friends with benefits. Πάντα κάποιος θα επιζητά στην πορεία κάτι παραπάνω. Αν είσαι φίλος... και κάνετε καλό σεξ, είναι μια καλή αρχή νομίζω για σχέση... Επίσης στην πορεία σίγουρα θα προκύψουν κουτσομπολιά και ζήλιες μέσα στην παρέα. Σχόλια του τύπου 'γιατί με αυτόν και όχι με εμένα;' κλπ. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από The_Judas 1 2
evabb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 10 ώρες πριν, Narayan είπε Ένα κλειδί που ανοίγει πολλές διαφορετικές πόρτες είναι καλό κλειδί, όμως μία πόρτα που ανοίγει με πολλά διαφορετικά κλειδία είναι κακή πόρτα 😁 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου j/k μην με φάτε οι φεμινίστριες Η μεγαλη πλακα ειναι την μερα που μια γυναικα πηδαει εναν αντρα και τον παραταει στα κρυα του λουτρου. Εκει το 90% των αντρων πεφτει σε καταθλιψη. Δεν εχετε επ'ουδενη το στομαχι να αντεξετε τετοιο σεναριο γι αυτο το παιζετε ελβετικοι σουγιαδες. Τα @@ κουνιουνται ειστε. 1 1 1
mary Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Από την αρχή πάει λάθος το θέμα. Δεν υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών. Οπότε τι friends with benefits και μλκς Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από mary 3 1
evabb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, Ntinaras είπε Αυτο ισχυει μεχρι τα 30, μετα αντιστρεφονται οι ρολοι της προσφορας και της ζητησης... 🤣🤣 το αλλο με τον τοτο το ξερεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, The_Judas είπε Ισχύει εν μέρει και αυτό. Επί της ουσίας, αν είναι ο άντρας ένα επίπεδο πάνω από τις φίλες του, μπορεί εύκολα να τις ρίξει στο κρεβάτι και να τις αφήσει να ελπίζουν ενδόμυχα για κάτι παραπάνω. Αν είναι πιο ωραίες από αυτόν, χλωμό το βλέπω να του κάνουν τέτοια χατίρια. Πρέπει να είναι σε πιο μεγαλο level ! Επίσης βέβαια το θεωρώ κάπως ουτοπικό το σενάριο friends with benefits. Πάντα κάποιος θα επιζητά στην πορεία κάτι παραπάνω. Αν είσαι φίλος... και κάνετε καλό σεξ, είναι μια καλή αρχή νομίζω για σχέση... Επίσης στην πορεία σίγουρα θα προκύψουν κουτσομπολιά και ζήλιες μέσα στην παρέα. Σχόλια του τύπου 'γιατί με αυτόν και όχι με εμένα;' κλπ. Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Αν δεν έχεις το κάτι παραπάνω , μα εμφάνιση θα είναι, μα χαρακτήρας , μα χρήμα ,μα χιούμορ μια ζωή μόνος θα είσαι. Πάντα οι γυναίκες θέλουν κάτι να θαυμάζουν, έστω και ψεύτικο αν είναι για λίγο. Μου πήρε πολλά χρόνια για να το καταλάβω , έχω πει τόση "καληνύχτα" που δε φαντάζεσαι . Όταν το κατάλαβα όμως τις τιμώρησα μια μια Τώρα βέβαια σαν παντρεμένος αυτά αποτελούν μακριά ανάμνηση για αυτό η συμβουλή μου είναι μια: Πέφτουμε με τα μούτρα ,είτε άντρες είτε γυναίκες (όσο είμαστε free) , η ζωή είναι πολύ μικρή για να το σκέφτεσαι. Ειδικά οι γυναίκες , καμιά φορά σκέφτομαι και λέω κρίμα που τις κάναμε κομπλεξικές με τον τρόπο μας. Γιατί εμείς οι άντρες φταίμε και φυσικά εμείς είμαστε οι χαμένοι. Όταν τσ$@#ες και π#$@#νες τις ανεβάζουμε και τις κατεβάζουμε τι να σου κάνει και η κοπελιά. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
Bspus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 21 λεπτά πριν, evabb είπε Η μεγαλη πλακα ειναι την μερα που μια γυναικα πηδαει εναν αντρα και τον παραταει στα κρυα του λουτρου. Εκει το 90% των αντρων πεφτει σε καταθλιψη. Δεν εχετε επ'ουδενη το στομαχι να αντεξετε τετοιο σεναριο γι αυτο το παιζετε ελβετικοι σουγιαδες. Τα @@ κουνιουνται ειστε. Τον παραταει γιατι απο την αρχη ηθελε μια ξεπετα η τον παραταει επειδη αποδειχθηκε... λιγος σε επιδοσεις ?
thetiesthatbind Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, evabb είπε Η μεγαλη πλακα ειναι την μερα που μια γυναικα πηδαει εναν αντρα και τον παραταει στα κρυα του λουτρου. Εκει το 90% των αντρων πεφτει σε καταθλιψη. Δεν εχετε επ'ουδενη το στομαχι να αντεξετε τετοιο σεναριο γι αυτο το παιζετε ελβετικοι σουγιαδες. Τα @@ κουνιουνται ειστε. Μπορεί αυτός να μην ήταν καλός, θα πάει με άλλον . Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από thetiesthatbind 1
logistoulis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Μπορεί αυτός να μην ήταν καλός, θα πάει με άλλον . καλά τι ποσοστό γυναικών έρχεται σε οργασμό; νομίζω είναι αρκετά μικρό οπότε σίγουρα δεν θα είναι καλός κάποιος, ειδικά σε μια ξεπέτα ώρες ώρες δεν καταλαβαίνω καν τα κίνητρα πολλών γυναικών για το σεξ, αλλά τελοσπάντων.. ίσως είναι περισσότερο κοινωνικά, ποιος ξέρει; 2
thetiesthatbind Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Νομίζω ο οργασμός στις γυναίκες δεν έχει να κάνει μόνο με τις επιδόσεις του άντρα στο κρεβάτι και ναι πράγματι είναι πολύ μικρό. Προφανώς σε one night stand δε θα προσπαθήσει και πολύ.
swstost Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 31 minutes ago, mary said: Από την αρχή πάει λάθος το θέμα. Δεν υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών. Οπότε τι friends with benefits και μλκς Well said! Ο λευκός καρχαρίας και το μπαρμπούνι δεν είναι φίλοι... (Fight Club TM) 4
logistoulis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Νομίζω ο οργασμός στις γυναίκες δεν έχει να κάνει μόνο με τις επιδόσεις του άντρα στο κρεβάτι δεν καταλαβαίνω βέβαια τι πάει να πει "επιδόσεις του άντρα στο κρεβάτι" ξεκινάς να κάνεις κάτι, είτε το κάνεις είτε όχι , άντε να βάλουμε και μέχρι σε τι καλό βαθμό το κάνεις..;; από κει και πέρα αν θες να μιλήσουμε με επιδόσεις είτε θα πάρεις μηδέν είτε 10 (είτε 10 με τόνο ξερωγώ) δεν αντιλαμβάνομαι ενδιάμεσα στάδια για να αναφερόμαστε σε επιδόσεις , εκτός αν έχεις κάποιο σωματικό πρόβλημα το οποίο και πάλι σε οδηγεί στο μηδέν προφανώς για τον άνδρα τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά (σχεδόν πάντα οργασμός, ζώο κανονικό) , για αυτό το λόγο και καταλαβαίνω γιατί να είναι σαλιγκάρι (δεν το ενστερνίζομαι σε καμιά περίπτωση, αλλά το καταλαβαίνω). για τη γυναίκα όμως το να έχει ανάλογη συμπεριφορά άσχετα από τα όποια κοινωνικά στερεότυπα που μου είναι πλήρως αδιάφορα , είναι ακατανόητο τι θα κερδίσει από αυτό πέρα από αυτοεπιβεβαίωση ή οτιδήποτε άλλο που τελοσπάντων δεν έχει σχέση με την ίδια τη πράξη. στατιστικά μιλώντας πάντα από τη στιγμή μάλιστα που και σε σταθερές συνευρέσεις που ξέρει υποτίθεται ο ένας τον άλλον το σεξ είναι κουκουρούκου (αλλά εκεί υπάρχουν άλλα οφέλη, σταθερότητα οικογένεια και λοιπά πεζά "πατριαρχικά" ) συνεπώς αναλογιζόμενος όλα τα παραπάνω τα one night stand και οι φίλοι με benefits και όλα τα συναφή μου φαίνονται ακατανόητες ξενόφερτες τρεντιές χωρίς κανένα νόημα.. για τον άντρα που θέλει να συνεχίσει να φέρεται σαν έφηβος ακόμα και αν είναι κοτζαμ μαντράχαλος οκ έχει κάποιο νόημα το να συντηρεί τέτοιους μύθους αλλά για το πού και αν βρίσκουν γυναίκες καλά στα μυαλά τους για αντίστοιχες φάσεις συνεχίζει να μου διαφεύγει.. αυτό πάντως που έχω καταλάβει σίγουρα είναι ότι η ζωή δεν είναι ούτε σαν το πορνό ούτε σαν τις ταινίες, οπότε ας είμαστε λίγο ρεαλιστές Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από logistoulis 1
Apaleytos80 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 37 λεπτά πριν, evabb είπε 🤣🤣 το αλλο με τον τοτο το ξερεις; Σε αυτό που είπε δεν έχει τελείως άδικο. Ισχύει όμως μόνο για αυτούς που στέκονται καλά επαγγελματικα, εμφανισιακά. Γενικά οι άντρες αν δεν κάνουν εξωτερική δουλειά και δεν έχουν καταχρήσεις γερνάνε καλύτερα από τις γυναίκες,μην μας ξεγελάνε τα κυβικά από μακιγιάζ στο πρόσωπο και τα φίλτρα. Στα 35,ένας άντρας με καλή δουλειά και με μια μέτρια εμφάνιση + είναι περιζήτητος εργένης ενώ για την γυναικά ειδικά αν δεν βρίσκετε σε σχεση γάμου,αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το βιολογικό της ρολόι άλλα και για το κοινωνικό στίγμα της γεροντοκόρης. Ένας γιατρός παντρεύετε μια σερβιτόρα,μια δικαστίνα λίγο χλωμό να παντρευτεί ένα ντελιβερα. Αυτό περιορίζει τους υποψήφιους για τις πετυχημένες γυναίκες.Στα 35 σαν άντρας παίζεις μπάλα με γυναίκες από 27-28 εως αντε 1-2 χρόνια μεγαλύτερες από σένα.Σαν γυναικά κοιτάς συνήθως για άντρες 35+. Δεν μιλάμε να πάει σε κάποιο bar να βρει ένα πιτσιρικά να ξεχαρμανιασει αλλά για σχέση γάμου. Οπότε μάλλον μιλούσε για το "Sexual market value". Όλα αυτά σχετικά είναι,κάθε άνθρωπος πρέπει να ζει όπως θέλει,με τα τυχερά και τις ατυχίες του καθώς και τις επιλογές του. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις