Προς το περιεχόμενο

Friends with benefits

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"friends with benefits" είναι κάποιοι που απλά γνωρίζονται και το κάνουν που και που για να ξεχαρμανιασουν. Επίσης αυτοί που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για σχέση.Σαν την ασχημουλα ολίγο τροφαντή που δεν θες να την κυκλοφορεις. Αν υπάρχει κάποια διάφορα ηλικίας και δεν αισθάνονται καλά και οι δυο κτλ κτλ.

Τώρα αν μπορούν κάποιοι να παραμένουν φίλοι...φίλοι κάνοντας sex περιστασιακά  μαγκιά τους,εγώ δεν  θα μπορούσα να την βλέπω με τα "ίδια μάτια".

Επεξ/σία από Apaleytos80
  • Like 3
Δημοσ.

Μπορούμε να έχουμε μόνο τα benefits χωρίς την φιλία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συνεργασία 😛 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Θεωρούσα πάντοτε το friends with benefits ως μία από τις πλέον ουτοπικές καταστάσεις.

Δεν μου έτυχε ποτέ περίπτωση να είμαι φίλος με μια κοπέλα, να φτάσουμε να κάνουμε σεξ και να συνεχίσουμε και οι δύο να βλέπουμε τον άλλο απλά ως φίλο. Πάντοτε είτε εγώ, είτε εκείνη, την πατούσαμε και θέλαμε κάτι περισσότερο. Πράγμα το οποίο, παρενθετικά, βρίσκω απολύτως φυσιολογικό και αναμενόμενο.

Φαντάζομαι, θεωρητικά, μπορεί να περιοριστεί σε μια σωματική πράξη. Το κάνεις, καλύπτεις μια βιολογική ανάγκη, πάμε παρακάτω. Πρακτικά, τόσο σε εμένα, προσωπικά, όσο και στον κύκλο μου, το αποτέλεσμα δεν ήταν ποτέ τόσο "αναίμακτο". Και παρέες διαλύθηκαν, και αμηχανία υπήρξε, και γενικά η όλη κατάσταση μου φέρνει περισσότερο σε σενάριο αμερικανικής rom-com παρά σε πραγματικότητα.

Εντωμεταξύ, αν θέλουμε να ακριβολογούμε, το friends with benefits αναφέρεται σε μια επαναλαμβανόμενη κατάσταση μεταξύ φίλων. Όχι "μεθύσαμε ένα βράδυ, το κάναμε με το Μαράκι από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και το πρωί της Δευτέρας καμωνόμασταν πως δεν έγινε τίποτε, δεν με ξέρεις, δεν σε ξέρω, υποφέρεις κι υποφέρω". Μιλάμε για κάτι που συμβαίνει αν όχι συστηματικά, πάντως με μια συχνότητα που δίνει στη "φιλία" τη διάσταση των επιπλέον "προνομίων".

Κι εκεί, η εμπειρία λέει πως ο ένας από τους δύο θα την πατήσει, σίγουρα. Αν δεν την έχει πατήσει ήδη, κι απλά ελπίζει πως "ξεκινώντας στο χαλαρό" μπορεί να βελτιώσει τις πιθανότητές του.

• Like 12
Δημοσ.

Εγώ πάντως όσες γκόμενες δεν μου άρεσαν τις έκανα φίλες μου και τα έλυνα τα προβλήματά μου.

Ποτέ μην κάνετε φίλες γυναίκες οι οποίες σας ελκύουν, θα τυρρανιέστε μια ζωή!

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Zus είπε

Εγώ πάντως όσες γκόμενες δεν μου άρεσαν τις έκανα φίλες μου και τα έλυνα τα προβλήματά μου.

Ποτέ μην κάνετε φίλες γυναίκες οι οποίες σας ελκύουν, θα τυρρανιέστε μια ζωή!

Δεν νομίζω πως ισχύει απαραίτητα. Έχω 2 πολύ καλές φίλες-κολλητές οι οποίες ομολογουμένως είναι πολύ ελκυστικές από άποψη εμφάνισης αλλά και χαρακτήρα. Σε πληροφορώ πως το ότι είναι τόσο ελκυστικές,εμένα δεν μου δημιούργησε ποτέ τέτοιου είδους πρόβλημα ούτε μου περνάει σαν σκέψη το να κάνω κάτι μαζί τους 

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε

Τι φρεντς μωρέ, γνωστές στην παρέα ναι, φίλες όμως δεν γίνεται.

Ακριβώς. Έχουμε μπερδέψει τι σημαίνει ακριβώς το φίλος. 

• Like 1
  • Thanks 4
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, james01gr είπε

Ακριβώς. Έχουμε μπερδέψει τι σημαίνει ακριβώς το φίλος. 

Ακριβώς, έχει ξεχειλώσει η έννοια και όλοι είναι φίλοι μας.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Salecon είπε

Τεκμηριωμένο = journal paper. 

Επανέρχομαι γιατί ειμουν στο gym και έχασα επεισόδια.

σας παρακαλώ παραθεστε ένα σοβαρό journal paper που να υποστηρίζει το Fwb.

5 ώρες πριν, NT1G είπε

Ε τι να κάνουμε τώρα, για κάποιους journals είναι το sciencedirect, nature, κ.τ.λ. για άλλους το κλικ, nitro κ.τ.λ.

Και τα δύο γνώση μοιράζουν.

¯\_(ツ)_/¯

Δεν με καταλαβαίνεις.ποιο σοβαρό έντυπο θα ασχοληθεί με αυτό το θέμα.μονο τα lifestyle περιοδικά πάμε να το περάσουν .αυτό λέω.

Δημοσ.

Είναι 10.000 φορές προτιμότερο να είναι ξεκαθαρισμένο έτσι. Παρά να έχει 2-3 κρυφά προφίλ, κινητά, αγόρια σε λίστα, να πουλάει έρωτες και στο τέλος όταν κάποιος/α μάθει αλήθειες να πληγώνεται.

Γνωρίζει ο καθένας/μια τη θέση του. Αν δεν.., thank you next b1tch ^_^

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...