*nenya* Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Φάσεις είναι αυτά και ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει στα προσωπικά του. Την ίδια ελευθερία έχει ένας άντρας να πηδιέται με όσες/όσους θέλει σ'ένα μήνα, την ίδια ελευθερία έχει και μια γυναίκα να κάνει το ίδιο. Δεν σας εκφράζει μια σχέση τύπου friends with benefits ή μια ελεύθερη σχέση; Απλά τα πράγματα, ΜΗΝ το κάνετε. (Και imo, το αν θα πάρεις κάποιον άνθρωπο στα σοβαρά δεν θά'πρεπε να σχετίζεται με το τί κάνει στο κρεβάτι του. Αλλιώς θά'πρεπε να 'μετριέται' η σοβαρότητα. Και στο κάτω κάτω, θεωρείτε κάποιον 'ασόβαρο'; Τί πιο απλό απ'το να μην τον κάνετε παρέα ή να μην κάνετε σχέση μαζί του! Freedom of choice ) 20
mp123 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Salecon είπε Τεκμηριωμένο = journal paper. Κοίτα να δεις δεν θα κάτσω να ψάξω τι λένε οι τρελογιατροι και οι ψυχολόγοι του κ@λ@ που γράφουν σε lifestyle άρθρα τυπου κλικ , νιτρο ( της δικιας μου εποχης )εγω σαν 40αρης αυτό ξέρω από προσωπική εμπειρία ο αντρας πρεπει να επιβεβεωνει τον εαυτο του.πες το ανασφάλεια πες το όπως θέλεις.δεν με νοιάζει.η γυναίκα δεν χρειάζετε την επιβεβαίωση.σκεψου το αυτό. Υ.γ δεν ειμαι σεξιστικό.....όπως λες.την αλήθεια λέω. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από mp123 3 3
Sheogorath Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Κοίτα να δεις δεν θα κάτσω να ψάξω τι λένε οι τρελογιατροι και οι ψυχολόγοι του κ@λ@ που γράφουν σε lifestyle άρθρα τυπου κλικ , νιτρο ( της δικιας μου εποχης )εγω σαν 40αρης αυτό ξέρω από προσωπική εμπειρία ο αντρας πρεπει να επιβεβεωνει τον εαυτο του.πες το ανασφάλεια πες το όπως θέλεις.δεν με νοιάζει.η γυναίκα δεν χρειάζετε την επιβεβαίωση.σκεψου το αυτό. Άλλο είναι το journal paper. Διαβάστε κανα life, κανα nature, κάτι πέρα από φυλλάδες τελοσπαντων. Περα από αυτό, είσαι λάθος φίλε μου. 4
mindreader Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 'Ελευθερες σχεσεις' νομιζω υπηρχαν ανεκαθεν τις τελευταιες δεκαετιες. Αλλα το fwb, δεν ειναι το ιδιο νομιζω. Εγω ξερω κοπελα, σοβαροτατη, που σιγουρα δεν κανει ξεπετες και δεξια κι αριστερα(αρκετα εως πολυ τσεκαρισμενο), κι ομως φαινεται αρκετα φοβισμενη να δεσμευθει σε σχεση. Ετσι οπως την κοβω, ειναι ικανη να τα κανει ολα με καποιον, οχι μονο σεξ, αλλα να παει εκδρομες, να πανε για μπανιο μαζι, να πανε δουνε μια εκθεση, να βγαινουν συχνα εξω και να μιλανε με τις ωρες, αλλα αν της πεις για σχεση, πιστευω οτι θα πει οχι!!!!! Και ναι, ειναι και 'ηθικη' με την πατροπαραδοτη αποψη, σε πολυ μεγαλο βαθμο! Λιγο περιεργη φαση μου φαινεται. Δεν ειναι πχ η κοπελα 'ελευθερων ηθων', που θελει απλα 'να περασει καλα'. Κι ετσι, πιθανως πας σε μια φαση friends with benefits, που ομως ολα τα σημαδια δειχνουν, οπως ειπαν οι προλλαλησαντες, οτι πιθανως θα διολισθησει σε καποιας μορφης κλασικη σχεση. 5
mp123 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε Άλλο είναι το journal paper. Διαβάστε κανα life, κανα nature, κάτι πέρα από φυλλάδες τελοσπαντων. Περα από αυτό, είσαι λάθος φίλε μου. Οκ δεν θα διαφωνήσω.οπως το βλέπει ο καθένας.σεβαστη η άποψη σου.
Stamer Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μοιραία... το να κάνεις σεξ με φίλη/ο, φέρνει τη σχέση σου με αυτό το άτομο ένα βήμα παραπέρα, κάτι περισσότερο από "απλή" φιλία. Κανονικά, ίσως υπο άλλες συνθήκες... αυτό θα μπορούσε να κριθεί ως μια εξαιρετικά ειλικρινής και φυσιολογική αντίδραση εκ μέρους και των δύο γιατί πολύ απλά ο άνθρωπος (και ειδικά ως θηλαστικό) είναι κατασκευασμένος να αποζητά και να χρειάζεται το σεξ ως ανάγκη. Ωστόσο επειδή έχουμε μεγαλώσει αλλιώς και στο dna και στα πιστεύω μας σκεφτόμαστε διαφορετικά, τα παραπάνω πάνε περίπατο. 3
NT1G Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Άλλο είναι το journal paper. Διαβάστε κανα life, κανα nature, κάτι πέρα από φυλλάδες τελοσπαντων. Περα από αυτό, είσαι λάθος φίλε μου. Ε τι να κάνουμε τώρα, για κάποιους journals είναι το sciencedirect, nature, κ.τ.λ. για άλλους το κλικ, nitro κ.τ.λ. Και τα δύο γνώση μοιράζουν. ¯\_(ツ)_/¯ 2
ikaruga24 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 23 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Ενω αν ο άντρας πηδαει αβέρτα κουβέρτα δεν τρέχει τίποτα ε; Προφανώς και τρέχει, καθώς πρέπει να ελέγχεται συχνά για ΣΜΝ. Από εκεί και έπειτα όσο και να χτυπιέστε δεν είναι το ίδιο ο άντρας που πηδάει αβέρτα και η γυναίκα που πηδιέται αβέρτα. Ο μεν πρέπει να ρίξει κουπί και να ιδρώσει, να ψάξει, να βρει, να κοπιάσει για να πηδήξει και η δε το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να κάτσει εκεί και να περιμένει την άπειρη προσφορά που θα έχει. Αν αποφασίσει δε να το πάρει πιο επιθετικά τότε καληνύχτα. Η δυσκολία είναι που το ορίζει αυτό, δεν γίνεται όλοι οι άνδρες να είμαστε σαν τον Σπαλιάρα ενώ όλες οι γυναίκες μπορούν να είναι Μενεγάκη. Προσοχή, δεν μιλάμε για το ποιες είναι οι ανάγκες, η σεξουαλική όρεξη και τα υπόλοιπα, μιλάμε για το πως το βλέπουμε τον έναν και την άλλη. Είναι ευρέως αποδεκτό ότι αυτός που έχει πάει με πολλές ή έστω ότι τον γουστάρουν πολλές και του το δείχνουν ότι είναι "μάγκας" και η άλλη που πάει με πολλούς ότι είναι "τσούλα". Blame nature, την κοινωνία, την κακή μοίρα αλλά έτσι είναι τα πράγματα και ούτε πρόκειται να αλλάξει ποτέ αυτό. Η πλάκα είναι ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο σκληρές η μια στην άλλη από ότι ένας άντρας προς μια γυναίκα. Οι φορές που ακούω να κατηγορεί η μια την άλλη "τσουλάρα" την ημέρα δεν το έχω κάνει ούτε εγώ με την παρέα μου στις πιο κάφρικες κουβέντες μας. Σε προσωπικό επίπεδο χέστηκα, έχουν και αυτές ανάγκες και μπορούν να το πάρουν όποτε θέλουν, όπως θέλουν, με όποιον θέλουν, με όσους θέλουν ανά πάσα ώρα και στιγμή και ούτε θα την χαρακτηρίσω τσουλάρα (θα είμαι όμως προσεκτικός για ΣΜΝ), είναι απλά ένα από τα benefits του φύλλου τους. Μακάρι να ήταν το ίδιο εύκολο και για εμάς. 3 2 1
valkon Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Τι ωραία πράγματα διαβάζουμε εμείς οι άσχημοι, σε έναν παράλληλο κόσμο ζούνε κάποιοι. Απίστευτο. 3 1
*nenya* Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, ikaruga24 said: Προφανώς και τρέχει, καθώς πρέπει να ελέγχεται συχνά για ΣΜΝ. Από εκεί και έπειτα όσο και να χτυπιέστε δεν είναι το ίδιο ο άντρας που πηδάει αβέρτα και η γυναίκα που πηδιέται αβέρτα. Ο μεν πρέπει να ρίξει κουπί και να ιδρώσει, να ψάξει, να βρει, να κοπιάσει για να πηδήξει και η δε το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να κάτσει εκεί και να περιμένει την άπειρη προσφορά που θα έχει. Αν αποφασίσει δε να το πάρει πιο επιθετικά τότε καληνύχτα. Η δυσκολία είναι που το ορίζει αυτό, δεν γίνεται όλοι οι άνδρες να είμαστε σαν τον Σπαλιάρα ενώ όλες οι γυναίκες μπορούν να είναι Μενεγάκη. Προσοχή, δεν μιλάμε για το ποιες είναι οι ανάγκες, η σεξουαλική όρεξη και τα υπόλοιπα, μιλάμε για το πως το βλέπουμε τον έναν και την άλλη. Είναι ευρέως αποδεκτό ότι αυτός που έχει πάει με πολλές ή έστω ότι τον γουστάρουν πολλές και του το δείχνουν ότι είναι "μάγκας" και η άλλη που πάει με πολλούς ότι είναι "τσούλα". Blame nature, την κοινωνία, την κακή μοίρα αλλά έτσι είναι τα πράγματα και ούτε πρόκειται να αλλάξει ποτέ αυτό. Η πλάκα είναι ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο σκληρές η μια στην άλλη από ότι ένας άντρας προς μια γυναίκα. Οι φορές που ακούω να κατηγορεί η μια την άλλη "τσουλάρα" την ημέρα δεν το έχω κάνει ούτε εγώ με την παρέα μου στις πιο κάφρικες κουβέντες μας. Σε προσωπικό επίπεδο χέστηκα, έχουν και αυτές ανάγκες και μπορούν να το πάρουν όποτε θέλουν, όπως θέλουν, με όποιον θέλουν, με όσους θέλουν ανά πάσα ώρα και στιγμή και ούτε θα την χαρακτηρίσω τσουλάρα (θα είμαι όμως προσεκτικός για ΣΜΝ), είναι απλά ένα από τα benefits του φύλλου τους. Μακάρι να ήταν το ίδιο εύκολο και για εμάς. Για τα bold να σχολιάσω μόνο: Δεν είναι ευρέως ΑΠΟΔΕΚΤΟ, είναι απλά κάτι που λέγεται ευρέως από άτομα που απορώ γιατί τους πέφτει λόγος τί κάνει ο άλλος/η στο κρεβάτι. Λες να το αποδέχεται μια κοπέλα που της έχουν βάλει ταμπελάκι 'τσούλα' επειδή τόλμησε και πήγε με όσους γούσταρε; Επίσης, την κοινωνία την αποτελούμε ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι, δεν είναι κάποια απροσδιόριστη οντότητα. Και αφού είμαστε μέλη αυτής της κοινωνίας, μπορούμε ΚΑΙ να την αλλάξουμε σιγά σιγά. Δεν χρειάζεται να μένουμε κολλημένοι σ'αυτά που έλεγαν οι γονείς και οι παππούδες μας ντε και καλά περί 'μάγκα' και 'τσούλας'. I summon @defacer Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από *nenya* 8 1
chrisxkar Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 46 λεπτά πριν, mp123 είπε Που και που ο άντρας χρειάζετε την επιβεβαίωση.αυτο ειναι .δεν μπορείς να πας κόντρα στην φύση.καλως κακώς έτσι έχουν τα πράγματα.δεν λέμε να γίνει σύστημα αλλά χρειάζετε.τελος το off topic. μη σε νοιαζει την ιδια αναγκη για επιβεβαιωση εχει και η γυναικα και επειδη οι γυναικες ειναι και συνηθως λιγο πιο ανασφαλεις την επιβεβαιωση την εχουν περισσοτερο αναγκη απο εσενα.Οποτε αν νομιζεις οτι σαν αντρας βγαινεις παιζεις και η γυναικα σου/κοπελα σου εχει ματια μονο για σενα ...μην φας εχουμε γλαρροσουπα... Και η φυση λεει οτι καθε φορα που παρουσιαζεται ενα πιο ισχυρο αρσενικο μετατοπιζει το παλιοτερο και πηδαει τα θυληκα αρα καθε φορα που παρουσιαζοταν ενας πιο ισχυρος απο εσενα θα επρεπε να σου κλεβει και την γκομενα....αλλα ευτυχως για εσενα και για ολους μας δεν ειμαστε ζωα,δηλαδη καποιοι απο εμας. Αν δεν μπορεις να εισαι εσυ και εκεινη εκει αλλαξε κοπελα ή αλλαξε εσυ, οι ανασφαλιες ειναι ψυχολογικο και κρινει αντιμετωπισης. Σορυ για το οφφ τοπικ αλλα δεν μπορω να ακουω τις μλκιες που ελεγαν οι προπαππουδες τυπου αντρας εισαι θα κανεις και την κουτσουκελα σου....στο τρενο και αουσβιτς τετοιοι 5 1
Stamer Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, *nenya* είπε I summon @defacer Λες και δεν είναι αρκετά σουρεάλ το νήμα...
margaritagr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπορείς να πηγαίνεις δεξιά κι αριστερά, μπορείς να απατάς, μπορείς να "πυροβολείς" και να εξαφανιζεσαι, μπορείς να σαι έξω με κοπέλα και να σου τρέχουνε τα σάλια στη θέα μιας άλλης κλπ. Γιατί "εεε άντρας είναι" . Λογικές 50 χρονια πίσω ξέρω γω. Τι λε ρε μεγάλε* αυτά στη μανούλα σου, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ! *όχι προσωπική αναφορά Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από margaritagr 5
chrisxkar Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 26 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Προφανώς και τρέχει, καθώς πρέπει να ελέγχεται συχνά για ΣΜΝ. Από εκεί και έπειτα όσο και να χτυπιέστε δεν είναι το ίδιο ο άντρας που πηδάει αβέρτα και η γυναίκα που πηδιέται αβέρτα. Ο μεν πρέπει να ρίξει κουπί και να ιδρώσει, να ψάξει, να βρει, να κοπιάσει για να πηδήξει και η δε το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να κάτσει εκεί και να περιμένει την άπειρη προσφορά που θα έχει. Αν αποφασίσει δε να το πάρει πιο επιθετικά τότε καληνύχτα. Η δυσκολία είναι που το ορίζει αυτό, δεν γίνεται όλοι οι άνδρες να είμαστε σαν τον Σπαλιάρα ενώ όλες οι γυναίκες μπορούν να είναι Μενεγάκη. Προσοχή, δεν μιλάμε για το ποιες είναι οι ανάγκες, η σεξουαλική όρεξη και τα υπόλοιπα, μιλάμε για το πως το βλέπουμε τον έναν και την άλλη. Είναι ευρέως αποδεκτό ότι αυτός που έχει πάει με πολλές ή έστω ότι τον γουστάρουν πολλές και του το δείχνουν ότι είναι "μάγκας" και η άλλη που πάει με πολλούς ότι είναι "τσούλα". Blame nature, την κοινωνία, την κακή μοίρα αλλά έτσι είναι τα πράγματα και ούτε πρόκειται να αλλάξει ποτέ αυτό. Η πλάκα είναι ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο σκληρές η μια στην άλλη από ότι ένας άντρας προς μια γυναίκα. Οι φορές που ακούω να κατηγορεί η μια την άλλη "τσουλάρα" την ημέρα δεν το έχω κάνει ούτε εγώ με την παρέα μου στις πιο κάφρικες κουβέντες μας. Σε προσωπικό επίπεδο χέστηκα, έχουν και αυτές ανάγκες και μπορούν να το πάρουν όποτε θέλουν, όπως θέλουν, με όποιον θέλουν, με όσους θέλουν ανά πάσα ώρα και στιγμή και ούτε θα την χαρακτηρίσω τσουλάρα (θα είμαι όμως προσεκτικός για ΣΜΝ), είναι απλά ένα από τα benefits του φύλλου τους. Μακάρι να ήταν το ίδιο εύκολο και για εμάς. μαγκας ηταν ρε φιλε οταν ειμασταν 15-16 που λεγαμε ωωωωω ρε μαν κοιτα ποσο ευκολα ριχνει τα γκομενακια.Πλεον πιο ευκολα θα προβληματιστω λεγοντας τι ψυχολογικο εχει και τι κενα προσπαθει να καλυψει ο καημενουλης αραγε πιστευει οτι δεν ειναι αρκετος και προσπαθει να παρει επιβεβαιωση?μηπως δεν τον ηθελε η μανα του?τον παρατησε η γυναικα των ονειρων του και εχει μπει σε εναν κυκλο αναζητησης που τιποτα δεν τον καλυπτει?(αν ειναι φιλος γιατι αλλιως ουτε καν θα ασχοληθω).Σιγουρα δεν θα πω μαγκας η θα ενθουσιαστω με ενα τετοιο ....σκιλ? 2
*nenya* Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 3 minutes ago, margaritagr said: Μπορείς να πηγαίνεις δεξιά κι αριστερά, μπορείς να απατάς, μπορείς να "πυροβολείς" και να εξαφανιζεσαι, μπορείς να σαι έξω με κοπέλα και να σου τρέχουνε τα σάλια στη θέα μιας άλλης κλπ. Γιατί "εεε άντρας είναι" . Λογικές 50 χρονια πίσω ξέρω γω. Τι λε ρε μεγάλε* αυτά στη μανούλα σου, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ! *όχι προσωπική αναφορά Κάτσε βρε παιδί μου, περίμενε να έρθουν κλασσικά και οι βαρβατίλες να μας πουν περί alpha male και αγέλης XD σε ΚΑΘΕ τέτοιο θρεντ όμως! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις