crossmo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, iYannis είπε η σωστή ημερομηνία είναι η Δευτέρα 4/11 Eπειδή αυτήν την ημερομηνία την έχω ξαναβρεί μπροστά μου σε άλλο fora, έχουμε σίγουρη πληροφόρηση?
DJTaurus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Την ώρα που η Google ότι βγάζει μετά από λίγο πηγαίνει στο νεκροταφείο της η Apple συνεχίζει τα success story.
Agosoft Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Στις 23/10/2019 στις 11:16 ΠΜ, crossmo είπε Eπειδή αυτήν την ημερομηνία την έχω ξαναβρεί μπροστά μου σε άλλο fora, έχουμε σίγουρη πληροφόρηση? Πολύ ησυχία πάντως και από τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας των τραπεζών και από τα ανεπίσημα για να ετοιμαζεται να γίνει κάτι την Δευτέρα που μας έρχεται.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Καλές αρχές 2020 το βλέπω...
Doc1355 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Έχουμε ακούσει τίποτα νεότερο σχετικά με το θέμα??
M A T R I X Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Κανά νέο για τις τράπεζες μας; Κανείς δε δουλεύει σε τράπεζες ρε γαμώτο; Να σποιλάρει λίγο
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Αν κρίνω απο τις απαντήσεις που είχαν δώσει σε σχετικές ερωτήσεις και τα γνωστά καθοδηγούμενα άρθρα (τύπου insider.gr) που βγήκαν κατά του Apple Pay, νομίζω πως δεν το έχουν στα άμεσα σχέδιά τους. Το γεγονός πως καμία δε το ξεκίνησε, δε δίνει και κίνητρο για τις υπόλοιπες να ακολουθήσουν. Επίσης είναι και σχετικά μικρό το μερίδιο του iOS στην Ελλάδα, τουλάχιστον σε σύγκριση με άλλες δυτικές χώρες οπότε δένει λίγο το γλυκό.
simplemaths Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Ο μόνος τρόπος για χρήση apple pay εδώ είναι μέσω revolut ή ν26?
dream21 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 8 ώρες πριν, simplemaths είπε Ο μόνος τρόπος για χρήση apple pay εδώ είναι μέσω revolut ή ν26? Για χρήση Apple Pay με τις ελληνικές κάρτες γίνεται μέσω Curve card μόνο..
Lumini Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Στις 30/10/2019 στις 10:06 ΜΜ, billdanos είπε Καλές αρχές 2020 το βλέπω... Για ξανακοιτα
autodidact Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Στις 18/2/2020 στις 5:32 ΜΜ, M A T R I X είπε Κανά νέο για τις τράπεζες μας; Κανείς δε δουλεύει σε τράπεζες ρε γαμώτο; Να σποιλάρει λίγο Το σκέφτονται ακόμη φαίνεται. Η επόμενη version του winbank wallet μπορεί να ξεπεράσει σε επιτυχία το Google Pay και το Apple Pay. Ίσως να μην χρειαστεί να μπουν καν στον κόπο να το υποστηρίξουν.
atrias Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, dream21 είπε Για χρήση Apple Pay με τις ελληνικές κάρτες γίνεται μέσω Curve card μόνο.. ενδιαφέρον φαίνεται αφορολόγητο λογικά όμως δε θα χτίζεις με αυτό ε ; επίσης (τώρα μου προέκυψε γράφωντας το ^^) μήπως ο λόγος που δεν προχωράει και το apple pay είναι ότι δε μπορεί να υποστηριχτεί το χτίσιμο αφορολόγητου αν πληρώνεις μέσω αυτής της υπηρεσίας ;
kariolikos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, atrias είπε ενδιαφέρον φαίνεται αφορολόγητο λογικά όμως δε θα χτίζεις με αυτό ε ; επίσης (τώρα μου προέκυψε γράφωντας το ^^) μήπως ο λόγος που δεν προχωράει και το apple pay είναι ότι δε μπορεί να υποστηριχτεί το χτίσιμο αφορολόγητου αν πληρώνεις μέσω αυτής της υπηρεσίας ; οχι αυστηρά με το αφορολόγητο , αλλα με γενικότερα με τις παθογένειες που εχουμε μαλλον Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από kariolikos
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 12 ώρες πριν, autodidact είπε Το σκέφτονται ακόμη φαίνεται. Η επόμενη version του winbank wallet μπορεί να ξεπεράσει σε επιτυχία το Google Pay και το Apple Pay. Ίσως να μην χρειαστεί να μπουν καν στον κόπο να το υποστηρίξουν. Πως ακριβώς θα ξεπεράσει σε επιτυχια το Apple Pay όταν δεν έχουν ξεκινήσει καν να το υποστηρίζουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα