Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα,

ψάχνω να αγοράσω χορτοκοπτικό και θα ήθελα τη γνώμη σας για αυτά που ονομάζονται εδάφους και συγκεκριμένα για αυτό https://www.skroutz.gr/s/14237029/Hyundai-HFT-80B02.html

έχει κανείς άποψη για αυτό το χορτοκοπτικό? γενικά είναι καλύτερα τα εδάφους σαν και αυτό ή να αγοράσω χειρός?

ευχαριστώ.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, goku1982 είπε

έχει κανείς άποψη για αυτό το χορτοκοπτικό?

άποψη για εδάφους δεν έχω καθ όσον κόβω με χειρός Τώρα από την εμπειρία μου το  αν το χωράφι δεν είναι γήπεδο δεν θα βολεύει με τίποτα καθ όσον θα βρίσκουν οι ρόδες σε πέτρες αναχώματα του εδάφους κλπ  και θα θες συνέχεια  κινήσεις Και όταν κουραστείς δεν θα είναι και το καλύτερο Από την άλλη δεν θα κουβαλάς κάτι πάνω σου και δεν θα έχεις και τα ντεσιμπέλ δίπλα στα αυτιά σου Τώρα το συγκεκριμένο είναι  Ισχύς: 5,5hp θα καίει αρκετά Τα 2-2,5  hp που έχω και πάλι κάνουμε τον βενζινα πλούσιο. Κάποια  βίντεο που είδα στο κανάλι δεν κόβουν χαμηλά το χορτάρι αφήνουν ύψος 3,5 -5,5 cm (οπότε  θα έχεις γρήγορη ανάπτυξη πάλι) Το έγραφε στα δεδομένα  της παρουσίασης 

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον hp8. Αυτά που ονομάζονται εδάφους είναι για μεγάλες επίπεδες εκτάσεις και με τέτοια ιπποδύναμη το κάνει ίσωμα. Για τι έκταση το θέλεις;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα εδάφους είναι κυρίως για γήπεδα γκαζόν να κουρεύουν στους 5-6 πόντους.

Για χωράφια ανώμαλη επιφάνεια και για καλό κόψιμο μέχρι το χώμα πάρε το κλασικό.

Και κεφαλή μην παιδεύεσαι με αυτή την πλαστική που δίνουν με το μηχάνημα με το αυτόματο σύστημα.

Κόβει πολύ ψηλά τα χόρτα και είναι σαν να μην καθάρισες.Εγώ έχω μία τέτοια που είναι και αλουμινίου που τα ξυρίζει μέχρι το χώμα.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. τελικά μετά από ψάξιμο κατέληξα να αγοράσω το Kawasaki TJ53E με κοντάρι ιταλικό της bluebird όχι κινέζικο. στα 350 ευρώ. από ότι έχω διαβάσει σε φόρουμ φαίνεται αρκετά καλό και αξιόπιστο από αρκετούς που το έχουν. 

Δημοσ.

επανέρχομαι στο θέμα γιατί σήμερα το παρέλαβα και επάνω γράφει blue bird heavy industries. ξέρει κανείς αν βγαίνει και σε άλλη έκδοση π.χ. japan? αυτό που πήρα εγώ είναι kawasaki αλλά συναρμολογείται στην Ιταλία? και το μπαστούνι γράφει kawasaki αλλά blue bird heavy industries. όσοι έχετε αγοράσει σας γράφει το ίδιο? θα το δοκιμάσω και θα κάνω update για το αν είναι καλό ή όχι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έκοψα τα χόρτα στο χωράφι μου. είναι 11 στρέμματα με ακτινίδια. πάρα πολύ καλό το μηχανάκι. τεράστια δύναμη, δεν κωλώνει πουθενά. για τα λεφτά του δε, ΑΡΙΣΤΟ. αυτά σαν πρώτες εντυπώσεις. τώρα για το πόσο θα αντέξει.... θα δούμε.

Επεξ/σία από goku1982
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/7/2019 στις 10:07 ΠΜ, goku1982 είπε

επανέρχομαι στο θέμα γιατί σήμερα το παρέλαβα και επάνω γράφει blue bird heavy industries. ξέρει κανείς αν βγαίνει και σε άλλη έκδοση π.χ. japan? αυτό που πήρα εγώ είναι kawasaki αλλά συναρμολογείται στην Ιταλία? και το μπαστούνι γράφει kawasaki αλλά blue bird heavy industries. όσοι έχετε αγοράσει σας γράφει το ίδιο? θα το δοκιμάσω και θα κάνω update για το αν είναι καλό ή όχι.

Το θέμα το είδα κατά τύχη οπότε θα σου πω το εξής:Έχω ελικόπτερακι μικρό μάλλον 30-40 κυβικά εκατοστά μάρκας blue bird και είναι κατασκευής 1996...Του έχω φάει την ψυχή σε κόψιμο σε χωράφια και για διάφορες άλλες δουλειές και το μόνο που μου ζήτησε πέρυσι ήταν μια μεμβράνη στο καρμπυρατέρ...Σκυλί μαύρο...Νομίζω ότι η μετάδοση είναι με άξονα καί όχι με ντιζα. ..

Επεξ/σία από argitt

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...