tz_aristotelis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Καλημέρα σας. Μια ερώτηση θα ήθελα. Έχω ένα πρόβλημα αρκετο καιρό και με πολλές εγκαταστάσεις windows. Έχω ένα φακελο στο desktop με τίτλο games και εκεί βάζω τα shortcuts από όλα τα εγκατεστημένα παιχνίδια μου. Το θέμα είναι ότι ότι όταν εγκαθίσταται ένα παιχνίδι βάζει το εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας. Εγώ το παίρνω και το ρίχνω στο φάκελο games στην επιφάνεια εργασίας και σε πολλές περιπτώσεις (όχι πάντα) χάνεται το θέμα του εικονιδίου. Αν πάω να του κάνω change icon και του ξαναβάλω το default ούτε καν το αλλάζει έστω και για λίγο. Αν πάλι κατεβάσω από το ίντερνετ εικονίδιο το βάλω στο φάκελο του παιχνιδιού και του κάνω change icon με αυτό που κατέβασα όλα καλά και το κρατά για πάντα. Αυτό γίνεται σε πολλές εκδώσεις win 10 αλλά αν θυμάμαι καλά και σε win 8.1 , ίσως και σε win 7. Κανένας καμία λύση? Ευχαριστώ.
micos000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Αυτό που κάνεις το κάνω κι εγώ συνέχεια με παιχνίδια, προγράμματα και εργαλεία αλλά ποτέ δεν είχα το πρόβλημα που αναφέρεις. Πάντα οι συντομεύσεις εμφανίζουν το σωστό εικονίδιο όταν τις μεταφέρω σε άλλον φάκελο. Αν κάνεις δεξί κλικ->ιδιότητες στην συντόμευση και πατήσεις "Άνοιγμα θέσης αρχείου" ( ή με δεξί κλικ->Άνοιγμα θέσης αρχείου) θα πρέπει να σε πάει στον φάκελο του παιχνιδιού και να έχει επιλεγμένο το εκτελέσιμο. Στο κάνει αυτό;
tz_aristotelis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Ναι με παει στην σωστη θεση και στο σωστο φακελο. Ακομα και αν του κανω change icon μου βγαζει το προτεινομενο αλλα και να το βαλω ΔΕΝ το παιρνει. Σε πολλους υπολογιστες με διαφορετικες συνθεσεις και με διαφορετικες εκδοσεις των win. .....
micos000 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Επειδή έχω δει παρόμοιο θέμα με τα εικονίδια, αν βγάλεις την συντόμευση από τον φάκελο και την μεταφέρεις αλλού τι γίνεται;
mphxths Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Για ριξε καμμια ματια και στο "desktopok" για γενικοτερη διαχειριση εικονιδιων.Το χρησιμοποιω εδω και πολυ καιρο (και καποια στιγμη πρεπει να περασω και νεοτερη εκδοση ) για να μου κραταει το layout σε εσωτερικη και εξωτερικη οθονη. Εχει πολλες επιλογες και features..δεν ξερω αν κανει για την περιπτωση σου...
tz_aristotelis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Στις 28/6/2019 στις 3:27 ΜΜ, mphxths είπε Για ριξε καμμια ματια και στο "desktopok" για γενικοτερη διαχειριση εικονιδιων.Το χρησιμοποιω εδω και πολυ καιρο (και καποια στιγμη πρεπει να περασω και νεοτερη εκδοση ) για να μου κραταει το layout σε εσωτερικη και εξωτερικη οθονη. Εχει πολλες επιλογες και features..δεν ξερω αν κανει για την περιπτωση σου... Ok ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω και αυτό. Είναι κούφια που σε τόσο απλή περίπτωση χρειάζεται ένα άλλο πρόγραμμα. Α....ξέχασα.... Το πρόβλημα που αναφέρω γίνεται και στους 3 υπολογιστές που έχω σπίτι , που όμως τους διαχειρίζομαι με τον ίδιο τρόπο ως προς την διάταξη του desktop...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα