Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, LIONBILL είπε

Οταν σβήνω τον κινητήρα μετα απο ωρα αρκετη που λειτουργεί.. το καπο ειναι κρυο.. οπως και η μηχανη.. το μονο ζεστο ειναι η ταπα του λαδιού.. 

ναι......οκ.....πήγαινε σε συνεργείο .

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, LIONBILL είπε

Καλησπερα παιδια.. σας παρακαλω αν μπορείτε να με βοηθήσετε σε κάποιο προβλημα που εχω με το αμαξι μου.. μάρκας ford.. ενω λειτουργεί ο κινητήρας κανονικα και κανω αρκετη ωρα να φτάσω στην δουλεια μου.. το βεντιλατερ ειναι σχεδον συνεχεια αναμενόμενο.. και κανει πολυ ωρα να κλείσει.. και οταν παρκάρω και σβήσω το αμαξι.. η μηχανη ειναι κρυα.. τι προβλημα λετε οτι εχει? Σας ευχαριστώ!

Δεν είναι μέτρο σύγκρισης να δεις τη λαμαρίνα . Η τάπα λαδιού λογικό είναι να ζεστή . 

Για αρχή δες με εντελώς κρύο μοτέρ τη στάθμη του αντιψυκτικου να είναι ανάμεσα στο min - max ή δες τι αναφέρει ο κατασκευαστής.

Άστο να ζεσταθεί αρχικά στο ρελαντί , και παρατήρησε εάν ανεβαίνει η ένδειξη θερμοκρασίας , και πότε θα ανοίξει το βεντιλατερ .

Έπειτα πήγε σε μια  κατηφόρα και βαλε μεγάλη ταχύτητα και άσε το γκάζι . Εάν πέφτει η ένδειξη θερμοκρασίας πιθανόν μένει ανοικτός ο θερμοστάτης. Το επόμενο είναι να επισκεφθείς συνεργείο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...