Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας φίλοι μου, πήρα το Xiaomi mi 9 se, τρώει γρήγορα την μπαταρία ...Και γενικά διάβασα στο ίντερνετ ότι καλύτερο είναι το European Rom σε σχέση με το global rom... Έχει κάνει κάποιος κάτι ανάλογο σε κάποια ΧΙΑΟΜΙ συσκευή κ έχει δει διαφορα; Είναι εύκολο να γίνει; Υπάρχει κάτι να προσέξω;

Δημοσ.

Πια ρομ φοράς τώρα ανέβασε screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο. Από ότι βλέπω στην μάνα xiaomi μόνο eu έχει δεν έχει global.

Η μπαταρία του τηλεφώνου είναι πολύ μικρή ποσο διαφορά να δεις με άλλη ρομ;

Αν σε ενδιαφέρει η μπαταρία έκανες λάθος αγορά  ή το πουλάς και παίρνεις άλλο με μεγάλη μπαταρία ή συμβιβαζεσαι με αυτό.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Karoleiro είπε

Καλησπέρα σας φίλοι μου, πήρα το Xiaomi mi 9 se, τρώει γρήγορα την μπαταρία ...Και γενικά διάβασα στο ίντερνετ ότι καλύτερο είναι το European Rom σε σχέση με το global rom... Έχει κάνει κάποιος κάτι ανάλογο σε κάποια ΧΙΑΟΜΙ συσκευή κ έχει δει διαφορα; Είναι εύκολο να γίνει; Υπάρχει κάτι να προσέξω;

Υπάρχει το CN και το Global.

Οποίο και να έχεις αυτό δεν αλλάζει.

Αν ήθελες κινητό με μεγάλη μπαταρία τότε αυτό που σου είπε ο @chios

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Karoleiro είπε

Το κινητό έχει θέμα με battery drain το έχουν επιβεβαιώσει σε άλλο φόρουμ τα παιδιά! Όλοι λένε και περιμένουν πως κάποιο update θα το διορθώσει αυτό, όπως διορθώθηκαν και σε άλλα κινητά διάφορα τέτοια προβλήματα. Τώρα αν θα γίνει και πότε κανείς δεν ξέρει!

• Thanks 1
Δημοσ.

Είναι λίγο μικρή η μπαταρία όντως! Την τρώει μόνο με 4G, συμβιβάζομαι είναι η αλήθεια :) δεν αργεί να φορτίσει οπότε νταξει κάπως το σώσαν οι Κινέζοι χαχα :) ελπιζω σε κάποιο update,όντως στο παρελθόν σε πολλές συσκευές έχει γίνει fix καλό για μπαταρία σε διάφορα κινητά μου κι άλλες συσκευές! Συνήθως όταν κάτι είναι καινούριο θέλει ψάξιμο!

Όσον αφορά το rom,διαβάζω ότι είναι καλύτερο και καλά ... Έχω το global rom,πωλούνται ίδια όμως με eu rom...

Τι λέτε να το κάνω το πείραμα ;

Λένε έχει face unlock και αλλες 20 λειτουργίες που δεν έχει το global rom !!!

Έχει γυρισμό άμα το αλλάξω;

Έχω μείνει στην εποχή που κάναμε jailbreak iphone 4 και 4s 😂

Που αν άλλαζες firmware δεν είχε γυρισμό

Screenshot_2019-06-26-15-14-21-305_com.android.settings.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...