Napier Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ειδα μερικα καλα Αθηνα αλλα 7 στα 10 δεν εχουν ρευμα. Τι πρεπει να προσεξω οταν παω ΔΕΗ? 1.Υπαρχι πιθανοτιτα οταν παω ΔΕΗ να το γυρισω στο ονομα μου να μου ζητησουν να πληρωσω παλιο χρεος του μετρητη? 2. Ποσο εγγυηση πρεπει να δωσω 3. Σε ποσες μερες ηλεκτροδοτητε το ακινητο? 4. Τι δικεολογητικα θελει? 5, πρεπει να παρω χαρτι απο ηλεκτρολογο πριν παω ΔΕΗ? Γενικα συμβουλες τι να προσεξω γιατι εχω ακουσει πολλα κουλα Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από Napier
29gk Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 11 λεπτά πριν, Napier είπε Ειδα μερικα καλα Αθηνα αλλα 7 στα 10 δεν εχουν ρευμα. Τι πρεπει να προσεξω οταν παω ΔΕΗ? 1.Υπαρχι πιθανοτιτα οταν παω ΔΕΗ να το γυρισω στο ονομα μου να μου ζητησουν να πληρωσω παλιο χρεος του μετρητη? 2. Ποσο εγγυηση πρεπει να δωσω 3. Σε ποσες μερες ηλεκτροδοτητε το ακινητο? 4. Τι δικεολογητικα θελει? 5, πρεπει να παρω χαρτι απο ηλεκτρολογο πριν παω ΔΕΗ? Γενικα συμβουλες τι να προσεξω γιατι εχω ακουσει πολλα κουλα 1 .Oχι, το χρεος ειναι ονομαστικο και οχι ανα μετρητη σε οτι αφορα το ηλεκτρικο 2. Αναλογα το ακινητο που νοικιαζεις, εαν δηλαδη ειναι κατοικια η επαγγελματικη στεγη 3. Συνηθως σε 2-3 4. Το συμβολαιο ενοικιασης, τον αριθμο παροχης και την ταυτοτητα σου 5. Θα σε πληροφορησει ο ιδιοκτητης σου εαν χρειαζεται να σου δωσει καποιο Γενικα τα 3 στα 10 ακινητα που βρηκες με ηλεκτρικο στο ονομα του ιδιοκτητη, προσωπικα θα τα απεφευγα καθως ειναι σημαδι μαλλον κακου γενικοτερα ιδιοκτητη. 2
Napier Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 ευχαριστω πολυ. το χαρτι το ηλεκτρολογου ειναι υποχρεωση του ιδιοκτιτη ετσι? Φυσικα αυτη που μου αρεσει πιο πολυ ειναι 8 ετων πολυκατοικια και καπου διαβασα το χαρτι ισχυει για 14 χρονια οποτε φανταζομαι θα ειναι οκ
29gk Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Napier είπε ευχαριστω πολυ. το χαρτι το ηλεκτρολογου ειναι υποχρεωση του ιδιοκτιτη ετσι? Φυσικα αυτη που μου αρεσει πιο πολυ ειναι 8 ετων πολυκατοικια και καπου διαβασα το χαρτι ισχυει για 14 χρονια οποτε φανταζομαι θα ειναι οκ Ναι του ιδιοκτητη καθως αφορα το ρολοι και την εγκατεστημενη παροχη. Αυτο, οντως ισχυει για 14 χρονια και θα υπαρχει στα αρχεια του ΔΕΔΗΕ, διαφορετικα θα σου δωσει νεο ο ιδιοκτητης.
Napier Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, 29gk είπε Ναι του ιδιοκτητη καθως αφορα το ρολοι και την εγκατεστημενη παροχη. Αυτο, οντως ισχυει για 14 χρονια και θα υπαρχει στα αρχεια του ΔΕΔΗΕ, διαφορετικα θα σου δωσει νεο ο ιδιοκτητης. οκ ελπιζω να μην εχω θεμα τοτε! θενξ
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, Napier είπε Ειδα μερικα καλα Αθηνα αλλα 7 στα 10 δεν εχουν ρευμα. Τι πρεπει να προσεξω οταν παω ΔΕΗ? 1.Υπαρχι πιθανοτιτα οταν παω ΔΕΗ να το γυρισω στο ονομα μου να μου ζητησουν να πληρωσω παλιο χρεος του μετρητη? 2. Ποσο εγγυηση πρεπει να δωσω 3. Σε ποσες μερες ηλεκτροδοτητε το ακινητο? 4. Τι δικεολογητικα θελει? 5, πρεπει να παρω χαρτι απο ηλεκτρολογο πριν παω ΔΕΗ? Γενικα συμβουλες τι να προσεξω γιατι εχω ακουσει πολλα κουλα 1. Όχι σε καμμια περιπτωση 2. 130 ευρω 3.Αν εχει γινει διακοπη 2-3 μερες . Αν πατε μαζι με τον προηγουμενο και δεν εχει γινει διακοπη από αυτόν δεν γινεται διακοπη αλλα διαδοχη. 4. Μισθωρηριο από taxis , ταυτοτητα και αριθμο παροχης 5. Η ΥΔΕ είναι υποχρεωση του ιδιοκτητη και ισχυει για 14 χρονια . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα