Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδα μερικα καλα Αθηνα αλλα 7 στα 10 δεν εχουν ρευμα. Τι πρεπει να προσεξω οταν παω ΔΕΗ?

1.Υπαρχι πιθανοτιτα οταν παω ΔΕΗ να το γυρισω στο ονομα μου να μου ζητησουν να πληρωσω παλιο χρεος του μετρητη?

2. Ποσο εγγυηση πρεπει να δωσω

3. Σε ποσες μερες ηλεκτροδοτητε το ακινητο?

4. Τι δικεολογητικα θελει?

5, πρεπει να παρω χαρτι απο ηλεκτρολογο πριν παω ΔΕΗ?

Γενικα συμβουλες τι να προσεξω γιατι εχω ακουσει πολλα κουλα

Επεξ/σία από Napier
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Napier είπε

Ειδα μερικα καλα Αθηνα αλλα 7 στα 10 δεν εχουν ρευμα. Τι πρεπει να προσεξω οταν παω ΔΕΗ?

1.Υπαρχι πιθανοτιτα οταν παω ΔΕΗ να το γυρισω στο ονομα μου να μου ζητησουν να πληρωσω παλιο χρεος του μετρητη?

1 .Oχι, το χρεος ειναι ονομαστικο και οχι ανα μετρητη σε οτι αφορα το ηλεκτρικο

2. Αναλογα το ακινητο που νοικιαζεις, εαν δηλαδη ειναι κατοικια η επαγγελματικη στεγη

3. Συνηθως σε 2-3

4. Το συμβολαιο ενοικιασης, τον αριθμο παροχης και την ταυτοτητα σου

5. Θα σε πληροφορησει ο ιδιοκτητης σου εαν χρειαζεται να σου δωσει καποιο

Γενικα τα 3 στα 10 ακινητα που βρηκες με ηλεκτρικο στο ονομα του ιδιοκτητη, προσωπικα θα τα απεφευγα καθως ειναι σημαδι μαλλον κακου γενικοτερα ιδιοκτητη.

• Like 2
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ. το χαρτι το ηλεκτρολογου ειναι υποχρεωση του ιδιοκτιτη ετσι? Φυσικα αυτη που μου αρεσει πιο πολυ ειναι 8 ετων πολυκατοικια και καπου διαβασα το χαρτι ισχυει για 14 χρονια οποτε φανταζομαι θα ειναι οκ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Napier είπε

ευχαριστω πολυ. το χαρτι το ηλεκτρολογου ειναι υποχρεωση του ιδιοκτιτη ετσι? Φυσικα αυτη που μου αρεσει πιο πολυ ειναι 8 ετων πολυκατοικια και καπου διαβασα το χαρτι ισχυει για 14 χρονια οποτε φανταζομαι θα ειναι οκ

Ναι του ιδιοκτητη καθως αφορα το ρολοι και την εγκατεστημενη παροχη. Αυτο, οντως ισχυει για 14 χρονια και θα υπαρχει στα αρχεια του ΔΕΔΗΕ, διαφορετικα θα σου δωσει νεο ο ιδιοκτητης.

Δημοσ.

7 ώρες πριν, 29gk είπε

Ναι του ιδιοκτητη καθως αφορα το ρολοι και την εγκατεστημενη παροχη. Αυτο, οντως ισχυει για 14 χρονια και θα υπαρχει στα αρχεια του ΔΕΔΗΕ, διαφορετικα θα σου δωσει νεο ο ιδιοκτητης.

οκ ελπιζω να μην εχω θεμα τοτε! θενξ

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Napier είπε

1. Όχι σε καμμια περιπτωση

2. 130 ευρω

3.Αν εχει γινει διακοπη 2-3 μερες . Αν πατε μαζι με τον προηγουμενο και δεν εχει γινει διακοπη από αυτόν δεν γινεται διακοπη αλλα διαδοχη.

4. Μισθωρηριο από taxis , ταυτοτητα και αριθμο παροχης

5. Η ΥΔΕ είναι υποχρεωση του ιδιοκτητη και ισχυει για 14 χρονια .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...