Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, astrofos είπε Δοκιμαστικη έκδοση αντι για beta version. Δημόσια αντι για public. Αναβάθμιση αντι για upgrade. Χαρακτηριστικά αντι για features. Εφαρμογές αντι για applications. Ποντίκι αντι για mouse. Κ.α. που εχω βαρεθεί να βλέπω και να ακούω. Αναποφευκτα ομως θα συνεχισεις να τα ακους γιατι ειναι πιο ευκολα σε σχεση με τους ελληνικους γλωσοδετες
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Πρώτη δοκιμαστική δημόσια έκδοση με άλλη αρχιτεκτονική στα partition.. Όποιος δεν είναι πολύ εξοικειωμένος με το Mac'os καλό είναι να μην σπεύσει να το δοκιμάσει ακόμα..
Koeman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, astrofos είπε Δοκιμαστικη έκδοση αντι για beta version. Δημόσια αντι για public. Αναβάθμιση αντι για upgrade. Χαρακτηριστικά αντι για features. Εφαρμογές αντι για applications. Ποντίκι αντι για mouse. Κ.α. που εχω βαρεθεί να βλέπω και να ακούω. Είπες: Συγχαρητήρια στον αρθρογράφο για τη χρήση στην περιγραφή του ελληνικών αντί αγγλικών και σωστών όρων. Και ναι δεν τρολάρω το εννοώ! ...και στο ίδιο κείμενο διαβάζουμε "dark mode", "swipe πληκτρολογιο", "home screen", "widgets", "gestures" μάλλον γι'αυτό δεν καταλάβαμε τι εννοείς. Σε κάθε περίπτωση συμφωνώ επί της ουσίας.
rallistas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δηλαδη το περσινο Ipad Pro που εχω θα γυρισει σε Ipad OS?Για να δουμε.... 1
DJTaurus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Τέλος το VoIP στις γνωστές εφαρμογές κατασκόπους ακόμα κ όταν τρέχουν στο background! Apple just dealt a major blow to Facebook with new iOS 13 feature Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από DJTaurus 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα