Xristoς Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 σημερα προσεξα οτι οταν κουναω το κινητο (iphone x) μου πολυ πολυ γρηγορα μπροστα απο το αυτι μου κατι ακουγεται απο μεσα να κουνιεται...δεν εχει ανοιχτει ποτε το κινητο για service τιποτα απολυτως και δεν εχω εγγυηση...οταν το κουναω αργα δεν ακουγεται τιποτα...ειναι τα κουμπια ισως που ακουμπουν με το μεταλλικο περιβλημα? ειναι κατι αλλο εσωτερικο? εχει κανεις γνωμη? εχει συμβει σε κανεναν αλλον?το κινητο ειναι αριστο λειτουργικακαι δεν εχει πεσει ποτε
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Αποκλειεται να μην εχεις εγγυηση(αν οντως εχεις καποιο θεμα). 2 χρονια εγγυηση εχουν τα Iphone και το Iphone x κυκλοφορησε πριν 1.5 περιπου χρονο. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από Fulgore
Xristoς Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 το κινητο μου το εχει δωσει ο θειος μου απο αμερικη οποτε εννοω οτι αποκλειεται α βρω το μαγαζι απο οπου το αγορασε
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μιλησε αν θες με το επισημο service τηλεφωνικα να σου πουν αυτοι που ξερουν αν ειναι φυσιολογικο ή οχι. Το μονο θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν μπορουν να σου ανοιξουν το κινητο(με πληρωμη βεβαια)για να κανουν ελεγχο,μιας και ειναι Αμερικανικο.
Xristoς Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 18 ώρες πριν, Fulgore είπε Μιλησε αν θες με το επισημο service τηλεφωνικα να σου πουν αυτοι που ξερουν αν ειναι φυσιολογικο ή οχι. Το μονο θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν μπορουν να σου ανοιξουν το κινητο(με πληρωμη βεβαια)για να κανουν ελεγχο,μιας και ειναι Αμερικανικο. λοιπον το πηγα σημερα σε εξουσιοδοτημενο σερβισ κα μου ειπαν οτι ειναι το μοτερακι της δονησης που κανει ετσι...με εβαλαν μαλιστα να κοιταξω και τα κινητα που ειχαν εκει ( στον γερμανο συγκεκριμενα) και παρατηρησα οτι κανουν και αυτα τον ιδιο θορυβο τουλαχιστον σε Xs και Xs max που δοκιμασα
Tasos19s Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Στις 26/6/2019 στις 2:32 ΜΜ, Xristoς είπε λοιπον το πηγα σημερα σε εξουσιοδοτημενο σερβισ κα μου ειπαν οτι ειναι το μοτερακι της δονησης που κανει ετσι...με εβαλαν μαλιστα να κοιταξω και τα κινητα που ειχαν εκει ( στον γερμανο συγκεκριμενα) και παρατηρησα οτι κανουν και αυτα τον ιδιο θορυβο τουλαχιστον σε Xs και Xs max που δοκιμασα Το πιο πιθανό να είναι ο σταθεροποιητής της κάμερας και όχι η δόνηση Έτσι κάνουν τα κινητά σχεδόν όλα οι κάμερες τους 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα