Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, εχω συστημα με AMD 2200, 16GB DDR4 G. SKILL, 600W COOLERMASTER, ASROCK A320M PRO4 και αγορασα μια RX580  για παιχνίδια, αλλα μολις την εβαλα επανω στην μητρικη και μπηκα στα windows 10 64 bit, πηγα να βαλω τους drivers του κατασκευαστη αλλα σταμάτησε η εγκατασταση και ελεγε οτι αυτο το αρχειο δεν ειναι δυνατο να εκτελεστει σε περιβαλλον windows. Κατεβασα τους τελευταιους οδηγους απο την amd αλλα στη μεση της εγκαταστασης εβγαλε μπλε οθονη και πλεον δεν μπαινει καν στα windows. Εψαξα αρκετα σε διαφορα σαιτ και λενε οτι οντως εχει θεματα η καρτα με τους οδηγους και ο καθενας έβρισκε διαφορετικη λυση. Αλλου επιασε bios update στη μητρικη, αλλου αλλαγη σε κατι ρυθμισεις στο προγραμμα της amd κτλ. Ξερει κανεις τπτ η να τη δωσω πισω να παρω πιστωτικο και να παρω αλλη; καμια nvidia ας πουμε

Δημοσ.

κανενα θεμα με driver δεν εχει η συγκεκριμενη, αν εχει προβλημα κατι μαλλον ειναι η καρτα η το λογισμικο του η/υ σου. 

Το πρωτο μηνυμα δειχνει μαλλον θεμα λογισμικου στον η/υ σου ενω το δευτερο θεμα με την καρτα.

Αν εχεις την δυνατοτητα να την δοκιμασεις με "φρεσκα" windows υστερα απο format θα καταφερεις να καταλαβεις τι φταιει.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ομως ειναι.. Οτι οταν κανω φορματ και βαζω windows, μετα κανω εγκατασταση τους drivers της μητρικης που λεει amd all in one και εχει μεσα και την ενσωματωμενη καρτα γραφικων. Οποτε οταν παω να βαλω της rx580 εχει ηδη μεσα οδηγους και δεν ξερω αν πρέπει να τους βγαλω αυτους της μητρικης πρωτα.. Σε safe mode 

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται format, με το ddu μπαίνεις σε safe mode και σβήνεις τα πάντα από drivers... Δοκιμασε πρώτα να βάλεις drivers της κάρτας  και μετά chipset. Το βάλε θα το κάνεις σε normal mode και όχι safe mode

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπουταρει καθολου μου βγαζει αδυνατη εκκινιση. Οποτε το φορματ είναι μονοδρομος να ξεμπερδευω. Ετσι κιαλλιως δεν εχω πολυ πραμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...