Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα MacBookPro i7 me 16gb ram kai 250 ssd που δουλευει μια χαρα πεταει αλλα αν το μετακινησω η πιεσω το καπακι απο κατο σβηνει μονο του εχει καποιος κατι να πει? ευχαριστω !!!

Δημοσ.

και με ρευμα και με μπαταρια η δε μπαταρια εχει 208 κυκλους και ειναι σε κατασταση κανονικα..

Δημοσ.

ισως να εχει να κανει με τον Αισθητήρας απότομης κίνησης Κατάσταση: Ενεργοποιημένο???

Επισκέπτης
Δημοσ.
22 ώρες πριν, djroni είπε

ισως να εχει να κανει με τον Αισθητήρας απότομης κίνησης Κατάσταση: Ενεργοποιημένο???

Κατέβασε την εφαρμογή (δωρεάν) HWSensors και δες αν παίζει τίποτα περίεργο από κει.

Δημοσ.

την κατεβασα τηε εφαρμογη και ολα μια χαρα τιποτα περιεργο δουλευει ρολοι και αν το μετακινησω σβηνει

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, djroni είπε

την κατεβασα τηε εφαρμογη και ολα μια χαρα τιποτα περιεργο δουλευει ρολοι και αν το μετακινησω σβηνει

Οκ, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τον αισθητήρα απότομης κίνησης.

https://support.apple.com/en-us/HT201666

Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, djroni είπε

ειμαι ατυχος τον απενεργοποιησα και παλι το κανει 

επικοινωνησε με @jrepair τότε

Δημοσ.

Έχει αφαιρεθεί ποτέ η μητρική για καθαρισμό η άλλο λόγο;

Υποψιάζομαι ότι σβήνει όταν το πιέσεις από κάτω και κοντά στην θέση που μπαίνει ο φορτιστής.

Αφαίρεσε μόνο την βίδα στο κάτω καπάκι που είναι στην γωνία που μπαίνει ο magsafe και πες μας εαν το κάνει πάλι. 

Δημοσ.

το κανει και αφαιρεσα ολο το καπακι και το κανει οταν πιεζω το super drive εκει στις τενιες τι εβγαλα τις καθαρισα και τις 3 τωρα μαλλον δε το κανει πιεζω πιεζω θα δουμε σας ευχαριστω παρα μα παρα πολυ !!!

Δημοσ.

τωρα δεν σβηνει αλλα δε κλεινει οταν κλεινω το καπακι η οθονη μενει ανοιχτη.

η ειμαι πολυ χαζος η εχει προβλημα δεν βρισκω πουθενα πως σβηνει η οθονη με το καπακι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...