Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω μπερδευτει με τα ειδοσηματα λεει εισοδημα αιτουσας και ετερου μελους Γ2 5 γραμμη λεει. Εγω και η γυναικα μου εχουμε 2 ξεχωριστα εκκαθαριστικα που γραφουν πχ 12000 και 3000 και στα δυο στην πεμπτη γραμμη . Απλα τα προσθετω και γραφω το ίδιο τοσο για την γυναικα μου όσο και στο ετερο μέλος (εμενα)? Βοηθεια αν ξερει κανεις ευχαριστω

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tera2 είπε

Ρε παιδια εχω μπερδευτει με τα ειδοσηματα λεει εισοδημα αιτουσας και ετερου μελους Γ2 5 γραμμη λεει. Εγω και η γυναικα μου εχουμε 2 ξεχωριστα εκκαθαριστικα που γραφουν πχ 12000 και 3000 και στα δυο στην πεμπτη γραμμη . Απλα τα προσθετω και γραφω το ίδιο τοσο για την γυναικα μου όσο και στο ετερο μέλος (εμενα)? Βοηθεια αν ξερει κανεις ευχαριστω

Εαν κανατε μαζι δηλωση το μονο που αλλαζει ειναι στην εκτυπωση....

Εαν πατησεις για εσενα γραφει στην μεση για τον Υποχρεο και στην συζυγο για την Συζυγο... μονο αυτο...

Δεν εχετε 2 ξεχωριστα εκκαθαριστικα .....

Δημοσ.

Ειμαι ασχετος φιλε μου δυστυχως απο αυτα αλλα καλα τα λες το Γ2 ειναι ακριβως το ιδιο. Μηπως κατα τυχη ξερεις και για τα voucher πως δηλωνουμε τα ποσα?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tera2 είπε

Ειμαι ασχετος φιλε μου δυστυχως απο αυτα αλλα καλα τα λες το Γ2 ειναι ακριβως το ιδιο. Μηπως κατα τυχη ξερεις και για τα voucher πως δηλωνουμε τα ποσα?

Δεν το θυμαμαι απ 'εξω...

Γιατι δεν πας σε εναν λογιστη στην γειτονια σου να στο κανει να ξεμπερδευεις... 10€ θα σου παρει.

Δεν λεει να κανεις κανενα λαθος γιατι ειναι μεχρι την Παρασκευη...

Δημοσ.

Ευχαριστω για το χρονο καταρχας. Δεν ειναι το ποσο ρε φιλε απλα δεν ασχολουνται με τετοια οι περισσοτεροι🙄 και πιο πολυ ωρα θα μου παρει να βρω καποιον να ασχολειται παρα να καταλαβω μονος μου....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tera2 είπε

Στο εισόδημα αιτουσας βάζεις το εισόδημα της γυναίκας και στου εταίρου μέλους βάζεις το δικό σου. Την αίτηση την κάνει η γυναίκα με τα δικά της στοιχεία, όπου ζητάει στοιχεία συντρόφου βάζεις τα δικά σου. 

Δημοσ.

ΝΑι το χω καταλαβει αυτο αρα επρπε να λεει Γ2 δευτερη στήλη (γυναικας μου εισόδημα)  και μετα Γ2 πρωτη στηλη (δικο μου). Αρα στην αιτουσα βαζω 3000 και συζυγο 12000 Δεν θεωρείται οτι το συνολικο ειναι 15000 τοσο για εμενα οσο και για την γυναικα μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...