Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Λόγω της πρόσφατης γέννησης του γιου μου, θέλω να αγοράσω ένα νεο μινι SUV και απο την πρόσφατη επίσκεψη μου στις αντιπροσωπείες αντιλήφθηκα ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στην αγορά των αυτοκινήτων απο Οκτώβριο και εν όψη εκλογών και λόγω της απελευθέρωσης της αγοράς των υβριδικών αυτοκινήτων, αλλά και λόγω αλλαγής στην πολιτική των πετρελαιοκίνητων.

Να προβώ σε αγορά αυτοκινήτου τωρα  για να έχω το αμάξι στις καλοκαιρινές διακοπές ή να αναμένω τις εξελίξεις; Επίσης αν αγόραζα ένα μινι Suv τώρα να προτιμήσω βενζίνη ή πετρέλαιο; Ακούγονται χρόνια οι φήμες ότι το πετρέλαιο θα φορολογηθεί αλλά τίποτα ακόμα δεν έχει γίνει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια σας.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τίποτα δεν θα γίνει και ούτε ασχολούνται οι αυτοκινητοβιομηχανίες με τις εκλογές στην ελλαδα.

Αυτο που μπορεί να γίνει είναι να αυξηθούν οι τιμές

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mixaliskan είπε

Καλησπέρα σας,

Λόγω της πρόσφατης γέννησης του γιου μου, θέλω να αγοράσω ένα νεο μινι SUV και απο την πρόσφατη επίσκεψη μου στις αντιπροσωπείες αντιλήφθηκα ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στην αγορά των αυτοκινήτων απο Οκτώβριο και εν όψη εκλογών και λόγω της απελευθέρωσης της αγοράς των υβριδικών αυτοκινήτων, αλλά και λόγω αλλαγής στην πολιτική των πετρελαιοκίνητων.

Να προβώ σε αγορά αυτοκινήτου τωρα  για να έχω το αμάξι στις καλοκαιρινές διακοπές ή να αναμένω τις εξελίξεις; Επίσης αν αγόραζα ένα μινι Suv τώρα να προτιμήσω βενζίνη ή πετρέλαιο; Ακούγονται χρόνια οι φήμες ότι το πετρέλαιο θα φορολογηθεί αλλά τίποτα ακόμα δεν έχει γίνει.

Ποσα χιλιόμετρα κανεις που τα κανεις και αν μένεις κέντρο ????

Δημοσ.

@NikosKallithea συνήθως τέλος του χρόνου δε βάζουν  προσφορές για να πιάσουν τους στόχους; Γιατι να αυξηθουν οι τιμες; Σ ευχαρστω για την απαντηση σου!!

@darkman γυρω στα 15.000 χιλιόμετρα ετησίως,τα περισσότερα μεσα στην πόλη αλλά 5.000 με 6.000 χιλιομετρα γινονται εκτος...το αμάξι που έχω τωρα εχει υγραέριο και με σιγουριά λέω ότι είναι όντως πολύ οικονομικό παρ όλο που ειναι μόνο 1.200 κυβικά.

Δημοσ.

Ασε μην μου λες για υγραεριο γιατι ειναι ο λογος που αλλαξα αμαξι οκ οικονομικό αλλα θελει ελενχο συχνά και μπορει το υγραεριο σαν υγραεριο να μην βγαζει βλαβες αλλα κατι γυρο γυρο τους αλλαζει τα φωτα :( με 15.000+  και εχεις και υγραεριο παρε Diesel :) απλα θελει λιγο προσοχη που βαζεις καυσιμο και να το ξεμπουκωνεις που και που για το DPF :) κατα τα αλλα θα εχεις οικονομια , ροπη φουλ και γενικα το πετρέλαιο οσα χιλιομετρα και να κανεις δεν εχει θεμα τωρα για αυτα που λενε για το 2025 και οτι σταδιακά θα φύγουν απο την κεντρο πρεπει να εισαι μαζόχας για να πας κεντρο με το αμαξι :P  :P  ασε που στην ελλαδα το 25 λενε το 50 γίνετε :P 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Το μονο θεμα ειναι οτι λογο οτι θελουνε να προωθήσουν τα ηλεκτρικά  ( εδω το καλοκαίρι δεν εχουμε ρευμα για τα σπιτια θα φορτίζουμε και τα αυτοκίνητα τρομάρα τους :( ) καποιες μαρκες δεν εχουν ποια Diesel αρα αν θες toyota suzuki και αλλη μια ειναι νομιζω .... Diesel γιοκ :( 

μου αρεσει που εβγαλε και η audi το E-tron μονο με ρευμα αλλα δεν λεει που θα βαλουμε την πριζα ( και μην πεταχτεί κανεις και πει το γνωστο ,,,,, :P :P ) 

Δημοσ.
2 hours ago, mixaliskan said:

και λόγω της απελευθέρωσης της αγοράς των υβριδικών αυτοκινήτων,

Τι εννοείς εδώ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mixaliskan είπε

Καλησπέρα σας,

Στα καινουργια βενζινης θα ανεβασουν τα τελη..

Αυτο ειναι αναλογα στις αναγκες του καθενος.. Η λογικη λεει οτι επειδη εχεις.. να μην βιαστεις και υστερα μετανιωσεις για κατι..!

Επεξ/σία από gia_nnis
Δημοσ.

Τελικά κάνοντας Test Drive το Seat Arona το βρήκα αρκετά καλό. Το δοκίμασα στην έκδοση της βενζίνης 1200cc turbo. Εμφανισιακά είναι όμορφο και με χώρους. Είδα ότι βγαίνει και σε έκδοση με φυσικό αέριο στα 1000cc, 90ps και 160 ροπή...Θα τραβάει; Η φορτωμένο με ερ κοντίτιον θα αρχισω να πεταω πραγματα; 😋

Ξερω οτι το φυσικό άεριο αυτη τη στιγμή δεν έχει πολλά σημεια πώλησης αλλά δεν με πειράζει.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, mixaliskan είπε

Τελικά κάνοντας Test Drive το Seat Arona το βρήκα αρκετά καλό. Το δοκίμασα στην έκδοση της βενζίνης 1200cc turbo. Εμφανισιακά είναι όμορφο και με χώρους. Είδα ότι βγαίνει και σε έκδοση με φυσικό αέριο στα 1000cc, 90ps και 160 ροπή...Θα τραβάει; Η φορτωμένο με ερ κοντίτιον θα αρχισω να πεταω πραγματα; 😋

Ξερω οτι το φυσικό άεριο αυτη τη στιγμή δεν έχει πολλά σημεια πώλησης αλλά δεν με πειράζει.

Ποσο σου ειπαν οτι θα καις μεσα στην πολη?

Δημοσ.

4,9lt/100χλμ αστικος κυκλος

2,9lt/100χλμ εκτός πόλης και

3,7lt/100χλμ μεικτός κύκλος

Δυστυχως όχι 1.200, μόνο στην έκδοση των 1.000

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, mixaliskan είπε

Δυστυχως όχι 1.200, μόνο στην έκδοση των 1.000

Πριν είπες ότι δοκίμασες το 1200άρι, για αυτό ρώτησα, μήπως και βγήκε καμιά νέα έκδοση.

Επεξ/σία από Joshua21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...