GREGORYMO Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, Xacti είπε Εδώ εξηγούνται όλα καθώς και φαίνεται τι εισοδήματα έχουν μερικοί εδώ μέσα Αυτά είναι τα εισοδηματικά κριτήρια για τα πρόστιμα του ΚΟΚ Στο πλαίσιο αυτό με προσθήκη στο νομοσχέδιο τίθενται τα εξής κριτήρια: – Για ετήσια ατομικά ετήσια εισοδήματα έως 50.000€ θα καταβάλλεται το ύψος του προστίμου που προβλέπει για κάθε παράβαση ο νέος ΚΟΚ – Για ετήσια ατομικά εισοδήματα από 50.001€ έως 100.000 ευρώ αυτά θα διπλασιάζονται – Για ετήσια ατομικά εισοδήματα από 100.001€ και άνω τα οικονομικά πρόστιμα θα τριπλασιάζονται. Φοβού τους αστυνομικούς με… tablet Ο νέος τρόπος υπολογισμού των προστίμων αναμένεται να ξεκινήσει από το φθινόπωρο. Οι άνδρες της Τροχαίας φαίνεται πως θα… αντικαταστήσουν το μπλοκάκι για τις κλήσεις με ένα… tablet. Αυτό θα είναι συνδεδεμένο με εκτυπωτή. Μέσω αυτού θα καταχωρούν το όνομα και το επώνυμο του παραβάτη, τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και την παράβαση. Καθώς θα βάζουν τα στοιχεία στο σύστημα, θα ενημερώνονται άμεσα για το αν ο παραβάτης ανήκει στην πρώτη, τη δεύτερη ή την τρίτη κατηγορία εισοδηματικών κριτηρίων. Έτσι, θα μπορούν να κόψουν και το ανάλογο πρόστιμο. Φίλε, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!!!!! Αυτές είναι οι 3 κατηγορίες πολιτών, που με βάση το εισόδημα τους θα πληρώνουν και ΑΝΑΛΟΓΟ πρόστιμο. Η 1' περιλαμβάνει εισόδημα 0 έως 50.000€ ΑΤΟΜΙΚΟ παρακαλώ, Η 2' 50.001€ έως 100.000€ ΑΤΟΜΙΚΟ και η 3' από 100.001 έως όσο πάει ΑΤΟΜΙΚΟ !!! ΥΓ. Μπορεί κανείς να υπολογίσει πόσοι συμπολίτες μας επιμερίζονται στις 3 αυτές κατηγορίες? 1)98%, 2)1% και 3)1% η ΠΟΛΥ έβαλα στην 2 και 3 ?????
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε ΥΓ. Μπορεί κανείς να υπολογίσει πόσοι συμπολίτες μας επιμερίζονται στις 3 αυτές κατηγορίες? 1)98%, 2)1% και 3)1% η ΠΟΛΥ έβαλα στην 2 και 3 ????? Mε βάση αυτά που δηλώνουν στην εφορία ναι. Με βάση τα πραγματικά είναι 1)38%, 2)52% και 3)10% 😂
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, Xacti είπε Δεν έχει σημασία, εγώ είπα ότι είναι 10 μέρες και όχι 7. Ποτέ δεν ήταν 7 που λέει ο φίλος ούτε 1 μέρα που λες εσύ ...μετα τις 3-4 σελιδες τιποτα δεν εχει σημασία. μπορει ο καθε ενας να γραφει οτι θέλει. 1
GREGORYMO Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Xacti είπε Mε βάση αυτά που δηλώνουν στην εφορία ναι. Με βάση τα πραγματικά είναι 1)38%, 2)52% και 3)10% 😂 Οι κλήσεις θα μπαίνουν με τα πραγματικά, η αυτά που δηλώνονται στην εφορία ??
mp123 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Οι κλήσεις θα μπαίνουν με τα πραγματικά, η αυτά που δηλώνονται στην εφορία Έχεις δει κανέναν ελεύθερο επαγγελματία να δηλώνει τα πραγματικά; φυσικά με ότι δηλώνονται στην εφορία στο εκκαθαριστικό.
christosx13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Γράψανε στην γειτονιά ένα αυτοκίνητο για παραμονή στάθμευση 5μ από γωνία και του γράψανε 40€ πρόστιμο. Ξέρει κανείς γιατί του έγραψαν 40€ και ΟΧΙ 80 η 120, που ορίζει ο νόμος βάση εισοδήματος. ΥΓ. Παρακαλώ όποιος ξέρει η πιθανολογεί με ακρίβεια, όχι αοριστολογιες. Καλησπερα φιλε,χωρις να παιρνω και ορκο οτι σου λεω το σωστο νομιζω οτι ειναι 40 ευρω για λογο ασχετο απο εισοδηματικα κριτηρια κλπ. Ισως ηταν παρκαρισμενο σε σημειο που δεν μπορει να παρει την κλασικη κληση Ρ40 των 80 ευρω αλλα ισως εχει κιτρινη διαγραμμιση στο σημειο εκεινο η ο χωρος που παρκαρε υπαγεται σε καποιες αλλες κατηγοριες παραβασης οτι βρισκεται π.χ. παρανομα παρκαρισμενο σε παρκο η εισοδο πλατειας κλπ οι οποιες κλησεις ειναι 40 ευρω. Δηλαδη λογικα σε εκεινο το σημειο δεν πρεπει να εχει την κλασικη πινακιδα απαγορευεται η σταση και η σταθμευση που αρχιζει απο ενα σημειο Α και τελειωνει στο Β αλλα πρεπει να εχει καποιο αλλο απαγορευτικο. Πριν μερικα χρονια ειχε πεσει στα χερια μου ενα βιβλιαρακι τροχαιας με ολες τις τροχονομικες παραβασεις και τα προστιμα απο επισκεψη σε φιλο που δουλευει σε σχετικο επαγγελμα (λιμεναρχειο) και ειδα καποιες παραβασεις τετοιες δεν ξερω βεβαια αν εχουν αλλαξει απο τοτε αλλα λογικα κατι τετοιο πρεπει να παιζει ... Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από christosx13
mourouzis2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Εγω καταλαβα οτι οχι μονο κάλεσεςτην Τροχαια αλλα αυτο που σε τρωει ειναι πώς ο γειτονας που μοστραρει τα λεφτα του, την κουρσα του και δεν ξερω γω τι αλλο πληρωσε 40€ κι οχι παραπανω, δηλαδη για την εφορια/τροχαια ειναι "φτωχος". 4
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ νομίζω ότι κάλεσε την Τροχαία για να γράψει τον εαυτό του ελπίζοντας σε κλήση 120 ευρώ για να δείξει στους γείτονες ή σε κανα γκομενάκι ότι έχει λεφτά και αντ' αυτού του κόψανε 40αρι που υποδηλώνει ότι είναι φτωχαδάκι και τώρα δεν μπορεί να πουλήσει μόστρα Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
GREGORYMO Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Xacti είπε Εγώ νομίζω ότι κάλεσε την Τροχαία για να γράψει τον εαυτό του ελπίζοντας σε κλήση 120 ευρώ για να δείξει στους γείτονες ή σε κανα γκομενάκι ότι έχει λεφτά και αντ' αυτού του κόψανε 40αρι που υποδηλώνει ότι είναι φτωχαδάκι και τώρα δεν μπορεί να πουλήσει μόστρα ΣΩΣΤΟΣ !!
melodicpunk Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Ωραιο πραγμα η πολιτοφυλακη αχαχαχα. Προσεχε ομως γιατι ροδα ειναι και γυριζει και απας και ξερει οτι τον εδωσες μην σου φερει καμια πολεοδομια και εκει ειναι που δεν σε σωνει τιποτα. Τωρα οσον αφορα τα προστιμα...τα προστιμα πανε στον ΚΑΤΟΧΟ του ΙΧ που δεν ειναι και απαραιτητα ο οδηγος. Ολοι εχουμε νευριασει για παρκαρισματα σε γωνιες χωρις ορατοτητα κλπ αλλα υπαρχουν πιο σημαντικα πραγματα που πρεπει να μαθουν οι ελληνες οδηγοι πχ να μην παραβιαζουν στοπ, φαναρια. Αν παρουμε τον ΚΟΚ αυτολεξι το αμαξι θα επρεπε να μενει διαρκως στο σπιτι, 10 μετρα απο γωνια, αλλα τοσα απο διαβαση, δεν θυμαμαι ουτε εγω ποσα απο φαναρι, απο συρμο τρενου, απο σταση λεωφορειου. 1
mp123 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Άλλο ένα θέμα κλείνει με επιτυχία. Αλλά έλεγε το θέμα ,αλλού πήγε, αλλού κατέληξε,άκρη δεν βγάλαμε. Μπράβο.τελικα ποιος κάλεσε την τροχαία;
GREGORYMO Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Άλλο ένα θέμα κλείνει με επιτυχία. Αλλά έλεγε το θέμα ,αλλού πήγε, αλλού κατέληξε,άκρη δεν βγάλαμε. Μπράβο.τελικα ποιος κάλεσε την τροχαία; Το θέμα ήταν και ΕΙΝΑΙ: η κλήση γράφει 40€, θα πληρώσει 40€, 80€ η 120€ ??? ΥΓ. Μην πάει σε κανένα γκισέ να την πληρώσει και του έρθει κόλπος !
mp123 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Το θέμα ήταν και ΕΙΝΑΙ: η κλήση γράφει 40€, θα πληρώσει 40€, 80€ η 120€ ??? ΥΓ. Μην πάει σε κανένα γκισέ να την πληρώσει και του έρθει κόλπος ! Το θεμα ειναι ; Η κλήση γράφει 40€ αλλά εγώ θέλω να πληρώσει 120€. Πώς θα το πετύχω ;
banned_acc Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, mp123 είπε Μόνο από τροχαία πάω και πληρωνω.εχω δύο από δημοτική εδώ και 6 χρόνια ούτε πάω.δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα. Υ.γ μην βγει κανένας και αρχίσει τις αρλούμπες οτι θα πληρωσω.δημοτικη κλήση δεν σου κάνουν τίποτα.τελος. Θα σου μπλοκάρουν αφμ και αν θες να βγάλεις φορολογική ενημερότητα ή να πάρεις επιστροφή δεν θα μπορείς.
GREGORYMO Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 9 λεπτά πριν, mp123 είπε Το θεμα ειναι ; Η κλήση γράφει 40€ αλλά εγώ θέλω να πληρώσει 120€. Πώς θα το πετύχω ; Η κλήση ήταν ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗ, ούτε μηχανάκι ούτε τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα