Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Το θέμα είναι να παρκάρεις κάπου ώστε να μην ενοχλείς ή κλείνεις κανέναν.Και στην Ελλάδα αυτά είναι εθνικό σπορ.
mp123 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, k_w_t είπε Απο 1η Ιουλιου 2019 τα ταμεια ΟΤΑ περνανε στην ΑΑΔΕ οποτε πληρωστε και τις κλησεις στους δημους.... Με λένε Μάνο και δεν πληρώνω.( δεν χρωσταω πουθενα ομως ).δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα.δημοτικη είναι. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από mp123
ScooterSuzas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Φυσικά και το έχουν. Η παραβίαση της πινακίδας Ρ-40 πχ επιφέρει εκτός από πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων για 20 ημέρες, άσχετα αν η παράβαση βεβαιωθεί από δημοτικό ή κανονικό αστυνομικό. Και ο ΕΝΦΙΑ λένε πως είναι αντισυνταγματικός, so? Στην Ιπποκράτους δεξιά λωρίδα την P-40 την έχουν για διακοσμητική όπως και στην Χαρ. Τρικούπη ...
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, mp123 είπε Με λένε Μάνο και δεν πληρώνω.( δεν χρωσταω πουθενα ομως ).δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα.δημοτικη είναι. Αντε και με την Νίκη Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από NikosKallithea
mp123 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 46 λεπτά πριν, gthe είπε Λαϊκή δηλαδή άμα σε στείλει η γυναίκα σου για ντομάτες ή για κανα καρπούζι το βάζεις σε πάρκινγκ; 😊 Όχι ρε φίλε.χαλας την πιάτσα.
Koeman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 20 λεπτά πριν, mp123 είπε Με λένε Μάνο και δεν πληρώνω.( δεν χρωσταω πουθενα ομως ).δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα.δημοτικη είναι. Μπορούν φίλε και θα σου κάνουν. Τώρα το αν αυτό που θα σου κάνουν σε νοιάζει ή όχι, άλλο καπέλο!
mp123 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Koeman είπε Μπορούν φίλε και θα σου κάνουν. Τώρα το αν αυτό που θα σου κάνουν σε νοιάζει ή όχι, άλλο καπέλο! Πάνε τώρα 5 χρόνια. Λες να μου έρθει ; την είχα παρει έξω από το παίδων .την πεταξα με την μια φυσικα.οκ άμα έρθει θα πω πως δεν την βρήκα και ένταξη θα δώσω τα μισά.ουτε ειδοποίηση σπίτι μου έχει έρθει.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, soteras είπε Aμα η κληση λεει 40 ειναι 40 και αμα τα πληρωσει εντος 7 ημερων παει το μισο 20 δηλαδη Eίσαι άσχετος, 10 μέρες είναι όχι 7
GREGORYMO Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Xacti είπε Eίσαι άσχετος, 10 μέρες είναι όχι 7 Καλώς τον !!!!! Με τον νόμο 4530 του 2018, ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ η έκπτωση αυτή. Κρίθηκε ΠΕΡΙΤΤΗ. 1
SOADNICK Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, mp123 είπε Δλδ μπαίνουν κλέφτες στο σπίτι σου.αν είναι φτωχοί θα την βγάλουν με ένα χρόνο φυλακή, αν είναι πλούσιοι με τρία χρόνια φυλακή.απαντησε μου σε αυτό το ερώτημα.αν σε έκλεβαν φτωχοί θα έλεγες οκ μόνο έναν χρόνο. Πάμε καλά; εδώ εξετάζουμε μια παράβαση.η παράβαση τιμώρητε σαν πράξη και όχι ποιος την έκανε. Χρόνο ζωής, πάνω-κάτω, έχει τον ίδιο και ο πλούσιος και ο φτωχός, λεφτά όχι. Πολύ κακό επιχείρημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Καλώς τον !!!!! Με τον νόμο 4530 του 2018, ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ η έκπτωση αυτή. Κρίθηκε ΠΕΡΙΤΤΗ. ναι τι σχέση έχει αυτό που λες? εγώ απάντησα ότι είναι 10 μέρες και όχι 7. Αν δεν έχεις ιδέα μην πετάγεσαι και γράφεις άσχετα
GREGORYMO Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Μερικοί συνταγματολόγοι σκίζονται για το ότι γενικά ο ΕΝΦΙΑ σαν φόρος είναι αντισυνταγματικός. Ο Παυλόπουλος, ΟΧΙ ? 2 λεπτά πριν, Xacti είπε ναι τι σχέση έχει αυτό που λες? εγώ απάντησα ότι είναι 10 μέρες και όχι 7. Αν δεν έχεις ιδέα μην πετάγεσαι και γράφεις άσχετα Και εγώ σου γράφω ότι ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ τελείως η ΕΚΠΤΩΣΗ !!!!!!!!! Είτε σε 10, είτε σε 7, είτε σε 1 ημέρα, το πληρώνεις ΟΛΟ!! Που είναι το άσχετο !!!!!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Εδώ εξηγούνται όλα καθώς και φαίνεται τι εισοδήματα έχουν μερικοί εδώ μέσα Αυτά είναι τα εισοδηματικά κριτήρια για τα πρόστιμα του ΚΟΚ Στο πλαίσιο αυτό με προσθήκη στο νομοσχέδιο τίθενται τα εξής κριτήρια: – Για ετήσια ατομικά ετήσια εισοδήματα έως 50.000€ θα καταβάλλεται το ύψος του προστίμου που προβλέπει για κάθε παράβαση ο νέος ΚΟΚ – Για ετήσια ατομικά εισοδήματα από 50.001€ έως 100.000 ευρώ αυτά θα διπλασιάζονται – Για ετήσια ατομικά εισοδήματα από 100.001€ και άνω τα οικονομικά πρόστιμα θα τριπλασιάζονται. Φοβού τους αστυνομικούς με… tablet Ο νέος τρόπος υπολογισμού των προστίμων αναμένεται να ξεκινήσει από το φθινόπωρο. Οι άνδρες της Τροχαίας φαίνεται πως θα… αντικαταστήσουν το μπλοκάκι για τις κλήσεις με ένα… tablet. Αυτό θα είναι συνδεδεμένο με εκτυπωτή. Μέσω αυτού θα καταχωρούν το όνομα και το επώνυμο του παραβάτη, τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και την παράβαση. Καθώς θα βάζουν τα στοιχεία στο σύστημα, θα ενημερώνονται άμεσα για το αν ο παραβάτης ανήκει στην πρώτη, τη δεύτερη ή την τρίτη κατηγορία εισοδηματικών κριτηρίων. Έτσι, θα μπορούν να κόψουν και το ανάλογο πρόστιμο.
mp123 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Ο Παυλόπουλος, ΟΧΙ ? Και εγώ σου γράφω ότι ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ τελείως η ΕΚΠΤΩΣΗ !!!!!!!!! Είτε σε 10, είτε σε 7, είτε σε 1 ημέρα, το πληρώνεις ΟΛΟ!! Που είναι το άσχετο !!!!!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Και εγώ σου γράφω ότι ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ τελείως η ΕΚΠΤΩΣΗ !!!!!!!!! Είτε σε 10, είτε σε 7, είτε σε 1 ημέρα, το πληρώνεις ΟΛΟ!! Που είναι το άσχετο !!!!!!!! Δεν έχει σημασία, εγώ είπα ότι είναι 10 μέρες και όχι 7. Ποτέ δεν ήταν 7 που λέει ο φίλος ούτε 1 μέρα που λες εσύ Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα