Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ε πως, εσύ δεν είπες πριν είπες ότι οι φτωχοί κλέφτες θα φάνε ένα χρόνο και οι πλούσιοι 3?

Έλα τώρα. ξαναδιαβασε πως το εννοώ.

• Απαντ. 284
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Το ερώτημα-απορια ειναι: έφαγε 40€ που γράφει η κλήση η παραπάνω ?

Aμα η κληση λεει 40 ειναι 40 και αμα τα πληρωσει εντος 7 ημερων παει το μισο 20 δηλαδη

Δημοσ.
Μόλις τώρα, soteras είπε

Aμα η κληση λεει 40 ειναι 40 και αμα τα πληρωσει εντος 7 ημερων παει το μισο 20 δηλαδη

Επιμένεις ΧΩΡΙΣ να ξέρεις. Είπαμε, ο νόμος ΑΛΛΑΞΕ από ΜΑΡΤΙΟ 2018. Και ΑΜΕΣΩΣ να πληρώσεις, το πληρώνεις ΟΛΟΚΛΗΡΟ.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mp123 είπε

Έλα τώρα. ξαναδιαβασε πως το εννοώ.

Εγώ απλά επισήμανα ότι το σχόλιο σου ήταν άστοχο, τα εισοδηματικά κριτήρια αφορούν χρηματικά πρόστιμα για παραβάσεις κοκ, και όχι ποινές φυλάκισης για κλοπές/ληστείες/whateva.

Τώρα αν εννοούσες κάτι άλλο sorry, δεν το κατάλαβα.

3 λεπτά πριν, soteras είπε

Η έκπτωση 50% εφόσον πληρώσεις μέσα σε 10 ημέρες καταργήθηκε από πέρσι.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Αυτό, είναι το θέμα μας ?

Βασικά ναι..άμα πάμε βάση νόμου οι πιο πολλοί που παρκάρουν στον δρόμο είναι παράνομοι.τι πρέπει δλδ να βγαίνουμε και να φωνάζουμε την τροχαία.;

Δημοσ.

Υπόψη σε όσους το έχουν απορία, η τροχαία έχει μαζί της online σύστημα που βλέπει πόσα βγάζει ο ιδιοκτήτης του οχήματος, αν έχει οφειλές στην ΔΟΥ, αν εκκρεμεί εναντίον του καταδικαστική απόφαση, και πολλά πολλά άλλα... Δεν είναι εκεί το θέμα.

Η ουσία του ερωτήματος νομίζω κανένας δεν έχει καταλάβει ποια είναι (ούτε κι εγώ)! Μάλλον "κάρφωσα κάποιον που δεν γούσταρα εκεί που πάρκαρε, αλλά το πρόστιμο ήταν ανεκτό, πώς γκένεν ατό"

• Like 7
Δημοσ.

Μόνο από τροχαία πάω και πληρωνω.εχω δύο από δημοτική εδώ και 6 χρόνια ούτε πάω.δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα.

Υ.γ μην βγει κανένας και αρχίσει τις αρλούμπες οτι θα πληρωσω.δημοτικη κλήση δεν σου κάνουν τίποτα.τελος.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Υπόψη σε όσους το έχουν απορία, η τροχαία έχει μαζί της online σύστημα που βλέπει πόσα βγάζει ο ιδιοκτήτης του οχήματος, αν έχει οφειλές στην ΔΟΥ, αν εκκρεμεί εναντίον του καταδικαστική απόφαση, και πολλά πολλά άλλα... Δεν είναι εκεί το θέμα.

Η ουσία του ερωτήματος νομίζω κανένας δεν έχει καταλάβει ποια είναι (ούτε κι εγώ)! Μάλλον "κάρφωσα κάποιον που δεν γούσταρα εκεί που πάρκαρε, αλλά το πρόστιμο ήταν ανεκτό, πώς γκένεν ατό"

Η καρφωσα ή ειχα παρκαρει και εγω εκει τις προαλλες και ειχα φαει πολυ περισσοτερα αυτος γιατι εφαγε πιο λιγα απο εμενα

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mp123 είπε

Μόνο από τροχαία πάω και πληρωνω.εχω δύο από δημοτική εδώ και 6 χρόνια ούτε πάω.δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα.

Υ.γ μην βγει κανένας και αρχίσει τις αρλούμπες οτι θα πληρωσω.δημοτικη κλήση δεν σου κάνουν τίποτα.τελος.

Για αυτό πλέον η δημοτική αστυνομία σου αφαιρεί και πινακίδες, έτσι σε αναγκάζουν να πας τρέχοντας να πληρώσεις.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, mp123 είπε

Κάποια στιγμή θα πάει στην εφορία. Απλώς οι δήμαρχοι σε πολλούς δήμους το τρενάρουν για να μην στενοχωρήσουν τους δημότες-ψηφοφόρους. Επειδή όμως μερικές φορές στριμώχνονται οικονομικά ή τους πιέζει το υπουργείο εσωτερικών επιταχύνουν τις διαδικασίες. Sorry...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Για αυτό πλέον η δημοτική αστυνομία σου αφαιρεί και πινακίδες, έτσι σε αναγκάζουν να πας τρέχοντας να πληρώσεις.

Μα καλά έχουν τέτοιο δικαίωμα ;

1 λεπτό πριν, stathisp είπε

Κάποια στιγμή θα πάει στην εφορία. Απλώς οι δήμαρχοι σε πολλούς δήμους το τρενάρουν για να μην στενοχωρήσουν τους δημότες-ψηφοφόρους. Επειδή όμως μερικές φορές στριμώχνονται οικονομικά ή τους πιέζει το υπουργείο εσωτερικών επιταχύνουν τις διαδικασίες. Sorry...

Δεν αγχονομε καθόλου.εχω ρωτήσει αστυνομικό κανονικό και ξέρω.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, divo είπε

εγω οδηγαω αυτοκινητο leasing σε ονομα εταιρειας χωρις καθορισμενο οδηγο μια και ειναι pullcar. Τι κλήση αναλογεί σε τέτοια περίπτωση;

Παντως ομολογω οτι η αστυνομια μας στο να γραφει παρκαρισμενα και παπακια χωρις κρανος ειναι μανουλα. Μονο σε κανα κλεφτη ή καμια καταδιωξη αυτοκινητου σε εθνικη κανουν τις  κοτες. Σαν τον αλλον που τον κυκηγαγαν στην εθνικη πατρων και μετα στην αντιριου ιωανηνων και τον εχασαν λεει λογο υπευβολικης ταχυτητας....... Εκεινη τη μερα πρεπει να γελαγανε και οι πετρες.... Σε ολα αυτα εξαιρουνται οι ΔΙΑΣ που τα παιδια ειναι οι μονοι που πραγματικα τρεχουν με τα σουργελα που τους εχουν δωσει.. 

Βανακι 40  Navara πρόστιμο 120 και πινακίδες   :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...