Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mp123 είπε

Δλδ μπαίνουν κλέφτες στο σπίτι σου.αν είναι φτωχοί θα την βγάλουν με ένα χρόνο φυλακή,  αν είναι πλούσιοι με τρία χρόνια φυλακή.απαντησε μου σε αυτό το ερώτημα.αν σε έκλεβαν φτωχοί θα έλεγες οκ μόνο έναν χρόνο.

Πάμε καλά; εδώ εξετάζουμε μια παράβαση.η παράβαση τιμώρητε σαν πράξη και όχι ποιος την έκανε.

Καλα σε κλεβουν πανε αυτόφωρο και μετα τους αφηνουν ελευθερους.... 

Εγω αλλη απορια εχω...  Πως ξερει ο TS τι ποσό εγραφε πανω η κληση ? Πως ξερει τα εισοδηματικα κριτηρια του κατοχου ?

• Like 3
  • Απαντ. 284
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Εγω αλλη απορια εχω...  Πως ξερει ο TS τι ποσό εγραφε πανω η κληση ? Πως ξερει τα εισοδηματικα κριτηρια του κατοχου ?

Φίλε συγγνώμη. Έχεις δίκιο.δεν το είχα σκεφτεί αυτό.ασε που άμα τους δείρεις πας εσύ μέσα.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 2
Δημοσ.

Ts θα μας πεις γιατί φώναξες και τον γράψανε τον άνθρωπο? Είχες αφήσει τπτ τενεκεδες λάδι ή καρέκλες για την κούρσα και στα σήκωσε να βάλει το δικό του μήπως? 

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Την κλήση, την ΕΙΔΑ. Για τα εισοδηματικά αναρωτιέμαι, για αυτό έβαλα το post.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Snoob είπε

Να πω από την αρχή πως θεωρώ στην καλύτερη περίπτωση ηλίθιο, στη χειρότερη εξόχως επικίνδυνο, να επιβάλλονται πρόστιμα για παραβάσεις του ΚΟΚ ανάλογα με τα εισοδήματα.

Το αφήνουμε όμως κατά μέρος αυτό, για να διατυπώσω μια απορία:

Οι εμπνευστές αυτού του βλακώδους μέτρου, πώς ακριβώς προβλέπουν πως θα εξακριβώνεται το ύψος των εισοδημάτων ώστε να εγγραφεί το ανάλογο ποσό στην κλήση;

Θέλω να πω, στην περίπτωση που περιγράφει ο ΤS, πώς θα ξέρει η ανίκανη Τροχαία αν ο παραβάτης είναι πλούσιος για να τον πετσοκόψει ή φτωχός για να του βάλει μικρότερο πρόστιμο (λες και το αμάξι ενός "φτωχού" πάνω στη γωνία δημιουργεί μικρότερο πρόβλημα από το αμάξι ενός "πλουσίου" στην ίδια θέση).

Όποιος γνωρίζει το σκεπτικό ας με διαφωτίσει, παρακαλώ.

Υπάρχει συγκεκριμένο σκέτικο στην κατάσταση που ζούμε τα τελευταία χρόνια; Μάλλον πως όχι.

Πλέον ο ΚΟΚ προβλέπει -και το έχω δει να συμβαίνει- τιμωρία και στα ΙΧ, σε χρήση κινητού αφαιρούνται επιτόπου: Πινακίδες , άδεια κυκλοφορίας, δίπλωμα (εδώ συμφωνώ) για 60 ημέρες, χωρίς χρηματικό πρόστιμο. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, mp123 είπε

Δλδ μπαίνουν κλέφτες στο σπίτι σου.αν είναι φτωχοί θα την βγάλουν με ένα χρόνο φυλακή,  αν είναι πλούσιοι με τρία χρόνια φυλακή.απαντησε μου σε αυτό το ερώτημα.αν σε έκλεβαν φτωχοί θα έλεγες οκ μόνο έναν χρόνο.

Πάμε καλά; εδώ εξετάζουμε μια παράβαση.η παράβαση τιμώρητε σαν πράξη και όχι ποιος την έκανε.

Μην μπερδεύεσαι, τα εισοδηματικά κριτήρια αφορούν τα χρηματικά πρόστιμα των παραβάσεων του ΚΟΚ, όχι τις ποινές φυλάκισης.

Όποιος έχει μεγάλο εισόδημα απλά θα πληρώσει μεγαλύτερο πρόστιμο, οι βαθμοί στο point system πχ θα είναι οι ίδιοι είτε φτωχός είσαι είτε πλούσιος.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, guzel είπε

Υπάρχει συγκεκριμένο σκέτικο στην κατάσταση που ζούμε τα τελευταία χρόνια; Μάλλον πως όχι.

Πλέον ο ΚΟΚ προβλέπει -και το έχω δει να συμβαίνει- τιμωρία και στα ΙΧ, σε χρήση κινητού αφαιρούνται επιτόπου: Πινακίδες , άδεια κυκλοφορίας, δίπλωμα (εδώ συμφωνώ) για 60 ημέρες, χωρίς χρηματικό πρόστιμο. 

Το σκεπτικό το βάζει η εκάστοτε κυβέρνηση που νομοθετεί.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μην μπερδεύεσαι, τα εισοδηματικά κριτήρια αφορούν τα χρηματικά πρόστιμα των παραβάσεων του ΚΟΚ, όχι τις ποινές φυλάκισης.

Όποιος έχει μεγάλο εισόδημα απλά θα πληρώσει μεγαλύτερο πρόστιμο, οι βαθμοί στο point system πχ θα είναι οι ίδιοι είτε φτωχός είσαι είτε πλούσιος.

Δεν μπερδεύομε καθόλου.αυτα είναι φτηνά τρυκ να τα τρώει ο λσουτσικος .Το πόπολο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Κostis είπε

Οι Ελβετοί έκοψαν κλήση 790.000 ευρώ σε κροίσο!

https://www.google.com/amp/s/www.tovima.gr/2010/08/13/world/oi-elbetoi-ekopsan-klisi-790-000-eyrw-se-kroiso/amp/

Eαν αυτο γινοταν στην Ελλαδα ο τροχονομος θα ειχε παει στο Σουφλι να μετραει νιφαδες χιονιου....

Αραγε εκεινος ο Αστυνομος Ζουμπουλης που να βρισκεται ?

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mp123 είπε

Δεν μπερδεύομε καθόλου.αυτα είναι φτηνά τρυκ να τα τρώει ο λσουτσικος .Το πόπολο.

Ε πως, εσύ δεν είπες πριν είπες ότι οι φτωχοί κλέφτες θα φάνε ένα χρόνο και οι πλούσιοι 3?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Eαν αυτο γινοταν στην Ελλαδα ο τροχονομος θα ειχε παει στο Σουφλι να μετραει νιφαδες χιονιου....

Αραγε εκεινος ο Αστυνομος Ζουμπουλης που να βρισκεται ?

Κι ενώ πολλοί θα πίστευαν ότι ο πρόεδρος θα έστελνε το όργανο στο Σουφλί (που έχει καλούς γιατρούς για τα αυτιά) τίποτα τέτοιο δεν συνέβη. Ο Ζουμπούλης ακολούθησε ακριβώς τον αντίθετο από τον Παναθηναϊκό δρόμο. Όσο οι πράσινοι έπεφταν, εκείνος ανέβαινε στην ιεραρχία. Μέχρι που προήχθη στον βαθμό του ταξίαρχου παρακαλώ! Και μάλιστα όχι σε καμιά απομακρυσμένη εσχατιά της ωραιότατης ελληνικής υπαίθρου, αλλά ως διευθυντής στην Βορειοανατολική Αττική! Μεγαλεία και αποστομωτική απάντηση σε αυτούς που απέδωσαν κακές προθέσεις στον «Καπετάνιο»…

• Confused 2
Δημοσ.

Ρε TS ασε τον ανθρωπακο ησυχο τι ρολο εχει τωρα οτι του εγραψε 40 και οχι 120 αμα παει η αστυνομια σε μια γειτονια στην αθηνα κεντρο θα πρεπει να γραψει το 90% τον οχηματων που δεν τηρουν αποσταση απο πινακιδα στοπ/απο στροφη/απο αποσταση γκαραζ και εισοδου σπιτιου και δεν ξερω τι για να εγραψε 40 εχει και στην αιτιολογηση την παραβαση αμα το προστιμο δεν το εφαγες εσυ τι σκας ποσα θα δωσει ο αλλος απο εσενα θα τα παρει

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί να είναι δημοτικός αστυνομικός :P Το σκεπτικό ;  Με το νέο κοκ στη βγαίνουν από αριστερά έχει να γίνει ....

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, soteras είπε

Ρε TS ασε τον ανθρωπακο ησυχο τι ρολο εχει τωρα οτι του εγραψε 40 και οχι 120 αμα παει η αστυνομια σε μια γειτονια στην αθηνα κεντρο θα πρεπει να γραψει το 90% τον οχηματων που δεν τηρουν αποσταση απο πινακιδα στοπ/απο στροφη/απο αποσταση γκαραζ και εισοδου σπιτιου και δεν ξερω τι για να εγραψε 40 εχει και στην αιτιολογηση την παραβαση αμα το προστιμο δεν το εφαγες εσυ τι σκας ποσα θα δωσει ο αλλος απο εσενα θα τα παρει

Το ερώτημα-απορια ειναι: έφαγε 40€ που γράφει η κλήση η παραπάνω ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...