Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, k_w_t είπε

Οπως απαντας και εσυ συνηθως ... Εγω ετσι καταλαβα.....

Να το προσέξεις αυτό, δλδ το ότι άλλα διαβάζεις και άλλα καταλαβαίνεις.

• Απαντ. 284
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Η κληση στον οδηγο εχει εισοδηματικα κριτηρια ΟΧΙ στο ΟΧΗΜΑ !!!!!

Δηλαδή, αν γράψουν την mercedes του πχ Βαρδινογιάννη, που την οδηγά ο ΣΩΦΕΡ, το πρόστιμο πάει με εισόδημα του σωφέρ η του Βαρδινογιάννη ?

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Να το προσέξεις αυτό, δλδ το ότι άλλα διαβάζεις και άλλα καταλαβαίνεις.

Ρε φιλε.... Το ολο νημα ειναι γιατι εβαλαν 40 και οχι 80 120 € σε μια κληση....

Γραφω καθαρα οτι κληση που εχει πανω ποσο δεν εχει εισοδηματικα κριτηρια και καθεσαι βαζεις link κτλ τι προβλεπετε...

Ασε τα link και βγες λιγο εξω να δεις τι παιζεται .... 

Ρωτησα αστυνομο για το συγκεκριμενο... Οπως μου ειπε οτι για να γραψουνε για την συγκεκριμενη παραβαση (5μ απο γωνια) 

Μονο μετα απο εντονα παραπονα (3-4 να παρουν τηλεφωνο) ή καποιος με γνωστο στην αστυνομια....

Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Δηλαδή, αν γράψουν την mercedes του πχ Βαρδινογιάννη, που την οδηγά ο ΣΩΦΕΡ, το πρόστιμο πάει με εισόδημα του σωφέρ η του Βαρδινογιάννη ?

Εαν ειναι για παρκαρισμα στον Βαρδινογιαννη ... Εαν περασει με κοκκινο ο οδηγος στον οδηγο....

• Like 4
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Snoob είπε

Τόσο τους κόβει, τόσο κάνουν.

Ξέρουν ακριβως τι κάνουν. Ειναι εντεταλμένοι και ο σκοπός ειναι η εισπραξη. Δε θα ριξουν το προστιμο σε αυτον που δε θα πληρωσει (ξέρουμε τις κατηγορίες πολιτών που δε πληρωνουν ποτέ και παίρνουν μονο επιδόματα για ψήφους). Θα τη ριξουν στον απλό πολίτη που σε μια μεγάλη ευθεία που τυχαία το οριο ταχυτητας ειναι 50 (βλ. Σπυρου Λούη στο ΟΑΚΑ) και τα ιδια τα περιπολικά πάνε με 100, θα τη στισουν εκει και θα του πάρουν τα σωβρακα διοτι πηγαινε με 70 (επειδη αν τολμησει να πάει με 50 θα περάσουν απο πάνω του)

Αλλά να μη πω παραπάνω...τα γράφεις κι εσυ.

10 χρονια, άνοιξαν τις φυλακές, έφτιαξαν τους πιο ευνοικους νομους για τους εγκληματίες και το πρόβλημά τους ειναι το πόσα θα αρπάξουν από τον εκάστοτε πολιτη που τολμησε να παρκάρει στη γεινονιά του, 5 μετρά απο τη γωνία.

• Like 9
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Ρε φιλε.... Το ολο νημα ειναι γιατι εβαλαν 40 και οχι 80 120 € σε μια κληση....

Γραφω καθαρα οτι κληση που εχει πανω ποσο δεν εχει εισοδηματικα κριτηρια και καθεσαι βαζεις link κτλ τι προβλεπετε...

Ασε τα link και βγες λιγο εξω να δεις τι παιζεται .... 

Ρωτησα αστυνομο για το συγκεκριμενο... Οπως μου ειπε οτι για να γραψουνε για την συγκεκριμενη παραβαση (5μ απο γωνια) 

Μονο μετα απο εντονα παραπονα (3-4 να παρουν τηλεφωνο) ή καποιος με γνωστο στην αστυνομια....

Ρε φίλε... το σχόλιο που έκανα για το τι προβλέπεται δεν αφορούσε γενικά το όλο νήμα, ήταν απάντηση σε ένα συγκεκριμένο post που είχες γράψει εσύ:

"Η κληση στον οδηγο εχει εισοδηματικα κριτηρια ΟΧΙ στο ΟΧΗΜΑ !!!!!"

Όσο και να χτυπιέσαι, δεν αλλάζει το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο post αναφέρεσαι γενικά σε κλήση και όχι ειδικά σε "κληση που εχει πανω ποσο".

Όσο και να χτυπιέσαι δεν αλλάζει το γεγονός πως αυτό που έγραψες είναι λάθος, παραθέτοντας το τι προβλέπεται απέδειξα πως και οι κλήσεις στο όχημα έχουν εισοδηματικά κριτήρια.

32 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Εαν ειναι για παρκαρισμα στον Βαρδινογιαννη ...

Το εντελώς αντίθετο δλδ με αυτό που ισχυρίστηκες πριν, δλδ ότι η κλήση στο όχημα δεν έχει εισοδηματικά κριτήρια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Άρα, ΔΕΝ το πληρώνεις και περιμένεις ? Πόσο καιρό ????

Σε δική μου περίπτωση είχα φάει πρόστιμο στο δήμο Αθηναίων το 2011, και ενώ έβγαλα φορολογική ενημερότητα το 2017 (άρα δεν είχε περάσει στην εφορία μου), το Δεκέμβριο του 2018 που χρειάστηκα πάλι ΔΕΝ έβγαλα και έπρεπε να πάω να το πληρώσω, ή να κάνω διακανονισμό. Η κλήση τότε το 2011 έλεγε 80€ ή 40 αν το πλήρωνα μέσα σε 10μέρες, και τελικά την πλήρωσα 80 + 69€ που ήταν οι προσαυξήσεις δηλαδή σύνολο 149€. 

Καλό έιναι να ΜΗΝ αφήνετε απλήρωτες κλήσεις, θα το βρείτε μπροστά σας όπως εγώ.

Επεξ/σία από polaki
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ρε φίλε... το σχόλιο που έκανα για το τι προβλέπεται δεν αφορούσε γενικά το όλο νήμα, ήταν απάντηση σε ένα συγκεκριμένο post που είχες γράψει εσύ:

"Η κληση στον οδηγο εχει εισοδηματικα κριτηρια ΟΧΙ στο ΟΧΗΜΑ !!!!!"

Όσο και να χτυπιέσαι, δεν αλλάζει το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο post αναφέρεσαι γενικά σε κλήση και όχι ειδικά σε "κληση που εχει πανω ποσο".

Αυτο στο bold ειναι η αληθεια..

Εαν παρκαρεις σε ραμπα ΑΜΕΑ ή  Θεση παρκιγκ ΑΜΕΑ σου αφαιρουν τις πιναδικες με κληση χωρις ποσο..

Και μαντεψε τι γινεται οταν πας να τις ζητησεις απο την τροχαια ? Σου αφαιρουν και το διπλωμα.... 

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ!!!!!!!!!!!!!!! 

Ολες οι αλλες κλησεις για παρκαρισμα κτλ ειναι στο οχημα...

ΥΓ. Εχεις πει ποτε στην ζωη σου "Sorry δεν το ηξερα ..." ?

Επεξ/σία από k_w_t
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Του οδηγού

Μήπως η κλήση είναι από τη δημοτική αστυνομία?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Εγώ ΟΧΙ, αλλά ο νόμος έτσι ορίζει.

Τελικά εσύ τον έδωσες τον ανθρωπάκο ;

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mp123 είπε

Τελικά εσύ τον έδωσες τον ανθρωπάκο ;

Ο αστυνομικός, του έγραψε 40€ πρόστιμο και το ΑΡΧΙΚΟ μου ερώτημα είναι πώς το ξέρει η αν ενημερώθηκε με κάποιο τρόπο ηλεκτρονικα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Ο αστυνομικός, του έγραψε 40€ πρόστιμο και το ΑΡΧΙΚΟ μου ερώτημα είναι πώς το ξέρει η αν ενημερώθηκε με κάποιο τρόπο ηλεκτρονικα.

Κανονικά είναι 80 ( έχω φάει δύο πέρσι) αλλά μπορεί αν το πληρώσει σε 15 μέρες νομίζω πως είναι 40 ευρώ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mp123 είπε

Κανονικά είναι 80 ( έχω φάει δύο πέρσι) αλλά μπορεί αν το πληρώσει σε 15 μέρες νομίζω πως είναι 40 ευρώ.

Ο νόμος ΑΛΛΑΞΕ από ΜΑΡΤΙΟ 2018. Η συγκεκριμένη παράβαση είναι 40,80,120€ ΑΝΑΝΛΟΓΑ με το εισόδημα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Ο νόμος ΑΛΛΑΞΕ από ΜΑΡΤΙΟ 2018. Η συγκεκριμένη παράβαση είναι 40,80,120€ ΑΝΑΝΛΟΓΑ με το εισόδημα.

Δεν το ήξερα εμένα δύο φορές αφαίρεση πινακίδων 15 μέρες ( οκ λίγο κλαψιμο γίνετε 10 και 40 ευρώ).

Anyway δλδ αν πάω κάνω ένα έγκλημα θα τιμωρηθω  βάση του εισοδήματος μου ; τι μ@λ@κιες είναι αυτες;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, mp123 είπε

Δεν το ήξερα εμένα δύο φορές αφαίρεση πινακίδων 15 μέρες ( οκ λίγο κλαψιμο γίνετε 10 και 40 ευρώ).

Anyway δλδ αν πάω κάνω ένα έγκλημα θα τιμωρηθω  βάση του εισοδήματος μου ; τι μ@λ@κιες είναι αυτες;

Το βάση εισοδήματος αφορά τον ΚΟΚ.

Σου λέει ο νομοθέτης, αλλιώς είναι τα 40€ για κάποιον που έχει α εισόδημα και αλλιώς για κάποιον με μεγαλύτερο εισόδημα.

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Το βάση εισοδήματος αφορά τον ΚΟΚ.

Σου λέει ο νομοθέτης, αλλιώς είναι τα 40€ για κάποιον που έχει α εισόδημα και αλλιώς για κάποιον με μεγαλύτερο εισόδημα.

Δλδ μπαίνουν κλέφτες στο σπίτι σου.αν είναι φτωχοί θα την βγάλουν με ένα χρόνο φυλακή,  αν είναι πλούσιοι με τρία χρόνια φυλακή.απαντησε μου σε αυτό το ερώτημα.αν σε έκλεβαν φτωχοί θα έλεγες οκ μόνο έναν χρόνο.

Πάμε καλά; εδώ εξετάζουμε μια παράβαση.η παράβαση τιμώρητε σαν πράξη και όχι ποιος την έκανε.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...