Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ΥΠΑΡΧΟΥΝ από τον ΜΑΡΤΙΟ του 2018, με τον νόμο 4530.

Εγω δεν είπα ότι δεν υπάρχουν, είπα ότι είναι αστείο να λες... Τιμωρω το πλούσιο παρκάρισμα πιο πολύ από το φτωχό 😊. Και τα 2 ίδια παράβαση είναι. Αλλά μιλάμε τώρα για την χώρα που έχεις τεκμήριο εισοδήματος 4-5 χιλιάρικα επειδή έχεις ένα μικρό αυτοκίνητο και στα πιο πολλά πλέον τα τεκμήριο είναι μεγαλύτερο της αξίας του (με λογική, το έχεις άρα ξοδεύεις 4-5κ κάθε χρόνο για χρήση). 

• Like 1
  • Απαντ. 284
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Το 120€ αφορά τους ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ, οπότε μην αγχώνεσαι.

να το θέμα είναι ότι με βάση τις δηλώσεις πολύ πλούσιοι δεν υπάρχουν..  οι πραγματικά πλούσιοι δεν είναι πλούσιοι επειδή έχουν μεγάλα ποσά στο Ε1 τους

ηλίθιο λαϊκίστικο μέτρο σε μια χώρα που "πλούσιος" θεωρείται ο μεσαίος και είναι το κλασικό θύμα για κάθε φοροαρπαχτή 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 4
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, gthe είπε

10 μέτρα από την γωνία ... για να είσαι σύμφωνός με τον ΚΟΚ? Και εγώ δεν έχω πάρει ποτέ στην ζωή μου κλήση γιατί προσέχω και δεν προκαλώ, αλλά δες 10 μέτρα πόσο είναι. Αυτό δεν γίνεται

Σιγά μην πάρω μέτρο για να δω πόσο ακριβώς είναι τα 10 μέτρα από το φανάρι, όπως ακριβώς σιγά μην πάρει ο τροχονόμος μέτρο για να διαπιστώσει αν πρέπει ή όχι να μου βεβαιώσει παράβαση.

Εγώ πάντως στη ζωή μου έχω πάρει πολλές κλήσεις, για παράνομο παρκάρισμα τελευταία φορά ήταν το 2017 :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Σιγά μην πάρω μέτρο για να δω πόσο ακριβώς είναι τα 10 μέτρα από το φανάρι, όπως ακριβώς σιγά μην πάρει ο τροχονόμος μέτρο για να διαπιστώσει αν πρέπει ή όχι να μου βεβαιώσει παράβαση.

Εγώ πάντως στη ζωή μου έχω πάρει πολλές κλήσεις, για παράνομο παρκάρισμα τελευταία φορά ήταν το 2017 :P

Δεν χρειάζεται μέτρο. Ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο είναι 4.5 μέτρα χοντρικά .... 10μέτρα μιλάμε δλδ για απόσταση από την γωνία πάνω από 2 αυτοκίνητα. Αν υπάρχει έστω και ένας οδηγός στην Αθήνα (εξαιρούνται οι νέοι που ακόμα δεν έχουν μάθει να παρκάρουν) που βλέπουν 2.5 θέσεις κενό από την γωνία και δεν παρκάρει γιατί είναι παράβαση ΚΟΚ, ας στείλει εδώ φωτό ... εγώ θα του κάνω δώρο πλύσιμο μέσα έξω :) 

Επεξ/σία από gthe
  • Like 3
Δημοσ.

Ναι δυστυχώς 5 μέτρα πριν από γωνία είναι παράβαση. Επισης ο νόμος σου λέει οτι δε μπορεις να παρκάρεις 12 μέτρα απο πινακίδα STOP . Να πάνε σε μια οποιαδηποτε γειτονιά να αρχισουν να γράφουν.

Είναι προφανές, πως αν ακολουθούσαμε τον νόμο, τα αυτοκίνητα θα έπρεπε να τα παρατάμε σε κανα δάσος, αφου υποδομές για πάρκινγκ δεν υπάρχουν στις Ελληνικές μεγαλουπόλεις.

Προφανως κάποιος ενοχληθηκε, έκανε καταγγελία και το οργανο είναι υποχρεωμένο να έρθει να γράψει τη παράβαση.

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Η κληση στον οδηγο εχει εισοδηματικα κριτηρια ΟΧΙ στο ΟΧΗΜΑ !!!!!

Δεν ξέρω για ποιο ακριβώς είδος κλήσης μιλάς, πάντως οι κλήσεις για παράνομη στάθμευση έχουν εισοδηματικά κριτήρια:

Για παράνομη στάση – στάθμευση το πρόστιμο είναι 40 με 150 ευρώ ανάλογα με την περίπτωση. Αφαίρεση άδειας κυκλοφορίας και στοιχείων οχήματος για 10 ημέρες. Για όσους ξεπερνούν τα εισοδηματικά κριτήρια θα είναι 80-300 και 120-450 ευρώ αντίστοιχα.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/news/404637/psifistike-o-neos-kok-xekinoyn-ta-prostima-me-eisodimatika-kritiria

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Ακόμα και τα €40 είναι πολλά. Όταν είχα πάει στο Μόναχο με είχαν γράψει για παρκόμετρο με το πρόστιμο να είναι €15. Σε αυτό το ύψος θα έπρεπε να κυμαίνεται το πρόστιμο για παρκάρισμα και εδώ:

Αν το βάλεις όμως εκει σε θέση ανάπηρου ή κλείσεις έξοδο αυτοκινητου,έρχεται στο σηκώνει γερανός και το πρόστιμο είναι πολλές εκατοντάδες ευρώ.

Τα πρόστιμα εκεί είναι κοντά στη λογική.

Και δεν έχει αφαίρεση πινακιδων,άλλη μια ανόητη ελληνική πατέντα.Με το να αφαιρείς πινακιδα το πρόβλημα δεν λύνεται αν ο άλλος θέλει να βγει ή αν δεν μπορεί να παρκάρει ο ανάπηρος.Γερανος και τέλος.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δεν ξέρω για ποιο ακριβώς είδος κλήσης μιλάς, πάντως οι κλήσεις για παράνομη στάθμευση έχουν εισοδηματικά κριτήρια:

Για παράνομη στάση – στάθμευση το πρόστιμο είναι 40 με 150 ευρώ ανάλογα με την περίπτωση. Αφαίρεση άδειας κυκλοφορίας και στοιχείων οχήματος για 10 ημέρες. Για όσους ξεπερνούν τα εισοδηματικά κριτήρια θα είναι 80-300 και 120-450 ευρώ αντίστοιχα.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/news/404637/psifistike-o-neos-kok-xekinoyn-ta-prostima-me-eisodimatika-kritiria

Οταν μια κληση γραφει επανω ποσο , δεν εχει κοπει με εισοδηματικα κριτηρια...

Μονο σε ραμπα ΑΜΕΑ και διαβαση πεζων , Αφαιρουν πινακιδα και αφηνουν κληση χωρις να λεει το προστιμο..

Το προστιμο παει στην ΔΟΥ κατευθειαν.

Στις αλλες κλησεις που μπορει να τις παρει ο αερας δεν ξερεις εαν σε γραψανε.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Τα εχεις βαλει με τον πλουσιο γειτονα σου που νομιζει οτι κανει οτι θελει ?

Διαλεξε αλλου τυπου κληση .... 

Η κληση στον οδηγο εχει εισοδηματικα κριτηρια ΟΧΙ στο ΟΧΗΜΑ !!!!!

Και πως γίνεται ο διαχωρισμός ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, k_w_t είπε

Μονο σε ραμπα ΑΜΕΑ και διαβαση πεζων , Αφαιρουν πινακιδα και αφηνουν κληση χωρις να λεει το προστιμο..

Και ποιος σου είπε ότι αναφέρθηκα συγκεκριμένα σε κλήση που γράφει ποσό πάνω?

Στο τι προβλέπεται αναφέρθηκα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Και πως γίνεται ο διαχωρισμός ?

Στην μια ειναι παρων ο οδηγος , Stop,κοκκινο,Ζωνη κρανος.... Στην αλλη ειναι απων...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, k_w_t είπε

Άρα, ΔΕΝ το πληρώνεις και περιμένεις ? Πόσο καιρό ????

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Και ποιος σου είπε ότι αναφέρθηκα συγκεκριμένα σε κλήση που γράφει ποσό πάνω?

Στο τι προβλέπεται αναφέρθηκα.

Οπως απαντας και εσυ συνηθως ... Εγω ετσι καταλαβα.....

1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Άρα, ΔΕΝ το πληρώνεις και περιμένεις ? Πόσο καιρό ????

Μεχρι να στο γνωστοποιησει η Εφορια....

Απο κει και περα εχει τοκους.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...