pontez2 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Στις 28/6/2019 στις 10:32 ΜΜ, Vorian είπε φίλε πραγματικά δεν ξέρω πώς μπορείς να διαχωρίζεις το κράτος από τους πολίτες, ή την κοινωνία από τα μέλη της, κράτος είμαστε όλοι, το ποιός φταίει λιγότερο ή περισσότερο είναι ατέρμονη συζήτηση. Αλλά να δώσω ένα μικρό παράδειγμα, πόσοι είναι εκείνοι ή εκείνες που είναι υπέρμαχοι των δικαιωμάτων των μεταναστών-προσφύγων κλπ. που δεν έχουν μπει ΠΟΤΕ σε ΜΜΜ, δεν έχουν δεχθεί ποτέ κάποιου είδους επίθεση, που οδηγούν μιλώντας όλη την ώρα στο κινητό, που διπλοπαρκάρουν κλείνοντας το λεωφορειόδρομο έτσι ώστε ο άλλος ο κακομοίρης να είναι περισσότερη ώρα στο έλεος των πορτοφολάδων, ή η κάθε κοπελίτσα να έχει την χούφτα του καθενός ισλαμιστή που θεωρεί τις γυναίκες ΖΩΑ για πήδημα (γιατί αυτή είναι η θεώρηση) στον πισινό της πηγαίνοντας να δουλέψει για 400 ευρώ το μήνα. Ποιός φταίει και σε τί??? Την ανάλυσή σας παρακαλώ. Άλλο "κράτος" άλλο "κοινωνία". Μια οργανωμένη χωρα λειτουργεί ως ένας οργανισμός. Ο κάθε ένας έχει μια εργασία να κάνει. Αν όλοι κάνουν σωστά τις εργασίες τους και ο εγκέφαλος ξαφνικά αρχίζει να πετάει χαρταετό, όλο το σώμα θα πετάει επίσης χαρταετο. Φαντάσου λοιπόν οτι ο εγκεφαλος ειναι η κρατική μηχανή μιας πολιτείας. Αν πχ ο αστυνομικός δεν βγαίνει να κάνει περιπολίες, όσο καλός πολίτης αν ειμαι εγώ, μετά από 10 φορές που θα μπουν στο σπίτι μου, θα με δείρουν, βιάσουν, σιδερώσουν, θα αντιληφθώ πως δεν υπάρχει κανεις να με προστατέψει οπότε μπορώ να κάνω και εγω ταίδια. Οταν λοιπόν στα ΜΜΜ δεν υπάρχει Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ αστυνόμευση και η χρήση τους ειναι ευθύνη των πολιτών, οι οποίοι πληρωνουν για να πάνε ασφαλής στη δουλειά τους, το προβλημα ειναι κρατικό, δεν ειναι δικό μου. Και στη παρούσα περίπτωση, δεν ειμαι εγω το γρανάζι της κρατικης μηχανης που θα το λυσει αυτο αλλά το υπουργειο δημοσιας τάξης.
Vorian Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, pontez2 είπε Άλλο "κράτος" άλλο "κοινωνία". Μια οργανωμένη χωρα λειτουργεί ως ένας οργανισμός. Ο κάθε ένας έχει μια εργασία να κάνει. Αν όλοι κάνουν σωστά τις εργασίες τους και ο εγκέφαλος ξαφνικά αρχίζει να πετάει χαρταετό, όλο το σώμα θα πετάει επίσης χαρταετο. Φαντάσου λοιπόν οτι ο εγκεφαλος ειναι η κρατική μηχανή μιας πολιτείας. Αν πχ ο αστυνομικός δεν βγαίνει να κάνει περιπολίες, όσο καλός πολίτης αν ειμαι εγώ, μετά από 10 φορές που θα μπουν στο σπίτι μου, θα με δείρουν, βιάσουν, σιδερώσουν, θα αντιληφθώ πως δεν υπάρχει κανεις να με προστατέψει οπότε μπορώ να κάνω και εγω ταίδια. Οταν λοιπόν στα ΜΜΜ δεν υπάρχει Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ αστυνόμευση και η χρήση τους ειναι ευθύνη των πολιτών, οι οποίοι πληρωνουν για να πάνε ασφαλής στη δουλειά τους, το προβλημα ειναι κρατικό, δεν ειναι δικό μου. Και στη παρούσα περίπτωση, δεν ειμαι εγω το γρανάζι της κρατικης μηχανης που θα το λυσει αυτο αλλά το υπουργειο δημοσιας τάξης. Αγαπητέ, Δεν μπορείς να απομονώνεις τις υποχρεώσεις "των άλλων", τα "δικαιώματά σου" και το τί είναι "πρέπον, σωστό. καθήκον ή πρόβλημα το άλλου" όταν ζεις μέσα σε μία κοινωνία. Άκου το εξής παράδειγμα: Είσαι αστυνομικός, πιάνεις τον μαχαιροβγάλτη-πορτοφολά Αλγερινό-Ρομάνο-Αλβανό-Έλληνα-Αμερικάνο-Γερμανό (όποιον κερατά τέλος πάντων) και τον πας στον εισαγγελέα. Εσύ θα βγεις από την μία πόρτα........και αυτός από την άλλη. Θα σε πάρει από πίσω να δεις που μένει και εάν η γυναίκα σου είναι και ωραία....θα φωνάξει και τους φίλους του. Θα πει αυτό που έχουμε πει όλοι μας (λίγο ή πολύ δεν έχει σημασία γιατί όλοι μαζί τα φάγαμε και κανένας δεν εξετάζει την ποσότητα αλλά τον επιμερισμό), προς το εαυτό του ή προς όλους: "Δεν με χ***τε μ*****κες που θα πα να πεθάνω εγώ ή η οικογένειά μου (κυριολεκτικά όμως γιατί το περιστατικό είναι πραγματικό) αν ο Α, ο Β, ο Γ,.....είναι ΑΝΟΗΤΟΙ. Το περιστατικό είναι πραγματικό, όπως πραγματικό είναι και το ότι οι ΔΙΑΣ κάνουν περιπολίες όλη μέρα Κηφισιά και όχι Μενίδι-Ζοφριά ή Ασπρόπυργο-Μαγούλα. Το πρόβλημα φίλε είναι και δικό σου, και να μην είναι τώρα, κάποια στιγμή θα γίνει....σίγουρα κάποιο πρόβλημα θα είναι ΚΑΙ δικό σου στο κατάντημα που ονομάζεται Ελλάδα. Γιατί όταν οι πορτοφολάδες-μαχαιροβγάλτες κλέψουν-μαχαιρώσουν όσους είναι στα ΜΜΜ τότε θα αρχίσουν να κλέβουν αυτούς που είναι μέσα στα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα στέλνοντας LIKES με τα iphones τους κλπ. (Βλέπε Βραζιλία, ΗΠΑ, Μεξικό κλπ.). Και όταν τελειώσουν και αυτοί θα μπουν στο σπίτι σου κλπ. κλπ. Εκτός εάν φτάσουμε στο άκρο του πρώτα πυροβολούμε και μετά ρωτάμε ποιός είναι??. Σε ποιά χώρα φίλε θα κυνηγούσαν κατάδικοι εντός φυλακής άλλον κατάδικο μαχαιρώνοντας τον και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι θα τους ΑΝΟΙΓΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ για να σφαχτούνε πιο εύκολα και ΔΕΝ θα τους καθάριζαν επί τόπου για να γλυτώσει και αυτός που κυνηγούσαν?? (Δες το βίντεο από δελτίο ειδήσεων πριν κανά 2 μήνες). Διευκόλυνα την διάπραξη εγκλήματος και ΚΑΝΕΙΣ δεν τους κάλεσε σε απολογία ενώ εάν τραυμάτιζαν κάποιον από τους συμπλεκόμενους θα τραβιόντουσαν 5 χρόνια στα δικαστήρια. ΠΟΙΟΣ κάνει έστω και κατά 10% σωστά την δουλειά του σε αυτή τη χώρα??? ΚΑΝΕΝΑΣ και σε πάω στοίχημα ότι ούτε εσύ (χωρίς καμία παρεξήγηση για αυτό). Κάνουν όλοι αυτό ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι είναι σωστό, αυτό που το βύσμα τους θεωρεί σωστό, αυτό που θεωρεί σωστό αυτός που τους πληρώνει ή αυτός που γλύφουν. Όχι πάντως αυτό που θα ήταν σωστό ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Αυτό θέλει πολλά κιλά μυαλό στην χώρα της καφετέριας, του σουβλατζίδικου και του μανικιούρ, Ξεκινάς σκεπτόμενος τί θα πείραζε εμένα, έτσι ώστε να μην το κάνεις εσύ στους άλλους. Και μετά το ξαναβλέπουμε. Βέβαια έχουμε όλοι καταντήσει νευρωτικοί καθώς όλη μέρα ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΜΑΣΤΕ από αλητεία και αυθαιρεσία και εάν είσαι και σε χαμηλή "κοινωνική κλίμακα/κατηγορία" ο κάθε ξεφτίλας θα βγάλει το κόμπλεξ του πάνω σου, γιατί τον παίρνει να το κάνει. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Εάν έβγαινε μεθαύριο μια κυβέρνηση Και εφαρμόσει τους νομους όπως ακριβώς είναι,κατα γραμμα,όπως δημοκρατικά ψηφίστηκαν από ένα δημοκρατικά εκλεγμένο κοινοβούλιο και όχι από μια δικτακτορια, θα την χαρακτήριζαν φασιστικη,δικτατορική και θα γινόταν επανάσταση.Δεν θέλουμε εφαρμογή των νόμων,θέλουμε μόνο ότι μας συμφέρει και όσο γίνεται λιγότερος έλεγχος και μεγαλύτερο μπάχαλο και ασυδοσία,αυτοί είμαστε σαν λαός.
phanispal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Γιατί, σου είπε κανείς ότι όλοι οι σχετικοί νόμοι είναι σωστοί;
GREGORYMO Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 23 λεπτά πριν, phanispal είπε Γιατί, σου είπε κανείς ότι όλοι οι σχετικοί νόμοι είναι σωστοί; Βεβαίως και όχι !!!!! Υπάρχουν νόμοι που δεν τους εφαρμόζουν, ΑΥΤΟΙ που τους ψήφισαν !!!! Πχ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΣ
mp123 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Βεβαίως και όχι !!!!! Υπάρχουν νόμοι που δεν τους εφαρμόζουν, ΑΥΤΟΙ που τους ψήφισαν !!!! Πχ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΣ Πάλι το τσιγάρο σας πείραξε. καλοκαιρι έχουμε όλα τα μαγαζιά έχουν ανοιχτό χώρο.κατσε μέσα στο αιρ κοντισιον που δεν καπνίζουν..και έξω στον αέρα σε πειράζει.τι παραξενιά είναι αυτή. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2019 από mp123
GREGORYMO Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 20 λεπτά πριν, mp123 είπε Πάλι το τσιγάρο σας πείραξε. καλοκαιρι έχουμε όλα τα μαγαζιά έχουν ανοιχτό χώρο.κατσε μέσα στο αιρ κοντισιον που δεν καπνίζουν..και έξω στον αέρα σε πειράζει.τι παραξενιά είναι αυτή. Εγώ λέω, να καταργηθεί ο νόμος, αφού είναι κακός. Εκλογές έχουμε, ΟΛΟ και κάποιος, θα το υποσχεθεί και αυτό. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 43 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Εγώ λέω, να καταργηθεί ο νόμος, αφού είναι κακός. Εκλογές έχουμε, ΟΛΟ και κάποιος, θα το υποσχεθεί και αυτό. Οι ΚΟΤΕΣ
laz1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Στις 1/7/2019 στις 10:19 ΜΜ, GREGORYMO είπε Εγώ λέω, να καταργηθεί ο νόμος, αφού είναι κακός. Εκλογές έχουμε, ΟΛΟ και κάποιος, θα το υποσχεθεί και αυτό. Χαχαχα, σε πρόλαβαν. Ο νέος δήμαρχος Κοζάνης. Ακούστε τον απαράδεκτο, μετά το 24:30, για το κάπνισμα και τα επιχειρήματά του (όριο ταχύτητας) Για γέλια και για κλάματα. Αυτούς ψηφίζουμε.
GREGORYMO Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 25 λεπτά πριν, laz1 είπε Χαχαχα, σε πρόλαβαν. Ο νέος δήμαρχος Κοζάνης. Ακούστε τον απαράδεκτο, μετά το 24:30, για το κάπνισμα και τα επιχειρήματά του (όριο ταχύτητας) Για γέλια και για κλάματα. Αυτούς ψηφίζουμε. Δεν είμαι ψηφοφόρος του και δεν ξέρω γιατί τον ψήφισαν. Βέβαια, ας τα βλέπουν αυτά και οποίοι λένε, ΟΛΟΙ ίδιοι είναι. Τώρα, για τον νόμο αυτό η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να συναντήσει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Δηλαδή, δεν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ οι υπουργοί και οι βουλευτές να ψηφίζουν ένα νόμο που οι ΙΔΙΟΙ δεν εφαρμόζουν !!!!!!!!
pontez2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Στις 1/7/2019 στις 3:39 ΜΜ, Vorian είπε Αγαπητέ, Δεν μπορείς να απομονώνεις τις υποχρεώσεις "των άλλων", τα "δικαιώματά σου" και το τί είναι "πρέπον, σωστό. καθήκον ή πρόβλημα το άλλου" όταν ζεις μέσα σε μία κοινωνία. Άκου το εξής παράδειγμα: Είσαι αστυνομικός, πιάνεις τον μαχαιροβγάλτη-πορτοφολά Αλγερινό-Ρομάνο-Αλβανό-Έλληνα-Αμερικάνο-Γερμανό (όποιον κερατά τέλος πάντων) και τον πας στον εισαγγελέα. Εσύ θα βγεις από την μία πόρτα........και αυτός από την άλλη. Θα σε πάρει από πίσω να δεις που μένει και εάν η γυναίκα σου είναι και ωραία....θα φωνάξει και τους φίλους του. Θα πει αυτό που έχουμε πει όλοι μας (λίγο ή πολύ δεν έχει σημασία γιατί όλοι μαζί τα φάγαμε και κανένας δεν εξετάζει την ποσότητα αλλά τον επιμερισμό), προς το εαυτό του ή προς όλους: "Δεν με χ***τε μ*****κες που θα πα να πεθάνω εγώ ή η οικογένειά μου (κυριολεκτικά όμως γιατί το περιστατικό είναι πραγματικό) αν ο Α, ο Β, ο Γ,.....είναι ΑΝΟΗΤΟΙ. Το περιστατικό είναι πραγματικό, όπως πραγματικό είναι και το ότι οι ΔΙΑΣ κάνουν περιπολίες όλη μέρα Κηφισιά και όχι Μενίδι-Ζοφριά ή Ασπρόπυργο-Μαγούλα. Το πρόβλημα φίλε είναι και δικό σου, και να μην είναι τώρα, κάποια στιγμή θα γίνει....σίγουρα κάποιο πρόβλημα θα είναι ΚΑΙ δικό σου στο κατάντημα που ονομάζεται Ελλάδα. Γιατί όταν οι πορτοφολάδες-μαχαιροβγάλτες κλέψουν-μαχαιρώσουν όσους είναι στα ΜΜΜ τότε θα αρχίσουν να κλέβουν αυτούς που είναι μέσα στα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα στέλνοντας LIKES με τα iphones τους κλπ. (Βλέπε Βραζιλία, ΗΠΑ, Μεξικό κλπ.). Και όταν τελειώσουν και αυτοί θα μπουν στο σπίτι σου κλπ. κλπ. Εκτός εάν φτάσουμε στο άκρο του πρώτα πυροβολούμε και μετά ρωτάμε ποιός είναι??. Σε ποιά χώρα φίλε θα κυνηγούσαν κατάδικοι εντός φυλακής άλλον κατάδικο μαχαιρώνοντας τον και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι θα τους ΑΝΟΙΓΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ για να σφαχτούνε πιο εύκολα και ΔΕΝ θα τους καθάριζαν επί τόπου για να γλυτώσει και αυτός που κυνηγούσαν?? (Δες το βίντεο από δελτίο ειδήσεων πριν κανά 2 μήνες). Διευκόλυνα την διάπραξη εγκλήματος και ΚΑΝΕΙΣ δεν τους κάλεσε σε απολογία ενώ εάν τραυμάτιζαν κάποιον από τους συμπλεκόμενους θα τραβιόντουσαν 5 χρόνια στα δικαστήρια. ΠΟΙΟΣ κάνει έστω και κατά 10% σωστά την δουλειά του σε αυτή τη χώρα??? ΚΑΝΕΝΑΣ και σε πάω στοίχημα ότι ούτε εσύ (χωρίς καμία παρεξήγηση για αυτό). Κάνουν όλοι αυτό ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι είναι σωστό, αυτό που το βύσμα τους θεωρεί σωστό, αυτό που θεωρεί σωστό αυτός που τους πληρώνει ή αυτός που γλύφουν. Όχι πάντως αυτό που θα ήταν σωστό ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Αυτό θέλει πολλά κιλά μυαλό στην χώρα της καφετέριας, του σουβλατζίδικου και του μανικιούρ, Ξεκινάς σκεπτόμενος τί θα πείραζε εμένα, έτσι ώστε να μην το κάνεις εσύ στους άλλους. Και μετά το ξαναβλέπουμε. Βέβαια έχουμε όλοι καταντήσει νευρωτικοί καθώς όλη μέρα ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΜΑΣΤΕ από αλητεία και αυθαιρεσία και εάν είσαι και σε χαμηλή "κοινωνική κλίμακα/κατηγορία" ο κάθε ξεφτίλας θα βγάλει το κόμπλεξ του πάνω σου, γιατί τον παίρνει να το κάνει. Ναι αλλά αυτά που γράφεις, μαρτυρουν κακή λειτουργία μιας κρατικης μηχανης, αυτο δηλαδη που έγραφα παραπάνω. Το οτι θα κυνηγησουν τον αστυνομικο ειναι τραγικο...διοτι το συστημα δικαιοσυνης θα τους αφησει ελευθερους. Παρά το γεγονος οτι ξέρει πως θα επαναλάβουν την παρανομία. Σε αυτό λοιπόν δεν φταίω ούτε εγω, ούτε εσυ. Το συστημα δικαιοσυνης ειναι αυτόνομο. Μονοι τους αποφασίζουν. Αν αποφασίσουν πως απο δω και πέρα, ο εκάστοτε πορτοφολάς θα φευγει από τη χωρα ή θα εργάζεται για 10 χρόνια δωρεάν σε χωράφια, υπο φύλαξη, ολα μια χαρά θα ηταν. Αυτά ομως χρειάζονται υποδομές και προσωπικό, πράγμα που η καλή μας δικαιοσύνη και ο καλός μας κρατικος μηχανισμος ΔΕΝ θέλουν, διοτι ο παράνομος αποτελεί έξοδο. Ο ληστής, δεν αποτελεί δικό μου προβλημα. Αν ηταν δικο μου προβλημα θα τον έδερνα. Ομως αν τον δειρω θα πάω φυλακή και ισως κάτσω περισσότερο απο αυτον μέσα. Οποτε ας μην μιλάμε για απομόνωση υποχρέωσης. Εγω κάνω τη δουλειά μου, εσυ τη δουλειά σου. ΔΕΝ ειναι δικο μου προβλημα αν εσυ δεν μπορεις να κάνεις τη δουλειά σου ούτε δικο σου αν εγω δεν μπορω. Ειναι υποχρέωση του υπευθηνου για αυτη την εργασία. Σε μια κοινωνια υπάρχει ιεραρχία. Αν ο Νο1, στη προκειμενη περιπτωση το συστημα δικαιοσυνης, θέλει να τους αφηνει ελευθερους εγω κι εσυ δε μπορουμε να κάνουμε τιποτα.
Greece165 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Μετά από πόσο καιρό έρχεται η κλήση στο σπίτι από τροχαία για υπερβολική ταχύτητα; Επίσης σας έχουν γράψει ποτέ από κάμερα στην Κηφισίας;
GREGORYMO Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 14 λεπτά πριν, Greece165 είπε Μετά από πόσο καιρό έρχεται η κλήση στο σπίτι από τροχαία για υπερβολική ταχύτητα; Επίσης σας έχουν γράψει ποτέ από κάμερα στην Κηφισίας; Πόσο καιρό ?
Greece165 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Στις 17/3/2020 στις 8:12 ΜΜ, GREGORYMO είπε Πόσο καιρό ? Δεν σε παίρνουν τηλέφωνο να πας από το τμήμα; Μετά από πόσο καιρό σε παίρνουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα