GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 17 λεπτά πριν, k_w_t είπε Τελικα ο γειτονας σου ποσο εισοδημα εχει ???? ΣΙΓΟΥΡΑ, κάτω από 50.000€, ΔΗΛΩΝΕΙ.
jp77s Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 33 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΠΡΟΦΑΝΩΣ, τα βαλανε κάτω, τα ζυγιασανε και βγάλανε αυτά τα νούμερα ανά κατηγορία ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ. Τα βάλανε κάτω, τα ζυγιασανε... Πόσες μέρες έχεις που μετακομίσες Ελλάδα?
mp123 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΣΙΓΟΥΡΑ, κάτω από 50.000€, ΔΗΛΩΝΕΙ. Το λες με μια ευχαρίστηση κάπως ετσι Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από mp123
GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, mp123 είπε Το λες με μια ευχαρίστηση κάπως ετσι Το 99% δηλώνει ΚΑΤΩ από 50.000€, αυτός θα είναι εξαίρεση ? Δες το και αλλιώς. Με 50.000€, δεν θα είχε δικό του parking, ΣΩΦΕΡ κτλ ?
mp123 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Το 99% δηλώνει ΚΑΤΩ από 50.000€, αυτός θα είναι εξαίρεση ? Εγώ χαίρομαι όταν οι άνθρωποι βγάζουν λεφτά και ζουν καλά. Το όριο είναι μ@λακια.οκ οι πιο πολλοί μισθοί είναι 1000 με 1500 τον μήνα αρα χοντρικά 20000 ευρώ τον χρόνο.δλδ ίδια είναι ένας με 10000/ χρόνο και ίδια ένας με 49999/χρόνο. Εγώ θέλω ο άνθρωπος με το πρόστιμο να βγάζει 49999 ευρώ. Υ.γ τι λες τώρα με 50000/ χρόνο θα έχει και παρκιγκ και σοφέρ.σιγα τα λεφτά τον χρόνο.μια οικογένεια με 3 μέλη θέλει 2000 ευρώ τον μήνα τουλάχιστον για να περάσει.αν έχει και νοίκι πάμε στα 2500 οικονομικά.τι λες τωρα Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από mp123
k_w_t Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε ΣΙΓΟΥΡΑ, κάτω από 50.000€, ΔΗΛΩΝΕΙ. Αρα καλα του κοψανε 40€.... Τσαμπα ολο το νημα .....
Joshua21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Δες το και αλλιώς. Με 50.000€, δεν θα είχε δικό του parking, ΣΩΦΕΡ κτλ ? Μόνο σωφέρ? Με 50.000 εισόδημα μέχρι και μπάτλερ θα είχε...
GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, k_w_t είπε Αρα καλα του κοψανε 40€.... Τσαμπα ολο το νημα ..... Η απορία ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ. Γιατί του έγραψε 40€ ? Ενημερώθηκε με ΚΑΠΟΙΟ τρόπο για το ΑΤΟΜΙΚΟ του εισόδημα και ΠΟΙΟΣ είναι ΑΥΤΟΣ η το έγραψε στην τύχη η κατά λάθος ? Είχε ενημερωθεί από την υπηρεσία για τον ΝΕΟ νόμο που ισχύει από ΜΑΡΤΙΟ 2018 η ΟΧΙ ? Το θέμα είναι ΑΝ ο αστυνομικός έκανε ΣΩΣΤΑ την δουλειά του !!! Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από GREGORYMO Συμπληρώμα
vasilllis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 22 ώρες πριν, mp123 είπε Σιγά το ποσό το σοβαρό τα 1000 ευρώ για τον πλουσιο.ο πλούσιος δεν θα πονέσει.εκτος αν αυτός που έχει την Πόρσε το μερσεντες κλπ το έχει πάρει μτχ δεκαετίας σαπακι το έχει βάλει σε 5 χρόνια δοσεις και νομίζεις πως το να έχει τέτοιο αμάξι είναι πλούσιος. Έτοιμος είμαι πάντα.μαθε τους νόμους και μην είσαι της λογικής να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.αν δεν το έχεις καταλάβει το ξαναλέω.σεβομε την τροχαία και τους αστυνομικούς.αν πάρω κλήση φυσικά θα την πληρώσω.τωρα για δημοτικη αστυνομια όλοι ξέρουμε πως γίνονται εκεί οι προσλήψεις.τι να σεβαστω από αυτούς; μου λες εμενα να μαθω τους νομους οταν εσυ τους καταπατας γιατι δεν σ αρεσει η φατσα του μπατσου της δημοτικης? Ασχολιαστος!!! 12 ώρες πριν, giotis1982 είπε Όπως τα λέει ο @Snoob Αν αυτός με το τζιπ σκοτώσει αυτούς στο τρικαβαλο έστω κι αν δεν φταίει, για κάποιο περίεργο λόγο 10 εκατ Έλληνες πιστεύουν ότι φταίει ο τζιπατος.... Αν το τζιπ περασει με κοκκινο θα φταιει ο τρικαβαλος γιατι δεν θα του φτανει ο διαδρομος απογειωσης? 23 ώρες πριν, ThReSh είπε Τότε να φροντίσουν να αλλάξουν πρώτα αυτό στο Συνταγμα... Το συνταγμα φιλε μου δεν εχει κανενα προβλημα(στην συγκεκριμενη περιπτωση).Οπως τοσους αιωνες ο φτωχος πληρωνει χ φορους και ο πλουσιος 10*χ (λεμε τωρα),αναλογα θα ισχυει και αυτο.
mp123 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 19 λεπτά πριν, vasilllis είπε μου λες εμενα να μαθω τους νομους οταν εσυ τους καταπατας γιατι δεν σ αρεσει η φατσα του μπατσου της δημοτικης? Ασχολιαστος!!! Σέβομαι τους νόμους κύριε μου.πως μπαίνεις την σχολή αστυνομικών, και Αστυφυλάκων και πως μπαινεις στην δημοτική.τον αστυνόμο η αστυφύλακα θα τον σεβαστω.το παιδάκι που με μέσο και 6 μήνες σε μια σχολή όχι.( παράδειγμα δεν λέω περιοχή δημοτική αστυνομικός γυναίκα 100 κιλά πως μπήκε;) τους εχεις δει να κανουν περιπολια στους δρομους,να νοιαζοντε για την καθαριοτητα ,να φρουρουν τις παιδικές χαρές και τις πλατείες.οχι.το μόνο που κάνουν το πρωί με ένα μπλοκάκι και γράφουν τον κοσμάκη.το μεσημερι κατα τις 1 το κλεινουν το μαγαζι και αυριο παλι.διαβασε τις αρμοδιότητες της δημοτικής και έλα να μου πεις αν κάνουν την δουλειά τους η όχι. Υ.γ μόνο και μόνο που αποκαλείς μπάτσο τον αστυνομικό κατάλαβα.ασχολιαστος., μάθε τους νόμους. 1
pontez2 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 17 ώρες πριν, Ntinaras είπε Δικη του επιλογη ηταν να παρει αμαξι. Δε θα δημιουργει προβλημα στους αλλους για τη δικη του ανεση. Δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στους άλλους. Ο ίδιος έχει προβλημα που δε βρισκει να παρκάρει. Και το μεταφορικό μέσο στις μέρες μας ειναι δυστηχως αναγκαίο όταν τα ΜΜΜ ειναι γεμάτα με εγκληματίες που κλέβουν. 1
G30RGE Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Συγχώρεσε με αλλά θεωρώ λίγο απαράδεκτα τα σχόλια σου για τους δημοτικούς αστυνόμους. Δεν έχω σχέση με το επάγγελμα, δεν γνωρίζω καν κάποιον που να είναι δημοτικός αστυνομικός. 11 ώρες πριν, mp123 είπε Σέβομαι τους νόμους κύριε μου.πως μπαίνεις την σχολή αστυνομικών, και Αστυφυλάκων και πως μπαινεις στην δημοτική.τον αστυνόμο η αστυφύλακα θα τον σεβαστω.το παιδάκι που με μέσο και 6 μήνες σε μια σχολή όχι.( παράδειγμα δεν λέω περιοχή δημοτική αστυνομικός γυναίκα 100 κιλά πως μπήκε;) Αν δεν κάνω λάθος η διαδικασία για πρόσληψη είναι μέσω ΑΣΕΠ και έχουν και κατηγορία Π.Ε. (πανεπιστημιακής εκπαίδευσης). Σχετικά με το βάρος της γυναίκας που λες, θεωρητικά πάντα, ανάμεσα στα προσόντα είναι να μπορούν να πετύχουν και κάποιους χρόνους σε αθλητικές ικανότητες. Αν μπήκε με άλλον τρόπο ή αν πάχυνε αργότερα είναι άλλη ιστορία. Απορία όμως, υπέρβαρο αστυνομικό/αστυφύλακα δεν έχεις δει ποτέ? Άλλα είπαμε αυτοί είναι "σπουδαγμένοι". 11 ώρες πριν, mp123 είπε τους εχεις δει να κανουν περιπολια στους δρομους,να νοιαζοντε για την καθαριοτητα ,να φρουρουν τις παιδικές χαρές και τις πλατείες.οχι.το μόνο που κάνουν το πρωί με ένα μπλοκάκι και γράφουν τον κοσμάκη.το μεσημερι κατα τις 1 το κλεινουν το μαγαζι και αυριο παλι.διαβασε τις αρμοδιότητες της δημοτικής και έλα να μου πεις αν κάνουν την δουλειά τους η όχι. Τις οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουν προφανώς τις δίνει κάποιος προϊστάμενος. Αν τους λένε να βγαίνουν να κόψουν κλήσεις αυτό πρέπει να κάνουν. Φαντάζομαι και εσύ στην δουλειά σου κάνεις αυτό που λέει το αφεντικό σου. Και για να γράφουν τον κακόμοιρο κοσμάκη (πρόσθεσα και ένα κακόμοιρο μπροστά για να το κάνουμε και λίγο πιο μελό) σημαίνει ότι κάτι παράνομο έχουνε κάνει, σωστά? Άρα καλά κάνουν και τους γράφουν, σωστά ξανά? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 12 ώρες πριν, mp123 είπε Σέβομαι τους νόμους κύριε μου Καλά μην παίρνεις και όρκο. Οταν σου δίνει την κλήση η δημοτική αστυνομία τον σέβεσαι το νόμο;Όχι. Και λες ότι έχεις φάει και πολλές.Αρα δεν συνετιζεσαι αλλά συνεχίζεις με την ίδια νοοτροπία.Μπραβο.
mp123 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, jmmys είπε Καλά μην παίρνεις και όρκο. Οταν σου δίνει την κλήση η δημοτική αστυνομία τον σέβεσαι το νόμο;Όχι. Και λες ότι έχεις φάει και πολλές.Αρα δεν συνετιζεσαι αλλά συνεχίζεις με την ίδια νοοτροπία.Μπραβο. Δεν με καταλαβαίνεις.δημοτικη αστυνομια = βολεμένοι άνθρωποι με μέσο που η μόνη δουλειά τους είναι να κόβουν κλήσεις στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.. άμα δω έστω έναν να κάνει σωστά την δουλειά του θα τους σεβαστω .αλλά δεν υπάρχει.διαβασε στο ξαναλέω τι πρέπει να κάνει η δημοτική αστυνομία. Δεν κάνουν τίποτα.και στην τελική φίλε μου δεν ανέχομαι να πληρώνω αργόσχολους μόνο και μόνο να κόβουν κλήσεις στον κοσμάκη.να κάνουν σωστα την δουλειά τους.να τους σεβαστω.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Θεωρεις λοιπόν ότι όλες οι κλήσεις που κόβουν οι δημοτικοί είναι άδικες,είτε είναι ράμπες,είτε θέσεις αναπήρων είτε πεζοδρόμια.Ω ναι γραφουν και τετοια γίδια οι δημοτικοί.Οπως και χαιβανια που το παρατάνε με αλαρμ και κλείνουν γκαράζ.Οπως και ένα ένα κάρο άλλους σταρχιδιστες γράφουν οι δημοτικοί. Ή μήπως να μην τους γράψουν αυτούς. Μηπως γράψανε και εσένα για κάτι από αυτα; Το ποιος σε γράφει είναι το θέμα ή τι παράβαση έχεις κάνει;Άλλο τι θα ακούσω από τον Έλληνα. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2019 από jmmys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα