GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 30 λεπτά πριν, mp123 είπε Γιατί ο Αρτέμης ματσας ήθελε να του ριξουν προστιμο 120 ευρώ αντί για 40.τόσο απλό είναι.τι δεν καταλαβαίνεις. Παιδιά, το ερώτημα είναι αν ΣΙΓΟΥΡΑ θα πληρώσει ΑΥΤΟ που γράφει η κλήση η αν όταν πάει στο γκισέ που πούνε αλλα! Αυτό για να το ξέρει κανείς, πρέπει να του έχει τύχει! ΥΓ. Βέβαια, η πιθανότητα κάποιος να ΜΗΝ είναι στην 1' κατηγορία ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ είναι ΜΗΔΑΝΙΝΗ, έτσι και αλλιώς!
k_w_t Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Παιδιά, το ερώτημα είναι αν ΣΙΓΟΥΡΑ θα πληρώσει ΑΥΤΟ που γράφει η κλήση η αν όταν πάει στο γκισέ που πούνε αλλα! Αυτό για να το ξέρει κανείς, πρέπει να του έχει τύχει! ΥΓ. Βέβαια, η πιθανότητα κάποιος να ΜΗΝ είναι στην 1' κατηγορία ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ είναι ΜΗΔΑΝΙΝΗ, έτσι και αλλιώς! Κατω απο 50.000€ ειναι η πρωτη κατηγορια εαν θυμαμαι.... περιπου το 70% των Ελληνων Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από k_w_t
mp123 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Παιδιά, το ερώτημα είναι αν ΣΙΓΟΥΡΑ θα πληρώσει ΑΥΤΟ που γράφει η κλήση η αν όταν πάει στο γκισέ που πούνε αλλα! Αυτό για να το ξέρει κανείς, πρέπει να του έχει τύχει! ΥΓ. Βέβαια, η πιθανότητα κάποιος να ΜΗΝ είναι στην 1' κατηγορία ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ είναι ΜΗΔΑΝΙΝΗ, έτσι και αλλιώς! Με τα λεγόμενα σου σίγουρα εσύ κάρφωσε τον άνθρωπο.αντι να πεις οκ ας πληρώσει μόνο 40 ευρώ θελεις να πληρώσει παραπάνω. Υ.γ ειμαι στην 2η κατηγορία.
k_w_t Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Ρε εχουμε φτασει στις 16 σελιδες το Topic γιατι εκοψαν κληση 40€ και οχι 120€ σε καποιον με ατομικο εισοδημα πανω 100.000€ 7.100€ το μηνα σε 14 μισθους δηλαδη.. Εαν μας διαβαζε ειλικρινα θα μας εδινε απο 80€ στον καθενα....
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, k_w_t είπε Κατω απο 50.000€ ειναι η πρωτη κατηγορια εαν θυμαμαι.... περιπου το 70% των Ελληνων Yποβλήθηκαν πέρυσι 6.379.099 δηλώσεις. Από αυτές, 97.150 ήταν από 50.001 έως 100.000 ευρώ. 19.567 ήταν από 100.001 έως 900.000 ευρώ και 302 ήταν οι τελείως μουχαχά πλούσιοι με 900.001 και πάνω. Τα στοιχεία, εδώ. Γι' αυτό και επιμένω πως ο ΚΟΚ με τα εισοδηματικά κριτήρια είναι αγνός, παρθένος λαϊκισμός. Αλλαγή κώδικα για το 1,84%. Για να μην "παρανομούν με τον παρά τους". Ναι, γιατί για τα χάλια μας αυτοί ευθύνονται και πρέπει να πληρώσουν παραπάνω για να τους τσούξει. Γιατί το ίδιο θα τσούξουν τα 120 ευρώ έναν άνθρωπο με 120.000 το χρόνο, το ίδιο με 890.000 (ίδια κατηγορία). Λες και η νεοελληνική κλανιά-μαγκιά του "ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε" ή του "εγώ θα παρκάρω εδώ γιατί εδώ με βολεύει και σε γράφω στα παπάκια μου" είναι ίδιον των "πλουσίων'. Ανέξοδος λαϊκισμός, "να, είδατε, τα έβαλαν με τους πλούσιους". Με το 1,84%. Αυτοί είναι το πρόβλημά μας. Αν το πρόβλημα ήταν πράγματι η ασυδοσία των "πλουσίων" (προφανώς ποτέ κανείς πολιτικός δεν θα διανοούταν να τσουβαλιάσει τη συμπεριφορά των πολιτών με χαμηλά εισοδήματα, όμως τέτοιο πρόβλημα δεν έχουν με τους "πλούσιους") τότε η χώρα μας θα ήταν οδηγικός παράδεισος. Κι όμως, είμαστε ουραγοί στην Ε.Ε. (μας γλιτώνουν οι βαλκάνιοι γείτονές μας από τον τελείως πάτο). Επομένως, άλλο είναι το πρόβλημα. Και δεν έχει να κάνει με τα εισοδήματα των πολιτών. Έχει να κάνει με την οδηγική παιδεία, έχει να κάνει με το χάιδεμα των πολιτών, έχει να κάνει με τη φοροεισπρακτική λογική. Υ.Γ1. Ανήκω καραμπινάτα στην πρώτη κατηγορία, άρα "φτηνά" θα τη βγάλω αν παρανομήσω. Υ.Γ2. Ειλικρινής μου ευχή, να ήμουν σε μια άκρη των δωματίων όπου λαμβάνονται αυτές οι αποφάσεις. Έχουν βαλθεί να βγάλουν στην ανεργία το Βαβαγιάνη, δεν εξηγείται αλλιώς. Καλή ιδέα, Αφεντικό! 3
Dvs Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 46 λεπτά πριν, Ntinaras είπε κι εσυ πανω στο πεζοδρομιο το παρατας? Οχι. Μαλλον δεν διαβάζεις τι γράφω παραπάνω. Απλα γραφεις τα δικά σου. 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Δικη του επιλογη ηταν να παρει αμαξι. Δε θα δημιουργει προβλημα στους αλλους για τη δικη του ανεση. Σε ενοχλούν και οι ρακέτες στην παραλία; Πρέπει να τους διώξουμε και αυτους σε κάποιο βουνό; 1
Ntinaras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, Dvs είπε Οχι. Μαλλον δεν διαβάζεις τι γράφω παραπάνω. Απλα γραφεις τα δικά σου. Σε ενοχλούν και οι ρακέτες στην παραλία; Πρέπει να τους διώξουμε και αυτους σε κάποιο βουνό; Με ενοχλουν γενικα οι μαλακες που κανουν ο,τι τους κατεβει. 3 1
GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 28 λεπτά πριν, Snoob είπε Yποβλήθηκαν πέρυσι 6.379.099 δηλώσεις. Από αυτές, 97.150 ήταν από 50.001 έως 100.000 ευρώ. 19.567 ήταν από 100.001 έως 900.000 ευρώ και 302 ήταν οι τελείως μουχαχά πλούσιοι με 900.001 και πάνω. Τα στοιχεία, εδώ. Γι' αυτό και επιμένω πως ο ΚΟΚ με τα εισοδηματικά κριτήρια είναι αγνός, παρθένος λαϊκισμός. Αλλαγή κώδικα για το 1,84%. Για να μην "παρανομούν με τον παρά τους". Ναι, γιατί για τα χάλια μας αυτοί ευθύνονται και πρέπει να πληρώσουν παραπάνω για να τους τσούξει. Γιατί το ίδιο θα τσούξουν τα 120 ευρώ έναν άνθρωπο με 120.000 το χρόνο, το ίδιο με 890.000 (ίδια κατηγορία). Λες και η νεοελληνική κλανιά-μαγκιά του "ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε" ή του "εγώ θα παρκάρω εδώ γιατί εδώ με βολεύει και σε γράφω στα παπάκια μου" είναι ίδιον των "πλουσίων'. Ανέξοδος λαϊκισμός, "να, είδατε, τα έβαλαν με τους πλούσιους". Με το 1,84%. Αυτοί είναι το πρόβλημά μας. Αν το πρόβλημα ήταν πράγματι η ασυδοσία των "πλουσίων" (προφανώς ποτέ κανείς πολιτικός δεν θα διανοούταν να τσουβαλιάσει τη συμπεριφορά των πολιτών με χαμηλά εισοδήματα, όμως τέτοιο πρόβλημα δεν έχουν με τους "πλούσιους") τότε η χώρα μας θα ήταν οδηγικός παράδεισος. Κι όμως, είμαστε ουραγοί στην Ε.Ε. (μας γλιτώνουν οι βαλκάνιοι γείτονές μας από τον τελείως πάτο). Επομένως, άλλο είναι το πρόβλημα. Και δεν έχει να κάνει με τα εισοδήματα των πολιτών. Έχει να κάνει με την οδηγική παιδεία, έχει να κάνει με το χάιδεμα των πολιτών, έχει να κάνει με τη φοροεισπρακτική λογική. Υ.Γ1. Ανήκω καραμπινάτα στην πρώτη κατηγορία, άρα "φτηνά" θα τη βγάλω αν παρανομήσω. Υ.Γ2. Ειλικρινής μου ευχή, να ήμουν σε μια άκρη των δωματίων όπου λαμβάνονται αυτές οι αποφάσεις. Έχουν βαλθεί να βγάλουν στην ανεργία το Βαβαγιάνη, δεν εξηγείται αλλιώς. Καλή ιδέα, Αφεντικό! Φιλε, ωραία τα στοιχεία που παραθέτεις ΑΛΛΑ έχεις κάνει ένα μικρό λαθάκια. Τα στοιχεία των φορολογικών δηλώσεων αφορουν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ εισόδημα ενώ οι 3 κατηγορίες του ΚΟΚ ΑΤΟΜΙΚΟ !!!!! Άρα, έπεσες κοντά αλλά τα στοιχεία ΔΕΝ είναι ακριβή!
k_w_t Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Φιλε, ωραία τα στοιχεία που παραθέτεις ΑΛΛΑ έχεις κάνει ένα μικρό λαθάκια. Τα στοιχεία των φορολογικών δηλώσεων αφορουν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ εισόδημα ενώ οι 3 κατηγορίες του ΚΟΚ ΑΤΟΜΙΚΟ !!!!! Άρα, έπεσες κοντά αλλά τα στοιχεία ΔΕΝ είναι ακριβή! Αρα το ποσοστο ειναι ακομα μικροτερο........ Σκεψου δηλαδη ποσα βγαζει ο γειτονας και τον εχετε αχτι στην γειτονια .....? Να το προσεξετε αμα ειναι ενας απο τους 302 θα μπλεξετε ασχημα στο τελος..... Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από k_w_t
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 On 25/06/2019 at 19:22, solution1 said: 0.75% στον ένα, 0.75% στον άλλο. Εγώ βλέπω ίση αντιμετώπιση. Καμία διάκριση. Με αυτή τη λογική, ας εφαρμόσουμε κι ένα ενιαίο πρόστιμο φοροδιαφυγής και να πληρώνουμε όλοι το ίδιο. Είτε είναι καστανάς στην Αριστοτέλους, είτε εφοπλιστής. Όλοι 500€. Οι ποινές οφείλουν να είναι απόλυτα συνδεδεμένες με την παράβαση. Το πρόστιμο για την φοροδιαφυγή είναι το ίδιο είτε είσαι καφετζής στα Ζαγοροχώρια, είτε το Nammos στην Μύκονο. Αν δεν κόψεις απόδειξη το ίδιο πρόστιμο τρως (το οποίο είναι ανάλογο με τον φόρο που θα απέφευγες). Αντίστοιχα, είτε δουλεύεις οικοδομή ανασφάλιστος, είτε στην Microsoft ανασφάλιστος, το πρόστιμο είναι 10500. Αυτό το πράγμα με τον ΚΟΚ είναι αδιαννόητα αντισυνταγματικό. Επίσης, τα €40 για κάποιον που βγάζει 10k το χρόνο είναι απείρως σημαντικότερα από τα €120 για κάποιον που βγάζει 150k. Αναλογικότητα, my ass. 4
spectaculator Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Στις 26/6/2019 στις 12:39 ΠΜ, Xacti είπε Έρθει δεν έρθει εγώ θα πάω και ας μου βγει και σε κακό Μπες στον ιστοτόπο της ΓΓΠ και δες αν έχεις κανένα ποσό εκτός ρύθμισης. Αν δεν υπάρχει τίποτα, δεν θα σου έρθει ποτέ τίποτα.
GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, Dvs είπε Τα περι προστίμου βάση εισοδήματος είναι γελοία. Αν παίρνω (και δηλώνω) 50.000Ε ΑΤΟΜΙΚΟ εισόδημα θα με ενοχλήσει το πρόστιμο των 80 ή 120Ε; Τώρα τα λέτε σοβαρα αυτα ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ, τα βαλανε κάτω, τα ζυγιασανε και βγάλανε αυτά τα νούμερα ανά κατηγορία ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ.
k_w_t Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΠΡΟΦΑΝΩΣ, τα βαλανε κάτω, τα ζυγιασανε και βγάλανε αυτά τα νούμερα ανά κατηγορία ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ. Τελικα ο γειτονας σου ποσο εισοδημα εχει ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα