Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Alex2020 είπε Ότι να ναι Aυτά που γράφεις? ναι όντως
TsoliasGR Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, gthe είπε Έλεγα και εγώ, δεν θα εμφανιστεί και κάνας έξυπνος. Ποτέ δεν παρκάρεις αυτοκίνητο σε πεζοδρόμιο εσύ δλδ, όπου και να πας; Λαϊκή δηλαδή άμα σε στείλει η γυναίκα σου για ντομάτες ή για κανα καρπούζι το βάζεις σε πάρκινγκ; 😊 Γιατί εμείς που το χρησιμοποιούμε κάθε μέρα και πάρκινγκ να έχεις δουλειά και σπίτι ΔΕΝ γίνεται να μην παρκάρεις έξω. Όχι.Ποτέ δεν παρκάρω σε πεζοδρόμιο όπου και να πάω γιατί φοβάμαι για τα λάστιχα και τις ζάντες κτλπ.Για την λαική έχω το παπί οπότε κανένα πρόβλημα.Και πάρκιν σε πιλωτή έχω και άμα χρειαστεί πληρώνω για όπου χρειαστεί να πάω.Αλλά είναι και ζήτημα αν κάνω 100 χιλιόμετρα τον μήνα με το αμάξι.Με το μηχανάκι γράφω κανα 150ρι την μέρα.
mp123 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, TsoliasGR είπε Για την λαική έχω το παπί οπότε κανένα πρόβλημα.Και πάρκιν σε πιλωτή έχω και άμα χρειαστεί πληρώνω για όπου χρειαστεί να πάω.
soundou Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μ γραψανε πριν κανα μηνα γτ παρκαρα με στο πεζοδρομιο λογο της περιοχης που μενω.καθε εβδομαδα κανει καταγγελια ενας παππους.40€ εδωσα κ δεν εχει μισα σε 10 μερες.ντουκου το ποσο
GREGORYMO Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, soundou είπε Μ γραψανε πριν κανα μηνα γτ παρκαρα με στο πεζοδρομιο λογο της περιοχης που μενω.καθε εβδομαδα κανει καταγγελια ενας παππους.40€ εδωσα κ δεν εχει μισα σε 10 μερες.ντουκου το ποσο ΝΑΙ, καταργήθηκε η έκπτωση. Ήταν ΠΕΡΙΤΤΗ !!!!!!
soundou Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΝΑΙ, καταργήθηκε η έκπτωση. Ήταν ΠΕΡΙΤΤΗ !!!!!! Βεβαια θα προτιμουσα να ηταν κανα 200αρι το προστιμο για να μην το ξανακανα
GREGORYMO Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, soundou είπε Βεβαια θα προτιμουσα να ηταν κανα 200αρι το προστιμο για να μην το ξανακανα Α, είσαι πολύ large !!!!!!
soundou Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Α, είσαι πολύ large !!!!!! Ας ηταν 200αρι το παρκαρισμα κ θα σε λεγα αν ξανα βλεπαμε αμαξι στο πεζοδρομιο 1
GREGORYMO Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Η ουσία είναι ότι έφτιαξαν ένα νόμο με 3 κατηγορίες ΒΑΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ και μας έδωσαν ΟΛΟΥΣ στην πιο μικρή κατηγορία. Δεν ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε ευχαριστημένοι?
mp123 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Η ουσία είναι ότι έφτιαξαν ένα νόμο με 3 κατηγορίες ΒΑΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ και μας έδωσαν ΟΛΟΥΣ στην πιο μικρή κατηγορία. Δεν ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε ευχαριστημένοι? Δεν το λες σοβαρα αυτο πιστευω .
phanispal Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, soundou είπε Ας ηταν 200αρι το παρκαρισμα κ θα σε λεγα αν ξανα βλεπαμε αμαξι στο πεζοδρομιο Και μετά θα σε έλεγα αν θα ξανάβρισκες να παρκάρεις γενικά.
soundou Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Ναι αυτο ειναι αλλο ενα σοβαρο θεμα.να μας κανουν ελεθερα παρκινγκ να τα βαζουνε εκει
phanispal Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Επειδή υπάρχει άπειρος ελεύθερος χώρος στην Αθήνα και δεν ξέρουμε πώς να τον αξιοποιήσουμε.
GREGORYMO Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, soundou είπε Α σορρυ δεν το ειπα επαρχια ειμαι ξανθη Και ΕΚΕΙ, το πρόβλημα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα