Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alex2020 είπε

Ότι να ναι 

Aυτά που γράφεις? ναι όντως

• Απαντ. 284
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gthe είπε

Έλεγα και εγώ, δεν θα εμφανιστεί και κάνας έξυπνος. Ποτέ δεν παρκάρεις αυτοκίνητο σε πεζοδρόμιο εσύ δλδ, όπου και να πας; Λαϊκή δηλαδή άμα σε στείλει η γυναίκα σου για ντομάτες ή για κανα καρπούζι το βάζεις σε πάρκινγκ; 😊 Γιατί εμείς που το χρησιμοποιούμε κάθε μέρα και πάρκινγκ να έχεις δουλειά και σπίτι ΔΕΝ γίνεται να μην παρκάρεις έξω. 

Όχι.Ποτέ δεν παρκάρω σε πεζοδρόμιο όπου και να πάω γιατί φοβάμαι για τα λάστιχα και τις ζάντες κτλπ.Για την λαική έχω το παπί οπότε κανένα πρόβλημα.Και πάρκιν σε πιλωτή έχω και άμα χρειαστεί πληρώνω για όπου χρειαστεί να πάω.Αλλά είναι και ζήτημα αν κάνω 100 χιλιόμετρα τον μήνα με το αμάξι.Με το μηχανάκι γράφω κανα 150ρι την μέρα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, TsoliasGR είπε

Για την λαική έχω το παπί οπότε κανένα πρόβλημα.Και πάρκιν σε πιλωτή έχω και άμα χρειαστεί πληρώνω για όπου χρειαστεί να πάω.

Clip_4.jpg

Δημοσ.

Μ γραψανε πριν κανα μηνα γτ παρκαρα με στο πεζοδρομιο λογο της περιοχης που μενω.καθε εβδομαδα κανει καταγγελια ενας παππους.40€ εδωσα κ δεν εχει μισα σε 10 μερες.ντουκου το ποσο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, soundou είπε

Μ γραψανε πριν κανα μηνα γτ παρκαρα με στο πεζοδρομιο λογο της περιοχης που μενω.καθε εβδομαδα κανει καταγγελια ενας παππους.40€ εδωσα κ δεν εχει μισα σε 10 μερες.ντουκου το ποσο

ΝΑΙ, καταργήθηκε η έκπτωση. Ήταν ΠΕΡΙΤΤΗ !!!!!!

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ΝΑΙ, καταργήθηκε η έκπτωση. Ήταν ΠΕΡΙΤΤΗ !!!!!!

Βεβαια θα προτιμουσα να ηταν κανα 200αρι το προστιμο για να μην το ξανακανα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, soundou είπε

Βεβαια θα προτιμουσα να ηταν κανα 200αρι το προστιμο για να μην το ξανακανα

Α, είσαι πολύ large !!!!!!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Α, είσαι πολύ large !!!!!!

Ας ηταν 200αρι το παρκαρισμα κ θα σε λεγα αν ξανα βλεπαμε αμαξι στο πεζοδρομιο

• Like 1
Δημοσ.

Η ουσία είναι ότι έφτιαξαν ένα νόμο με 3 κατηγορίες ΒΑΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ και μας έδωσαν ΟΛΟΥΣ στην πιο μικρή κατηγορία. Δεν ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε ευχαριστημένοι?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Η ουσία είναι ότι έφτιαξαν ένα νόμο με 3 κατηγορίες ΒΑΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ και μας έδωσαν ΟΛΟΥΣ στην πιο μικρή κατηγορία. Δεν ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε ευχαριστημένοι?

Δεν το λες σοβαρα αυτο πιστευω .

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, soundou είπε

Ας ηταν 200αρι το παρκαρισμα κ θα σε λεγα αν ξανα βλεπαμε αμαξι στο πεζοδρομιο

Και μετά θα σε έλεγα αν θα ξανάβρισκες να παρκάρεις γενικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...