Joshua21 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, ScooterSuzas είπε Στην Ιπποκράτους δεξιά λωρίδα την P-40 την έχουν για διακοσμητική όπως και στην Χαρ. Τρικούπη ... Και στην Αθανασίου Διάκου δεξιά στην Κάθοδο που έγραψαν εμένα πριν 2 χρόνια διακοσμητική τη νόμιζα, εκ των υστέρων όμως έμαθα ότι πάνε και μοιράζουν σε όλα κλήσεις 2-3 φορές το χρόνο. 1
Klausx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Είναι απλό, κάποιος είχε φωνάξει την αστυνομία στην γειτονία γιατί το αυτοκίνητο πάταγε πεζοδρόμιο ελάχιστα η αστυνομία σωστά έκοψε την κλήση ΑΛΛΑ μόλις έκοψε στο δικό του κάλεσε την αστυνομία για Παράνομα παρκαρισμένα οχήματα στον ίδιο δρόμο, αποτέλεσμα σχεδόν όλη η γειτονία έφαγε πρόστιμο, Αποτέλεσμα αυτός που κάλεσε πρώτος έφαγε τρελό κράξιμο και κλήση γιατί και το δικό του ήταν παράνομο χαχα.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Η κλήση ήταν ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗ, ούτε μηχανάκι ούτε τίποτα. Τελικά μηχανάκι έγραψαν ή αυτοκίνητο? δεν κατάλαβα
mp123 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, guzel είπε Θα σου μπλοκάρουν αφμ και αν θες να βγάλεις φορολογική ενημερότητα ή να πάρεις επιστροφή δεν θα μπορείς. Έαν στην 5ετια ( κανονικά είναι το πρώτο τρίμηνο)δεν έρθει ειδοποίηση η κληση από δημοτική αστυνομία τότε παραγραφετε. Επισεις για ποσά κάτω των 300 ευρώ δεν πάνε στην εφορία. Άρα τζάμπα φοβιζετε τον κόσμο με την δημοτική αστυνομία.το ξαναλέω.εαν πάρω κληση από τροχαία με την μια παω να πληρώσω.την δημοτική όχι. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από mp123
Alex2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, mp123 είπε Πάνε τώρα 5 χρόνια. Λες να μου έρθει ; την είχα παρει έξω από το παίδων .την πεταξα με την μια φυσικα.οκ άμα έρθει θα πω πως δεν την βρήκα και ένταξη θα δώσω τα μισά.ουτε ειδοποίηση σπίτι μου έχει έρθει. Φίλε δεν θα σου έρθει . 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, mp123 είπε Έαν στην 5ετια ( κανονικά είναι το πρώτο τρίμηνο)δεν έρθει ειδοποίηση η κληση από δημοτική αστυνομία τότε παραγραφετε. Επισεις για ποσά κάτω των 300 ευρώ δεν πάνε στην εφορία. Άρα τζάμπα φοβιζετε τον κόσμο με την δημοτική αστυνομία.το ξαναλέω.εαν πάρω κληση από τροχαία με την μια παω να πληρώσω.την δημοτική όχι. Η δημοτική εσένα για ποιο λόγο σου έκοψε κλήση;
Magdalo2000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 10 ώρες πριν, Snoob είπε Να πω από την αρχή πως θεωρώ στην καλύτερη περίπτωση ηλίθιο, στη χειρότερη εξόχως επικίνδυνο, να επιβάλλονται πρόστιμα για παραβάσεις του ΚΟΚ ανάλογα με τα εισοδήματα. Το αφήνουμε όμως κατά μέρος αυτό, για να διατυπώσω μια απορία: Οι εμπνευστές αυτού του βλακώδους μέτρου, πώς ακριβώς προβλέπουν πως θα εξακριβώνεται το ύψος των εισοδημάτων ώστε να εγγραφεί το ανάλογο ποσό στην κλήση; Θέλω να πω, στην περίπτωση που περιγράφει ο ΤS, πώς θα ξέρει η ανίκανη Τροχαία αν ο παραβάτης είναι πλούσιος για να τον πετσοκόψει ή φτωχός για να του βάλει μικρότερο πρόστιμο (λες και το αμάξι ενός "φτωχού" πάνω στη γωνία δημιουργεί μικρότερο πρόβλημα από το αμάξι ενός "πλουσίου" στην ίδια θέση). Όποιος γνωρίζει το σκεπτικό ας με διαφωτίσει, παρακαλώ. Τι θα έλεγες για αρχή την κατηγοριοποίηση του αυτοκινήτου που γράφουν.... Άλλο πρόστιμο σε ένα Mercedes και άλλο σε ένα λαντα
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Alex2020 είπε Φίλε δεν θα σου έρθει . Έρθει δεν έρθει εγώ θα πάω και ας μου βγει και σε κακό
Alex2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Magdalo2000 είπε Τι θα έλεγες για αρχή την κατηγοριοποίηση του αυτοκινήτου που γράφουν.... Άλλο πρόστιμο σε ένα Mercedes και άλλο σε ένα λαντα Καταρχιν υπάρχει Mercedes με 21.000 €
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, Magdalo2000 είπε Άλλο πρόστιμο σε ένα Mercedes και άλλο σε ένα λαντα Σωστά
mp123 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, jmmys είπε Η δημοτική εσένα για ποιο λόγο σου έκοψε κλήση; Για τι άλλο μπορεί να σε γράψει η δημοτική; .παρανομο παρκάρισμα. .οχι μονο εμένα αλλά ολοκληρη σειρά.ουτε μισή ώρα δεν άφησα το αμάξι και σαν τα κοράκια έπεσαν.θα είχαν στήσει καραουλι πίσω από τους θαμνους μάλλον . Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από mp123
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Για τι άλλο μπορεί να σε γράψει η δημοτική; .παρανομο παρκάρισμα. .οχι μονο εμένα αλλά ολοκληρη σειρά.ουτε μισή ώρα δεν άφησα το αμάξι και σαν τα κοράκια έπεσαν.θα είχαν στήσει μαρούλι μάλλον. Ελλάδα φίλε μου. Και η δημοτική που κόβει κλήσεις για εισπράξεις σε σημεία που δεν ενοχλούν κανέναν αλλά και ο ελληναρας που παρκάρει όπου γουστάρει επειδη το κάνουν και οι άλλοι. Βγάλε συμπεράσματα.
GREGORYMO Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, jmmys είπε Ελλάδα φίλε μου. Και η δημοτική που κόβει κλήσεις για εισπράξεις σε σημεία που δεν ενοχλούν κανέναν αλλά και ο ελληναρας που παρκάρει όπου γουστάρει επειδη το κάνουν και οι άλλοι. Βγάλε συμπεράσματα. ΣΩΣΤΟΣ !!
Alex2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 11 λεπτά πριν, Xacti είπε Σωστά Ότι να ναι 4 λεπτά πριν, jmmys είπε Ελλάδα φίλε μου. Και η δημοτική που κόβει κλήσεις για εισπράξεις σε σημεία που δεν ενοχλούν κανέναν αλλά και ο ελληναρας που παρκάρει όπου γουστάρει επειδη το κάνουν και οι άλλοι. Βγάλε συμπεράσματα. Δηλαδή βρίσκει θέση να παρκάρει άνετα χωρίς να ενοχλεί και πηγαίνει και παρκάρει εκεί που ενοχλεί ;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, Alex2020 είπε Δηλαδή βρίσκει θέση να παρκάρει άνετα χωρίς να ενοχλεί και πηγαίνει και παρκάρει εκεί που ενοχλεί ; Σε τι ακριβώς αναφερεσαι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα