Dtsal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα Παιδιά, Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα, ψάχνω ένα λάπτοπ που να καλύπτει όλες τις ανάγκες ενός φοιτητή και να μπορεί να καλύψει άνετα light games ( lol, άντε και κανένα pubg στα low-medium). Είμαι δεύτερο έτος και καθώς είχα τον πύργο μου στο πρώτο έτος είδα πως είναι τεράστια ταλαιπωρία η μετακίνηση στις διακοπές κλπ. Οπότε αποφάσισα να πάρω ένα λαπτοπ. Το budget είναι αυστηρά στα 700 ευρώ. Από ότι έχω ψάξει έχω καταλήξει κάπου εδώ : Laptop HP Pavilion 15-CX0056 15.6" 1920x1080 i5-8300H,8GB,1TB,Nvidia GTX 1050Ti 4GB,W10 Καθώς έχει δυνατότητα προσθήκης ssd ( όπου θα βάλω ), επέκταση ram μέχρι 32gb, και επεξεργαστή . Πιστεύω σε αυτά τα λεφτά ότι καλύτερο υπάρχει, απλά έγραψα για να πάρω γνώμες ή κάτι που να μου ξεφεύγει. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_D Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μια χαρά είναι το λαπτοπάκι που είδες αλλά δεν μου κάθεται καλά το κατάστημα. Λογικά δεν είναι επίσημη εισαγωγή για αυτό και η χαμηλή τιμή. Δεν ξέρω τι προβλήματα θα πετύχεις αν χρειαστεί εγγύηση κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dtsal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 26 λεπτά πριν, Alexandros_D είπε Μια χαρά είναι το λαπτοπάκι που είδες αλλά δεν μου κάθεται καλά το κατάστημα. Λογικά δεν είναι επίσημη εισαγωγή για αυτό και η χαμηλή τιμή. Δεν ξέρω τι προβλήματα θα πετύχεις αν χρειαστεί εγγύηση κλπ. έχω ξαναπάρει από το συγκεκριμένο κατάστημα τηλεόραση, δν ξέρω αν είναι το ίδιο αλλά σε εγγύηση μια χαρά ήταν. Απλά πήρε 10ήμερο+ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostis76 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.electroholic.gr/el/product/COMACE00130 Με 12 ευρώ παραπάνω παίρνεις δυνατότερο επεξεργαστη και 1 κλικ παρακάτω κάρτα γραφικών. Για light gaming θα σε βγάλει ανετοτατα και αυτή η cpu θα σε βγάλει για περισσότερο χρονικό διάστημα ( την φοράνε ως και laptops των 2000+ ευρώ...) Πάντως και αυτό το HP που ποσταρες να πάρεις, θα είσαι κομπλέ... Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από kostis76 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostis76 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Νομίζω το Acer παίρνει και m.2 ssd, οπότε και απογειώνεται συνολικά η απόδοση του... (1x 2280 PCIe NVMe M.2 slot) https://laptopmedia.com/laptop-specs/acer-aspire-7-a715-72g/ Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από kostis76 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα