Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bill27 είπε

βιοσσσ.jpg

Έχω ακριβώς αυτή την έκδοση BIOS έχω τώρα και i3-380m. Νομίζω δεν θα χω θέμα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο για τα BIOS, αλλά και οι δύο i5 που περιμένω είναι προγενέστεροι του i3 που έχω.

6 ώρες πριν, koolisk6 είπε

δε μπορείς να κάνεις bios update από iso cdrom ή usb?

ο 480m θα παίξει, ο 540m ίσως θέλει bios

Είναι safe με αυτούς τους τρόπους? Φοβάμαι μην το brickάρω, δοκίμασα και το lenovo vantage (πρόγραμμα της lenovo για drivers και bios update) αλλά μούφα.

Αν και ο bill είναι οκ δεν νομίζω να χω και γω θέμα...!

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Giorgos Markis είπε

Έχω ακριβώς αυτή την έκδοση BIOS έχω τώρα και i3-380m. Νομίζω δεν θα χω θέμα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο για τα BIOS, αλλά και οι δύο i5 που περιμένω είναι προγενέστεροι του i3 που έχω.

Είναι safe με αυτούς τους τρόπους? Φοβάμαι μην το brickάρω, δοκίμασα και το lenovo vantage (πρόγραμμα της lenovo για drivers και bios update) αλλά μούφα.

Αν και ο bill είναι οκ δεν νομίζω να χω και γω θέμα...!

πολυ πιο safe απ το να κανεις bios update from windows

απλα κατεβαζεις το bios σε iso το γραφεις σε ενα cd ή usb κ μπουταρεις" απο εκει

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, koolisk6 είπε

πολυ πιο safe απ το να κανεις bios update from windows

απλα κατεβαζεις το bios σε iso το γραφεις σε ενα cd ή usb κ μπουταρεις" απο εκει

Ωω δεν το ήξερα! Θα το κάνω έτσι όπως λες αν είναι πιο ασφαλές, ακόμα και αν κάνουν οι επεξεργαστές, γιατί υποτίθεται οι νεότερες εκδόσεις BIOS έχουν βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων.

Ευχαριστώ koolisk

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Giorgos Markis είπε

Ωω δεν το ήξερα! Θα το κάνω έτσι όπως λες αν είναι πιο ασφαλές, ακόμα και αν κάνουν οι επεξεργαστές, γιατί υποτίθεται οι νεότερες εκδόσεις BIOS έχουν βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων.

Ευχαριστώ koolisk

κοιτα μονο να κατεβασεις τη σωστη εκδοση κ δε θα χεις θεμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, bill27 είπε

αν κανεις update το bios κανε και εναν μινι οδηγο πως θα το κανεις,γιατι σκεφτομαι να το κανω και εγω

Οκ! Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά! Δεν περίμενα να βρω απάντηση για ένα laptop 10 ετών. Το insomnia έχει καλύτερη υποστήριξη από τη Lenovo :p!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...