Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

👍

Ευτυχως που δεν κανω απαιτητικη χρηση και βαρια προγραμματα (μονο οφις-ιντερνετ-ταινιες) και με τον καινουριο cpu+ssd που εχω το λαπτοπ πιστευω πως θα μου βγαλει κανα 2 χρονακια ακομα :).Τον εχω απο το 2011 και ειλικρινα το εχω καταευχαριστηθει το λαπτοπ.Να σε ρωτησω,μπορω να βαλω i7 στο λαπτοπ??(οταν με το καλο πεσουν οι τιμες κι'αλλο :D)

Δημοσ.

Ναι, μπορεις να βαλεις i7-620M και i7-640M. Oι οποιοι ομως, δεν εχουν σχεδον απολυτως κανενα
νοημα: γιατι ειναι 2/4 και...πανακριβοι -> σε σχεση παντοτε με τον 2/4 i5-560M που εχεις παρει!😋

To ενδιαφερον i7 αναβαθμισης, βρισκεται στον i7-720QM ο οποιος ειναι 4/8 και
45 Wattos, αλλα ακριβως γι' αυτο το λογο, μπορει να εχει και ρισκο δυστυχως...‼️
https://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i7-720QM-Notebook-Processor.23035.0.html
https://www.ebay.co.uk/itm/To-PGA988-i7-i7-720QM-Laptop-45W-2-8GHz-CPU-Cache-SLBLY-Compatible-QM57/312547823335

• Like 1
Δημοσ.

Από επεξεργαστή είσαι ΟΚ με την αλλαγή που έκανες, μην ασχολείσαι.

Μπορείς όμως να πας τη μνήμη από 2+4=6g στα 4+4=8g, θα δεις διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Οκ,σας ευχαριστω και τους δυο,θα κρατησω για λιγο καιρο τον i5 480m να τον ξεζουμισω και αργοτερα θα βαλω και τον i5 560m πανω,εντωμεταξυ περιμενω και 8 γιγα ραμ απο ebay pου ειχα βρει  γυρω στα 10 ευρω αλλα μαλλον εμπλεξα γιατι ο πωλητης φαινεται απατεωνας χεχε αλλα με τετοια τιμη επρεπε να το περιμενω...Τωρα θα περιμενω το estimated delivery time για να μου κανει refund...

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα,λοιπον αντιμετωπιζω ενα προβλημα το οποιο δεν μπορω να εξηγησω μετα την αλλαγη του cpu,οταν εχω το λαπτοπ σε κατασταση idle (usage cpu 2-3% και 0-1% disk) για 6-7 λεπτα μετα αρχιζει ο δισκος και χτυπαει 100%(αυξανεται και η usage του cpu στα 35%)για 7-8 λεπτα και μετα πεφτει σε φυσιολογικα επιπεδα αλλα ο cpu μενει στο 35-40% usage και μολις κουνησω λιγο το ποντικη ειτε οταν αρχιζει αυτο που αναφερω ειτε οταν στο τελος επανερχεται στα φυσιολογικα...
Τι φταιει?Ο δισκος η η cpu??Eκανα καθαρισμο αχρηστων αρχειων,εψαξα για ιους αλλα το προβλημα δεν λυθηκε,εχετε κατι να προτεινετε?Να αναφερω πως αυτο δεν μου το εκανε με τον i3 πανω ...

Δημοσ.

λοιπον το προβλημα φαινεται να λυθηκε,η διεργασια που εκανε cpu και disk να εχουν υψηλη χρηση λεγοταν system (ntoskrnl.exe) και ψαχνωντας βρηκα εδω τις λυσεις https://www.drivereasy.com/knowledge...in-windows-10/ και εκανα την πρωτη (stop το windows search) και το θεμα φαινεται να λυθηκε,θα το παρακολουθησω κι'αλλο για να ειμαι 100% σιγουρος.
Θα εχω κανενα προβλημα με αυτη την διεργασια που εκανα στοπ?

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

UPDATE:Ηρθε σημερα το μεσημερι και ο  i5 560Μ,τον περασα κανονικα + εβαλα και αλλη μια 4αρα ραμ και πηγα στα 8,το  μηχανημα πλεον εγινε τουλαχιστον 1 κλικ ποιο γρηγορο σε σχεση με τον i3 380m που ειχε πριν απο εναν μηνα περιπου.Αυτο που με προβληματιζει καπως ειναι οι λιγο αυξημενες θερμοκρασιες στη m/b, κατ'αλλα ολα οκ!!

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 12/8/2019 στις 5:58 ΜΜ, bill27 είπε

UPDATE:Ηρθε σημερα το μεσημερι και ο  i5 560Μ,τον περασα κανονικα + εβαλα και αλλη μια 4αρα ραμ και πηγα στα 8,το  μηχανημα πλεον εγινε τουλαχιστον 1 κλικ ποιο γρηγορο σε σχεση με τον i3 380m που ειχε πριν απο εναν μηνα περιπου.Αυτο που με προβληματιζει καπως ειναι οι λιγο αυξημενες θερμοκρασιες στη m/b, κατ'αλλα ολα οκ!!

Στις 25/7/2019 στις 8:07 ΜΜ, TheDevilMayCare είπε

Ναι, μπορεις να βαλεις i7-620M και i7-640M. Oι οποιοι ομως, δεν εχουν σχεδον απολυτως κανενα
νοημα: γιατι ειναι 2/4 και...πανακριβοι -> σε σχεση παντοτε με τον 2/4 i5-560M που εχεις παρει!😋

To ενδιαφερον i7 αναβαθμισης, βρισκεται στον i7-720QM ο οποιος ειναι 4/8 και
45 Wattos, αλλα ακριβως γι' αυτο το λογο, μπορει να εχει και ρισκο δυστυχως...‼️
https://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i7-720QM-Notebook-Processor.23035.0.html
https://www.ebay.co.uk/itm/To-PGA988-i7-i7-720QM-Laptop-45W-2-8GHz-CPU-Cache-SLBLY-Compatible-QM57/312547823335

Παλιό το θέμα, άλλα επειδή είμαι και γω στην αλλαγή  με το g560, έβαλα 4+4 gb ram, ssd και περιμένω εναν 480m και εναν 540m.  Αναρωτιέμαι αν θα έχω θέμα με τα bios, έχω την έκδοση .08, και για να κάνω update στην .15 το site της lenovo ¨ζητάει¨ Windows 7 ενώ έχω τα 10αρια. Σας ρωταω πριν έρθουν καν οι επεξεργαστές αν είναι να μην μπω καν στον κόπο να τους βάλω πάνω, δεδομένου ότι το laptop πετάει με τον ssd και τις ram.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Giorgos Markis είπε

Παλιό το θέμα, άλλα επειδή είμαι και γω στην αλλαγή  με το g560, έβαλα 4+4 gb ram, ssd και περιμένω εναν 480m και εναν 540m.  Αναρωτιέμαι αν θα έχω θέμα με τα bios, έχω την έκδοση .08, και για να κάνω update στην .15 το site της lenovo ¨ζητάει¨ Windows 7 ενώ έχω τα 10αρια. Σας ρωταω πριν έρθουν καν οι επεξεργαστές αν είναι να μην μπω καν στον κόπο να τους βάλω πάνω, δεδομένου ότι το laptop πετάει με τον ssd και τις ram.

δε μπορείς να κάνεις bios update από iso cdrom ή usb?

ο 480m θα παίξει, ο 540m ίσως θέλει bios

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πειτε μου πως βλεπω εκδοση bios ,εγω ειμαι ακομα με τον 560μ χωρις να αλλαξω κατι 

update και εγω την 2.08 εχω και δεν χρειαστηκε να κανω bios update

Τωρα ποιον cpu εχεις?

Επεξ/σία από bill27

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...