Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 25/6/2019 στις 9:13 ΜΜ, TheDevilMayCare είπε

Παιζει κουπονακι στο ebay (βλ.προσφορες)και αγορασα και τον i5 560M στα 5 και κατι ευρω ενω ειμαι στο περιμενε για τον i5 480Μ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 25/6/2019 στις 11:19 ΠΜ, bill27 είπε

Καλημέρα παίδες, ότι λέει ο τίτλος, θά δω καμία διαφορά στο performance τού λάπτοπ; Αναφέρομαι στο Lenovo g 560, αρχικά το λάπτοπ είχε το Pentium P6100 και πήγα σέ i3 380m και εχθές αγόρασα τόν i5 480m και τον περιμένω να τόν περάσω.το λάπτοπ έχει 6 γιγα ραμ και ssd αλλά τελευταία ένιωσα νά ζοριζεται λίγο.

Μαλλον δεν θα δεις διαφορά. Το bottleneck πρεπει να ειναι στο αδύναμο graphics chip.

• Thanks 1
Δημοσ.

Χρειαζεσαι τον 560M οσο θελεις να το κρατησεις, -με δεδομενο ssd- μετα
χρειαζεσαι να σπρωχνει μπροστα οσο μπορει, ενας οσο καλυτερος γινεται
cpu. Αν εισαι τυχερος, θα εχεις το G560 με Nvidia εξτρα καρτα γραφικων 🤓

Μαλιστα βρεθηκε και βιδεο στον Eσυσωληνας (Youtube!) οπου δειχνει
και πως φαινεται ακριβως να ανοιγει το μοντελο με την Nvidia μεσα 🤩

Στο G560, ειναι πανευκολο πραγματικα, να αναβαθμισεις ολαταπαντα!!

• Thanks 1
Δημοσ.

Τί εννοείς λέγοντας "Αν εισαι τυχερος, θα εχεις το G560 μεNvidia εξτρα καρτα γραφικων "?Το δικό μου αρχικά είχε Pentium P6100.

Η κάρτα γραφικών  είναι ενσωματωμένη στο CPU? Δεν είναι ξεχωριστό Chip? Μόνο οι Intel γνωριζω ότι είναι ενσωματωμένοι.

Δημοσ.

To G560 της Lenovo, εβγαινε σε δυο version, και οι 2
τους πουλιοντουσαν στην Ελληνικη αγορα κανονικα:
1) - με ενσωματωμενη του επεξεργαστη intel hd vga
και
2) - με την NVIDIA 310M , εξτρα - ξεχωριστη vga του

To ξερω, γιατι...εχω και τα 2, χοχο! 😋
Το "2", ειναι το τυχεροτερο σεναριο!

• Thanks 1
Δημοσ.

Λες να αντιμετωπισω κανενα προβλημα ασυμβατοτητας της μητρικης μου επειδη ειχε pentium οταν το αγορασα?

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, bill27 είπε

Λες να αντιμετωπισω κανενα προβλημα ασυμβατοτητας της μητρικης μου επειδη ειχε pentium οταν το αγορασα?

Κάποια μετέπειτα αν δεν κάνω λάθος κολλάνε κάθε 30 λεπτά επειδή είναι κλειδωμένα από την Ιντελ τα SB μόνο για pentium/celeron. Για αυτή την γενιά δεν είχα διαβασει κάτι.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, bill27 είπε

Θα ειχε εμφανιστει το προβλημα στην πρωτη αναβαθμιση που εκανες εαν υπηρχε.

Οποτε δεν σε ανυσυχει το συγκεκριμενο.

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα,σημερα το πρωι ηρθε ο i5 480m,ολα καλα με την αλλαγη,δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες στο performance,ισως πολυ λιγο πιο γρηφορος αλλα σε σημειο που να μην καταλαβαινεις την διαφορα.
Οι θερμοκρασιες κυμαινονται απο 25-67.Απλα νομιζω πως η m/b πρεπει να ζεσταινετε λιγο περισσοτερο απο 42-68 βαθμους.Μηπως χρειαζεται να κανω καμια αλλαγη στο bios?Το virtualization πρεπει να ειναι enabled?

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται, να ενεργοποιησεις & το virtualization ->
αλλωστε αν το χρειαζοσουν θα το ηξερες πιθανοτατα!
🤓

Αν χρησιμοποιει: και την vga του επεξεργαστη = αν δεν εχεις την Nvidia, θα ειναι παντα
εξηγησιμο να τσιμπαει + θερμοκρασιες: οσο μεσω turbo, μεγαλωνουν ΜΗz του τωρα, σε
αντιθεση με τον i3, αλλα μην ανησυχεις -ουτε & με τον i5-560Μ θα 'χεις προβλημα, μετα
😎

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε

Δεν χρειαζεται, να ενεργοποιησεις & το virtualization ->
αλλωστε αν το χρειαζοσουν θα το ηξερες πιθανοτατα!
🤓

Αν χρησιμοποιει: και την vga του επεξεργαστη = αν δεν εχεις την Nvidia, θα ειναι παντα
εξηγησιμο να τσιμπαει + θερμοκρασιες: οσο μεσω turbo, μεγαλωνουν ΜΗz του τωρα, σε
αντιθεση με τον i3, αλλα μην ανησυχεις -ουτε & με τον i5-560Μ θα 'χεις προβλημα, μετα
😎

Μετα απο μερικες μερες χρησης μου εχει κανει εντυπωση ποσο πιο κρυος ειναι ο i5,η θερμοκρασια του κυμαινεται απο 21C εως 50C και αν ζοριστει παρα πολυ τοτε ανεβαινει παραπανω,τελος και η αποκριση του λαπτοπ μου φαινεται πως ειναι πιο γρηγορη απο τον i3.(δεν εχω Nvidia).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...