Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες, ότι λέει ο τίτλος, θά δω καμία διαφορά στο performance τού λάπτοπ; Αναφέρομαι στο Lenovo g 560, αρχικά το λάπτοπ είχε το Pentium P6100 και πήγα σέ i3 380m και εχθές αγόρασα τόν i5 480m και τον περιμένω να τόν περάσω.το λάπτοπ έχει 6 γιγα ραμ και ssd αλλά τελευταία ένιωσα νά ζοριζεται λίγο.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τζαμπα το 10αρικο δλδ...Το turbo που εχει στα specs δεν κανει καμια διαφορα??

Διαβαζοντας καπου για τον συγκεκριμενο cpu ελεγε οτι η διαφορα σε σχεση με τον i3 ειναι στο 15% περιπου.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, bill27 είπε

Τζαμπα το 10αρικο δλδ...Το turbo που εχει στα specs δεν κανει καμια διαφορα??

Διαβαζοντας καπου για τον συγκεκριμενο cpu ελεγε οτι η διαφορα σε σχεση με τον i3 ειναι στο 15% περιπου.

Ε για ενα 10ευρω μια χαρά είναι ρε συ. Κάνε την αλλαγή μια χαρά θα είσαι, και άμα έχεις και ssd μια χαρά θα είναι το λαπτοπακι.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

9.56€ για την ακριβεια ,απο δω  https://www.ebay.com/itm/Intel-Core-I5-480M-CPU-3M-2-66GHz-2933MHz-Dual-Core-Laptop-processor-HM57-HM55/264075843541?hash=item3d7c2597d5%3Ag%3AHLIAAOSw01Jbhl49&LH_BIN=1     λες να εχω κανενα προβλημα με τον πωλητη επειδη εχει λιγο χαμηλη βαθμολογια?Ακομα δεν πηρα τρακινγ...Το λαπτοπ εχει ssd αλλα νομιζω πως  αργει καπως το τελευταιο διαστημα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, bill27 είπε

9.56€ για την ακριβεια ,απο δω  https://www.ebay.com/itm/Intel-Core-I5-480M-CPU-3M-2-66GHz-2933MHz-Dual-Core-Laptop-processor-HM57-HM55/264075843541?hash=item3d7c2597d5%3Ag%3AHLIAAOSw01Jbhl49&LH_BIN=1     λες να εχω κανενα προβλημα με τον πωλητη επειδη εχει λιγο χαμηλη βαθμολογια?Ακομα δεν πηρα τρακινγ...Το λαπτοπ εχει ssd αλλα νομιζω πως  αργει καπως το τελευταιο διαστημα.

Πόση μνήμη έχεις? Δεν στέλνουν συνήθως tracking και εγώ 3 που είχα πάρει από ebay από Κίνα (i5 480/ i7 640/i7 820m) δεν είχαν 

• Thanks 1
Δημοσ.

6 γιγα ραμ εχει.Δεν το εχει αποστειλει ακομα,συνηθως απ'οτι ξερω δινουν τρακινγ αλλα δεν ανιχνευεται η ανιχνευεται μεχρι να φυγει απο Κινα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bill27 είπε

6 γιγα ραμ εχει.Δεν το εχει αποστειλει ακομα,συνηθως απ'οτι ξερω δινουν τρακινγ αλλα δεν ανιχνευεται η ανιχνευεται μεχρι να φυγει απο Κινα.

Ριχτου κάνα φορμάτ να νοιώσει. Και άμα βρεις κανένα dimmακι φθηνό 4gb ριχτου πάνω να πας στα 8gb

• Thanks 1
Δημοσ.

οκ, σευχαριστω,μαλλον θα του κανω και φορματ μολις ερθει και τον περασω.Τωρα θελω να βρω την παστα που του ειχα βαλει οταν ειχε πανω τον p6100 και πηγα σε ι3 380m,κανα βιντεακι για το ποιος ειναι ο σωστος τροπος και ποσο παστα να βαλω?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, bill27 είπε

οκ, σευχαριστω,μαλλον θα του κανω και φορματ μολις ερθει και τον περασω.Τωρα θελω να βρω την παστα που του ειχα βαλει οταν ειχε πανω τον p6100 και πηγα σε ι3 380m,κανα βιντεακι για το ποιος ειναι ο σωστος τροπος και ποσο παστα να βαλω?

Εγώ να σου πω την αλήθεια βάζω λίγο πιο λίγη πάστα από αυτόν.  Μετά μπορείς να την απλώσεις με ένα χαρτονακι.

• Thanks 1
Δημοσ.

οκ, σευχαριστω

Εντωμεταξυ εχω να αλλαξω επεξεργαστη απο το 2014 οταν και ειχα βαλει τον i3 380m και το βιντεακι που ειχα δει τοτε δεν υπαρχει τωρα και ανγχωθηκα λιγο για την 
διαδικασια της αλλαγης...Βρηκα ομως την παστα που ειχα παρει τοτε (arctic mx-2 πολυ καλη και δεν μου εβγαλε προβλημα με θερμοκρασιες) και θελω να ρωτησω,την ανοιξα λιγο και ειδα πως ειναι λιγο ξεραμενη μπροστα,κανονικα η παστα που πρεπει να βαλω πρεπει να ειναι καπως πιο υγρη??η αν βαλω και το ξεραμενο δεν θα εχω προβλημα?Θα πρεπει να την απλωσω πανω στην επιφανεια του cpu??γιατι δεν θυμαμαι να την ειχα απλωσει.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, bill27 είπε

οκ, σευχαριστω

Εντωμεταξυ εχω να αλλαξω επεξεργαστη απο το 2014 οταν και ειχα βαλει τον i3 380m και το βιντεακι που ειχα δει τοτε δεν υπαρχει τωρα και ανγχωθηκα λιγο για την 
διαδικασια της αλλαγης...Βρηκα ομως την παστα που ειχα παρει τοτε (arctic mx-2 πολυ καλη και δεν μου εβγαλε προβλημα με θερμοκρασιες) και θελω να ρωτησω,την ανοιξα λιγο και ειδα πως ειναι λιγο ξεραμενη μπροστα,κανονικα η παστα που πρεπει να βαλω πρεπει να ειναι καπως πιο υγρη??η αν βαλω και το ξεραμενο δεν θα εχω προβλημα?Θα πρεπει να την απλωσω πανω στην επιφανεια του cpu??γιατι δεν θυμαμαι να την ειχα απλωσει.

οχι μην βαλεις το ξεραμενο ,καλο θα ηταν να την απλωσεις να πιασει ολο το die ,ευκολο ειναι δεν ειναι τπτ

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καθαρο οινοπνευμα κανει για καθαρισμο της ψυκτρας και του επεξεργαστη??Θυμαμαι τοτε ειχα βαλει οινοπνευμα και μαλιστα οχι καθαρο  :)  

Δημοσ.
13 minutes ago, bill27 said:

Καθαρο οινοπνευμα κανει για καθαρισμο της ψυκτρας και του επεξεργαστη??Θυμαμαι τοτε ειχα βαλει οινοπνευμα και μαλιστα οχι καθαρο  :)  

This one: 

IMG_0125.thumb.JPG.533d2413cd83004e157f6639ed3fb1e3.JPG

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...