kayato Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Παιδια εχω ενα atos του 99 μοντ 55 χιλ χ. μ. (το εχει λιωσει η γυναικα μου😂) απλα θελει ενα βαψιματακκι εξωτερικα γιατι καπου καπου εχει πιασει σκουρια ειδικα στην οροφη.Αξιζει να το βαψω? Αν και γενικα μηχανικα δεν ειναι ταλαιπωρημενο μια χαρα σκυλι. Ξερετε ποσο παει περιπου?
gia_nnis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, xexudowef είπε θα εβαζες τα παιδια σου εδω μεσα? ο θεος να σε φυλαει Εσυ πιστευεις οτι αν υπηρχαν χρηματα ο κοσμος θα σκεφτοταν ετσι??? Ακομα και ετσι σε σχεση με ενα δικυκλο ειναι ανωτερο.. οπως και απο τα αυτοκινητα του 80! Η τεχνολογια αλλαξε το ξερουμε..! Αναλογικα πηγαινει και το πορτοφολι ετσι???!!! Αυτα που γραφω ειναι αυτονοητα..! Εσυ αυτα που λες δεν ξερω πως να τα εξηγησω.. 3 ώρες πριν, kayato είπε Παιδια εχω ενα atos του 99 μοντ 55 χιλ χ. μ. (το εχει λιωσει η γυναικα μου😂) απλα θελει ενα βαψιματακκι εξωτερικα γιατι καπου καπου εχει πιασει σκουρια ειδικα στην οροφη.Αξιζει να το βαψω? Αν και γενικα μηχανικα δεν ειναι ταλαιπωρημενο μια χαρα σκυλι. Ξερετε ποσο παει περιπου? Το αν αξιζει να το βαψεις ειναι καθαρα στο γουστο του καθενος.. Αν ειναι αρκετα ταλαιπωρημενο και φαινεται καπως.. και το κρατησεις τουλαχιστον αλλα 5 χρονια τοτε αξιζει. Αμα εχει μετρημενες γρατζουνιες-σκουριες σε καποια σημεια παιρνεις απο χρωματοπωλειο αυτοκινητων ενα κουτακι χρωμα κοστος 15ευρω και τις περνας με ενα πινελακι αφου πρωτα με καποιο τροπο αφαιρεσεις την σκουρια.. Θα εχεις καλυτερο αισθητικο αποτελεσμα και το βασικο δεν θα προεκταθουν οι σκουριες..!!! 1
bill999r Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, kayato είπε σκουρια Αν έχει πιάσει σκουριά πρέπει απαραίτητα να αφαιρεθεί κ να βαφτεί έστω κ τοπικά γτ σταδιακά η ζημιά θα γίνει χειρότερη με αποτέλεσμα να θες αντικατάσταση οροφής. Για βάψιμο μόνο της οροφής υπολογισε περίπου 100 ευρώ. Αν πας για ολική βαφή τότε από 700 και πάνω. Πολλά λεφτά για αυτοκίνητο τόσων ετών αλλά αυτά είναι γούστα. 2
kayato Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, bill999r είπε Αν έχει πιάσει σκουριά πρέπει απαραίτητα να αφαιρεθεί κ να βαφτεί έστω κ τοπικά γτ σταδιακά η ζημιά θα γίνει χειρότερη με αποτέλεσμα να θες αντικατάσταση οροφής. Για βάψιμο μόνο της οροφής υπολογισε περίπου 100 ευρώ. Αν πας για ολική βαφή τότε από 700 και πάνω. Πολλά λεφτά για αυτοκίνητο τόσων ετών αλλά αυτά είναι γούστα. Μαλλον πινελακι που ειπε ενας φιλος απο πανω θα χρησιποιησω απλα θα το τριψω πρωτα
bill999r Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν καλύψεις μόνο το σημείο τοπικά και είναι μικρό οκ. Αλλά αν είναι εκτεταμένο τότε καλύτερα πήγαινε σε ένα χρωματοπωλειο αυτοκινήτων κ ζητά χρώμα σε σπρέι. Με τον κωδικό του αυτοκινήτου σου ετοιμάζουν χρώμα σε σπρέι που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κ σε άλλα σημεία κ το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από αυτό του πινέλου. Επίσης υπάρχει κ ασταρι σε σπρέι αν επιχειρήσεις επαγγελματική προσέγγιση Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από bill999r 1 1
kayato Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, bill999r είπε Αν καλύψεις μόνο το σημείο τοπικά και είναι μικρό οκ. Αλλά αν είναι εκτεταμένο τότε καλύτερα πήγαινε σε ένα χρωματοπωλειο αυτοκινήτων κ ζητά χρώμα σε σπρέι. Με τον κωδικό του αυτοκινήτου σου ετοιμάζουν χρώμα σε σπρέι που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κ σε άλλα σημεία κ το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από αυτό του πινέλου. Επίσης υπάρχει κ ασταρι σε σπρέι αν επιχειρήσεις επαγγελματική προσέγγιση Ευχαριστω φιλε μου!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα