GamatosN12 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Καλημέρα στο forum. Εχτές προσπάθησα να κάνω σε ένα παλιό λαπτοπ που έχω φορματ τα Windows xp μέσα από USB. Όλα μια χαρά διαβάζει τα αρχεία και όταν πάει να κάνει επανεκκίνηση μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα και δεν διαβάζει πλέον κανένα USB ούτε ανοίγει με κάποιο τροπο
asmilon Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 To bootable USB με ποιο προγραμμα το εφτιαξες; SATA drivers ενσωματωσες μηπως στην εγκατασταση;
zx1234r Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Ωραίες εποχές....χρειαζόταν να κάνεις slipstream τους drivers για sata και usb......... 1
GamatosN12 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Wintoflash λέγεται το πρόγραμμα. Έπρεπε να κάνω και κάτι άλλο; Βασικά διορθώνεται η κατάσταση αυτή έστω και με Windows 7 που έχω σε φλασακι ή πάει για πέταμα;
asmilon Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλα δεν εχεις καποια ανεπαρθωτη ζημια, ολα αυτα φτιαχνονται. Σιγουρα αν βαλεις Win7 θα εχει ενσωματωμενους SATA drivers που θα κανουν την διαδικασια της εγκαταστασης πολυ πιο ευκολη. Αν επιμενεις για XP δοκιμασε να φτιαξεις το φλασακι με Rufus απλα θα πρεπει να βρεις τον αντιστοιχο SATA driver για το laptop σου. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από asmilon
GamatosN12 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Το θέμα είναι ότι προσπάθησα από το bios να διαβάσει το USB με τα 7αρια και παραμένει να μου βγάζει το ίδιο μήνυμα. Με F8 επίσης άνοιξα την επιλογη reboot και safe mode αλλά και πάλι τίποτα
hp8 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 57 λεπτά πριν, GamatosN12 είπε Όλα μια χαρά διαβάζει τα αρχεία και όταν πάει να κάνει επανεκκίνηση μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα και δεν διαβάζει πλέον εφτασες μέχρι εδώ? στο λέω γιατί έβαλα ένα 2,5 sata δίσκο για δοκιμή και απ βλέπω τα ΧΡ SP3 τον βλέπουν
GamatosN12 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Την πρώτη φορά που ξεκίνησα το format ναι και μετά μου έβγαλε την μπάρα που περιμένω να φορτώσει μέχρι το 100% στην πορεία μου έβγαλε μια δεύτερη και έπειτα έκανε επανεκκίνηση και τότε μου εμφάνισε το μήνυμα της οθόνης που έστειλα πιο πάνω
hp8 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Αν από το μέσο εκκίνησης των windows ΧΡ δεν φτάσεις στην παραπάνω εικόνα και να ακολουθήσεις τις οδηγίες που σου δίνει ανάλογα με το τι θες να κάνεις Δεν βλέπω φως Μπες στο bios και δες αν φαίνονται usb και ο δίσκος εγκατάστασης και βάλε σωστές τις επιλογές στο boot μενού
GamatosN12 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Ίσως να βρήκα τρόπο. Με το f11 διάβασε το USB και ξεκίνησα το φορματ σε Windows 7. Τώρα περιμένω να τελειώσει η διαδικασία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα