j2k Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ποτε τελικα θα φερει η wind το vdsl100/200/300 στο ηρακλειο στην περιοχη κνωσσου ? Το σχεδιο ειτανε Q2/2019 τελιωσε ο ιουνης και τιποτα. Ξερει κανεις κατι γιατι δεν τηρει η wind το χρονοδιαγραμμα που εχει δωσει η ΕΕΤΤ ? Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από j2k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Telumetar Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Έχει πολύ δουλειά ακόμα. Οι τηλεπικοινωνίες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο είναι για κλάματα ,συνεπώς υπομονή και ίσως κάποια στιγμή δούμε άσπρη μερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j2k Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Ποτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Σύμφωνα με οτετζη όταν τους συνδέσουν τις καμπίνες σε κάνα 6 μηνο ίσως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Telumetar Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Ο ΟΤΕ δεν έχει εικόνα και δεν μπορεί να έχει εικόνα. Τα έργα τα αναλαμβάνουν εργολάβοι ανεξάρτητοι και έπειτα εμπλέκεται και η ΔΕΗ για την ηλεκτροδότηση των καμπίνων. Θεωρώ πως πάμε για ετήσια καθυστέρηση με βάση όσα διαβάζω σε άλλα forum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Να αλλά αυτοί σου πουλάνε τώρα vdsl και μετά τρέχα γύρευε θα σε ρίξουν σε dsl μέχρι 10 mbps κάνα χρόνο να περιμένεις ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Telumetar Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Βγήκαν απο την ΕΕΤΤ τα νεα χρονοδιαγράμματα. ΑΡΙΑΔΝΗ, ΘΕΡΙΣΣΟΥ, ΚΝΩΣΣΟΥ και ΓΑΖΙ όλα Q4 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j2k Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δηλαδη σε 1 χρονο απο τωρα ? Δεν το πιστευω.. πρωτα λεγανε Q2 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Να το πιστεψεις Q4 2020 και αν ... Και σε λιγες μερες με τις πρωτες βροχες μαντεψε τι θα γινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Telumetar Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, j2k είπε Δηλαδη σε 1 χρονο απο τωρα ? Δεν το πιστευω.. πρωτα λεγανε Q2 2019 Λάθος. Πρώτα πρώτα λέγανε παλιότερα. Υπήρξε κι άλλη καθυστέρηση και έπειτα ήρθε η ...γνωστή τελευταία. Αν δε βαρεσει κανόνι γ wind να πάρει το έργο ο ΠΟΤΕ δεν περιμένω να δω VDSL στο Ηράκλειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultrahd Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Στις 1/11/2019 στις 8:23 ΠΜ, Telumetar είπε Βγήκαν απο την ΕΕΤΤ τα νεα χρονοδιαγράμματα. ΑΡΙΑΔΝΗ, ΘΕΡΙΣΣΟΥ, ΚΝΩΣΣΟΥ και ΓΑΖΙ όλα Q4 2020 Παιδιά όταν λέμε π.χ. ΘΕΡΙΣΣΟΥ τι ακριβώς εννοούμε? Εγώ ας πούμε που τώρα πέρνω ADSL εως 24 από αστικό κέντρο ΘΕΡΙΣΣΟΥ,που είναι στη Μιχαήλ Αρχαγγέλου απ'ότι νομίζω.Το παραπάνω χρονοδιάγραμμα της νέας παράτασης πρακτικά σημαίνει ότι θα αναβαθμίσουν τα παλιά ΚΑΦΑΟ με νέες VDSL καμπίνες σε όλους όσους παίρνουν τώρα π.χ. από αστικό κέντρο ΘΕΡΙΣΣΟΥ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Αριαδνη ειναι το μεγαλυτερο ΑΚ προς λιμανι το αλλο δεν εχω ιδεα πως μοιαζει αλλα η VDSL καμπινα ειναι μεγαλη φαινεται αμεσως .Κανε μια βολτα και τραβα καμια φωτο λογικα οι καμπινες εχουν και logo wind οπως στην αλλικαρνασο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultrahd Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φίλε Mhlogiatros σ ευχαριστώ αλλά δεν ρωτάω ακριβώς αυτό! Αυτό που ρωτάω είναι πως ακριβώς θα δω στην οδό που είναι το σπίτι μου, πότε προβλέπεται να αναβαθμίσουν τα παλιά καφαο που έχουμε τώρα. Να δω έστω τυπικά (στα χαρτιά) αν η οδός μου είναι μέσα στο πλάνο για να μπουν νέες VDSL καμπίνες από τη wind στο Q4 2020. Αυτή τη στιγμή έχω ADSL έως 24 ( ο Θεός να το κάνει...) και μάλλον πρέπει να παίρνω από το Α/Κ ΘΕΡΙΣΣΟΥ, το οποίο λογικά είναι αυτό στη Μιχαήλ Αρχαγγελου. Εκτός αν οι εγκαταστάσεις είναι λίγα μέτρα πιο πάνω, παράλληλα στη Λεβηνου όπου έχει κι εκεί κάτι εγκαταστάσεις ο ΟΤΕ. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2019 από ultrahd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Telumetar Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, ultrahd είπε Φίλε Mhlogiatros σ ευχαριστώ αλλά δεν ρωτάω ακριβώς αυτό! Αυτό που ρωτάω είναι πως ακριβώς θα δω στην οδό που είναι το σπίτι μου, πότε προβλέπεται να αναβαθμίσουν τα παλιά καφαο που έχουμε τώρα. Να δω έστω τυπικά (στα χαρτιά) αν η οδός μου είναι μέσα στο πλάνο για να μπουν νέες VDSL καμπίνες από τη wind στο Q4 2020. Αυτή τη στιγμή έχω ADSL έως 24 ( ο Θεός να το κάνει...) και μάλλον πρέπει να παίρνω από το Α/Κ ΘΕΡΙΣΣΟΥ, το οποίο λογικά είναι αυτό στη Μιχαήλ Αρχαγγελου. Εκτός αν οι εγκαταστάσεις είναι λίγα μέτρα πιο πάνω, παράλληλα στη Λεβηνου όπου έχει κι εκεί κάτι εγκαταστάσεις ο ΟΤΕ. Η ΕΕΤΤ έχει κάπου ανακοινώσει ακριβώς, αν δε κανω λαθος στη προγηουμενη φαση, καμπίνες με βάση οδό. Ψαξτο στη σελιδα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα