Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα...έχω ένα κινητό στο οποίο ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί ο μικρόφωνο ενώ με παίρνουν κλήση ή από messenger discord κτλπ… ενώ όταν κάνω εγγραφή ήχου ακούγεται καλά...το έκανα φορμάτ αλλά και πάλι το ίδιο κάνει...πείτε μου τι πρέπει να κάνω (εκτός και ότι να το πάω για service 30 ευρώ για να αλάξω usb ζήτησαν).

Δημοσ.

Μύρισα τα νύχια μου αλλά δεν μπόρεσα να βρω την μάρκα του κινητού,  πιστεύω κάποιος μέντιουμ εδώ να βοηθήσει.

Πλάκα κάνω αλλά Αν δεν δώσεις πληροφορίες πως να βοηθήσει κάποιος;

Δημοσ.

Το προβλημα σου ειναι στο noise cancellation δοκίμασε την εγράφη βίντεο με την selfie camera να δεις Εάν τραβάει ήχο Εάν δεν τραβάει τότε έχεις αυτό το πρόβλημα. Και φαντάζομαι ότι έχεις κινητό iphone? 😂

Δημοσ.
23 ώρες πριν, giannakis95 είπε

Το προβλημα σου ειναι στο noise cancellation δοκίμασε την εγράφη βίντεο με την selfie camera να δεις Εάν τραβάει ήχο Εάν δεν τραβάει τότε έχεις αυτό το πρόβλημα. Και φαντάζομαι ότι έχεις κινητό iphone? 😂

Όχι Acer liquid είναι τα iPhone δεν μαρεσουν 

Στις ‎25‎/‎6‎/‎2019 στις 3:07 ΜΜ, chios είπε

Μύρισα τα νύχια μου αλλά δεν μπόρεσα να βρω την μάρκα του κινητού,  πιστεύω κάποιος μέντιουμ εδώ να βοηθήσει.

Πλάκα κάνω αλλά Αν δεν δώσεις πληροφορίες πως να βοηθήσει κάποιος;

Πληροφορίες μπορώ θα πω αλλά τι ακριβώς να πω; :D

Acer liquid z630, 5.1 android version 

23 ώρες πριν, giannakis95 είπε

το δοκίμασα και ακούγεται... η κλήσεις στο κινητό discord messenger skype δεν λειτουργούν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε γνωρίζω. Εκανα ένα google search με το πρόβλημα που ανέφερες και έβγαλε αυτό. Επίσης εκει ένας λέει οτι αν κάνεις mute-unmute κατά την διάρκεια της κλήσης ότι διορθώνεται. Το κινητό σου είναι σχετικά αρχαίο και η acer έχει εξαφανιστεί ως εταιρεία..

Επεξ/σία από bbbb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...