JimPap2323 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα,θα ήθελα την γνώμη σας για ένα νέο πρόγραμμα e-learning που έχει ανακοινωθεί απτό ΕΚΠΑ το οποίο φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον για τις τεχνολογίες που θέλω να μάθω (react,vue,angular) και θα ήθελα κάποια γνώμη από εσάς άμα αξίζει,να σημειώσω πως και το youtube/freecodecamp/udemy έχει αρκετά καλά παρόμοια προγράμματα-βίντεο και μερικά είναι και free όμως πιστεύω ότι η Ελληνική εξήγηση ίσως με βοηθήσει παραπάνω μιας που και τα Αγγλικά μου δεν είναι τέλεια και ψηλό χάνομαι σε μερικές λέξεις,να σημειώσω ότι ήδη γνωρίζω HTML5,CSS,SASS και JS,πέρα από αυτά μου αρέσει περισσότερο το desiging και ασχολούμαι και με το Adobe XD (Prototype & Design) και με το Photoshop/Illustrator για Graphic Design και Illustrations τα οποία τα εφαρμόζω στα web designs.Με λίγα λόγια θα ήθελα να μάθω και αυτές τις τεχνολογίες όπως η React και θα ήθελα μια γνώμη από εσάς μιας που προσφέρουν και κάποια Βεβαίωση/πτυχίο.......η τιμή φαίνεται σχετικά οκ.......τι λέτε? Θα ήθελα αν γίνεται κάποια επιχειρήματα στις απαντήσεις σας για να έχω μια εικόνα το τι παίζει Το πρόγραμμα είναι αυτό: ΕΚΠΑ 2
ktf Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 14 ώρες πριν, JimPap2323 είπε Καλησπέρα,θα ήθελα την γνώμη σας για ένα νέο πρόγραμμα e-learning που έχει ανακοινωθεί απτό ΕΚΠΑ το οποίο φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον για τις τεχνολογίες που θέλω να μάθω (react,vue,angular) και θα ήθελα κάποια γνώμη από εσάς άμα αξίζει,να σημειώσω πως και το youtube/freecodecamp/udemy έχει αρκετά καλά παρόμοια προγράμματα-βίντεο και μερικά είναι και free όμως πιστεύω ότι η Ελληνική εξήγηση ίσως με βοηθήσει παραπάνω μιας που και τα Αγγλικά μου δεν είναι τέλεια και ψηλό χάνομαι σε μερικές λέξεις,να σημειώσω ότι ήδη γνωρίζω HTML5,CSS,SASS και JS,πέρα από αυτά μου αρέσει περισσότερο το desiging και ασχολούμαι και με το Adobe XD (Prototype & Design) και με το Photoshop/Illustrator για Graphic Design και Illustrations τα οποία τα εφαρμόζω στα web designs.Με λίγα λόγια θα ήθελα να μάθω και αυτές τις τεχνολογίες όπως η React και θα ήθελα μια γνώμη από εσάς μιας που προσφέρουν και κάποια Βεβαίωση/πτυχίο.......η τιμή φαίνεται σχετικά οκ.......τι λέτε? Θα ήθελα αν γίνεται κάποια επιχειρήματα στις απαντήσεις σας για να έχω μια εικόνα το τι παίζει Το πρόγραμμα είναι αυτό: ΕΚΠΑ Το πρόγραμμα σπουδών μου φαίνεται χάλια προσωπικά. Αντί να εστιάσει σε κάτι ασχολείται με λίγο απ'όλα. Με ματιά που έριξα και σε άλλα προγράμματα, η κατάσταση είναι ίδια. Πχ στο https://elearningekpa.gr/courses/ruby-and-ruby-on-rails-web-and-desktop-application-development σου μαθαίνει και PHP! (άκυρο τελείως)
JimPap2323 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, ktf είπε Το πρόγραμμα σπουδών μου φαίνεται χάλια προσωπικά. Αντί να εστιάσει σε κάτι ασχολείται με λίγο απ'όλα. Με ματιά που έριξα και σε άλλα προγράμματα, η κατάσταση είναι ίδια. Πχ στο https://elearningekpa.gr/courses/ruby-and-ruby-on-rails-web-and-desktop-application-development σου μαθαίνει και PHP! (άκυρο τελείως) Η αλήθεια είναι ότι το πρόσεξα και εγώ αυτό στα άλλα μαθήματα......τουλάχιστον αυτό με τα javascript frameworks δεν γενικεύεται σε πολλές τεχνολογίες και μένει σε angular,vue,react.....υπάρχει κάτι καλύτερο που θα μπορούσα να κάνω κατά την γνώμη σου? σκέφτηκα για κλασσικές σχολές αλλά νομίζω ότι τα Δημόσια και Ιδιωτικά ΙΕΚ και τα περισσότερα ΤΕΙ-ΑΕΙ απλά γενικεύονται στον χώρο του προγραμματισμού και σου δίνουν μια ώθηση να ασχοληθείς απο μόνος σου,εγώ αυτή την ώθηση την έχω λίγα χρόνια τώρα και ασχολούμαι και τα έχω μάθει απο μόνος μου τα περισσότερα (HTML,CSS,SASS,JS,Design Fundementals)..........πιστεύεις κάποια βιβλία,online courses ή και κάτι άλλο θα μπορούσε να μου προσφέρει κάτι περισσότερο? μιλάω συγκεκριμένα για js,react,angular,vue και γενικά στο κομμάτι front end.....
Predatorkill Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Το ερωτημα ειναι, γιατι να μαθεις και τα 3; Η angular δεν μαθαινεται οχι σε 150 ωρες, ουτε σε 300 (οχι φορμούλες και κουμπακια, ολο το φασμα της). Κατσε διαβασε το documentation της react, θα μαθεις περισσοτερα για την React απο οσα θα σε μαθουν εκει, και φυσικα δωρεαν. Τα περισσοτερα μαθηματα στο udemy εχουν υποτιτλους, αμα σε δυσκολευει μια λεξη, μετεφρασε τη, πατα pause στο βιντεο και με το google translate app στο κινητο στρεψε τη καμερα στην οθονη και θα κανει real time μεταφραση. Επισης μπορεις να ριξεις την ταχυτητα αναπαραγωγης σε περιπτωση που μιλαει κανενας περιεργα και δεν τα πιανεις. Με τον καιρο θα εξοικιωθεις και θα τα βλεπεις σε 1.5x speed WTF, jquery το 2019; Εγω εκατσα και εμαθα μονος μου απο το 0 σε 6 μηνες/8 ωρες τη μερα angular, χωρις πτυχιο χωρις εκπεδευση και μια χαρα βρηκα δουλεια (μονο react), μην βομβαρδιζεις το κεφαλι σου με 500 πραγματα, πιασε κατι και ξεσκισετο σε διαβασμα και πειραματισμο. Τα hard copy βιβλια γινονται γρηγορα outdated, προτιμησε καποιο pdf στο οποιο να δηλωνει ο εκδοτης οτι βγαζει ανανεωσεις με διορθωσεις ή νεο περιεχομενο. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από Predatorkill
JimPap2323 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Predatorkill είπε Το ερωτημα ειναι, γιατι να μαθεις και τα 3; Η angular δεν μαθαινεται οχι σε 150 ωρες, ουτε σε 300 (οχι φορμούλες και κουμπακια, ολο το φασμα της). Κατσε διαβασε το documentation της react, θα μαθεις περισσοτερα για την React απο οσα θα σε μαθουν εκει, και φυσικα δωρεαν. Τα περισσοτερα μαθηματα στο udemy εχουν υποτιτλους, αμα σε δυσκολευει μια λεξη, μετεφρασε τη, πατα pause στο βιντεο και με το google translate app στο κινητο στρεψε τη καμερα στην οθονη και θα κανει real time μεταφραση. WTF, jquery το 2019; Εγω εκατσα και εμαθα μονος μου απο το 0 σε 6 μηνες/8 ωρες τη μερα angular, χωρις πτυχιο χωρις εκπεδευση και μια χαρα βρηκα δουλεια (μονο react), μην βομβαρδιζεις το κεφαλι σου με 500 πραγματα, πιασε κατι και ξεσκισετο σε διαβασμα και πειραματισμο. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου,και εγώ μια απτά ίδια είχα την ευκαιρία να περάσω σε κάποια σχολή άλλα με ένα research που έκανα από άτομα που ήταν ήδη σε σχολές και με τα προγράμματα τις κάθε σχολής έφτασα στο συμπέρασμα ότι είναι πολύ γενικευμένα για το αντικείμενο που θέλω να ασχοληθώ (Wed Designing κυρίως και Front End) και κάθομαι μόνος μου εδώ και λίγα χρόνια και τα μαθαίνω από youtube/udemy και πιστεύω ότι έχω μάθει πολλά περισσότερα από τι θα μάθαινα σε 4 χρόνια σε μια σχολή οπότε χαίρομαι πολύ που ακούω από έναν ακόμη ότι έχει μάθει τόσα πολλά μόνος του "αυτοδίδακτος" η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να εξηγήσω σε φίλους και γνωστούς ότι το αντικείμενο που θέλω να ασχοληθώ μαθαίνεται δωρεάν μέσω internet (tutorials,courses) και με αρκετό διάβασμα και πρακτική άλλα δεν μπορούν να το καταλάβουν και το παίρνουν με βάση πτυχίου.Σκέφτηκα να πάρω κάποιο udemy course για React (θέλω να ασχοληθώ κυρίως με react) τι θα μου πρότεινες μιας που ξέρω ότι έχεις ασχοληθεί αρκετά με react (petlocator) ?η γνώμη σου μετράει πολύ για εμένα
Predatorkill Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 41 λεπτά πριν, JimPap2323 είπε Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου,και εγώ μια απτά ίδια είχα την ευκαιρία να περάσω σε κάποια σχολή άλλα με ένα research που έκανα από άτομα που ήταν ήδη σε σχολές και με τα προγράμματα τις κάθε σχολής έφτασα στο συμπέρασμα ότι είναι πολύ γενικευμένα για το αντικείμενο που θέλω να ασχοληθώ (Wed Designing κυρίως και Front End) και κάθομαι μόνος μου εδώ και λίγα χρόνια και τα μαθαίνω από youtube/udemy και πιστεύω ότι έχω μάθει πολλά περισσότερα από τι θα μάθαινα σε 4 χρόνια σε μια σχολή οπότε χαίρομαι πολύ που ακούω από έναν ακόμη ότι έχει μάθει τόσα πολλά μόνος του "αυτοδίδακτος" η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να εξηγήσω σε φίλους και γνωστούς ότι το αντικείμενο που θέλω να ασχοληθώ μαθαίνεται δωρεάν μέσω internet (tutorials,courses) και με αρκετό διάβασμα και πρακτική άλλα δεν μπορούν να το καταλάβουν και το παίρνουν με βάση πτυχίου.Σκέφτηκα να πάρω κάποιο udemy course για React (θέλω να ασχοληθώ κυρίως με react) τι θα μου πρότεινες μιας που ξέρω ότι έχεις ασχοληθεί αρκετά με react (petlocator) ?η γνώμη σου μετράει πολύ για εμένα Παρε το μαθημα του Maximillian, ειναι πολυ καλος
JimPap2323 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Predatorkill είπε Παρε το μαθημα του Maximillian, ειναι πολυ καλος Νομίζω μιλάς για αυτη εδώ έτσι?πέρα απτό udemy course προτείνεις και κάποιο e-book/book ακόμη και κάποιο youtube video?επίσης πέρα απτήν react τι άλλο θα χρειαστεί να γνωρίζω?μέχρι τώρα είμαι σε HTML,CSS,JS.
Predatorkill Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, JimPap2323 είπε Νομίζω μιλάς για αυτη εδώ έτσι?πέρα απτό udemy course προτείνεις και κάποιο e-book/book ακόμη και κάποιο youtube video?επίσης πέρα απτήν react τι άλλο θα χρειαστεί να γνωρίζω?μέχρι τώρα είμαι σε HTML,CSS,JS. Σωστα, αυτο ειναι. Στο youtube πολυ καλος ειναι ο ben awad αλλα παιζει πολυ μπαλα με τη typescript, υπαρχουν κι αλλοι πολλοι... 1
nik5163 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 12 ώρες πριν, Predatorkill είπε Παρε το μαθημα του Maximillian, ειναι πολυ καλος Φαίνεται καλό, μόνο έχε υπόψη σου πριν φτάσεις στο Redux πρέπει να έχεις χωνέψει την React και την Javascript (εννοώ advanced θέματα). Εγώ βιάστηκα να προχωρήσω και αποφάσισα να αφήσω το Redux προσωρινά. Απορώ κιόλας που σχεδιάζουν όλα τα courses με την Redux, ίσως το κάνουν για να πιάσουν όλους τους υποψήφιους πελάτες.
theo93 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Αυτό το course πώς σας φαίνεται: https://www.udemy.com/the-complete-web-developer-zero-to-mastery/ ;
JimPap2323 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, theo93 είπε Αυτό το course πώς σας φαίνεται: https://www.udemy.com/the-complete-web-developer-zero-to-mastery/ ; προσωπικά μου φαίνεται πολύ γενικό και μπορείς να βρεις πολύ περισσότερα στο YT,το κανάλι Traversy Media είναι απίστευτο για τα courses που κάνει δωρεάν στο YT και πέρα ότι είναι πολύ καλός και αναλυτικός έχει μεγάλη ποικιλία από πολύ καλά courses στο YT ,τεχνολογίες που συμπεριλαμβάνονται στο udemy course που έστειλες,με λίγα λόγια καλύτερα να πάρεις κάποιο course που εξειδικεύεται σε κάποια τεχνολογία πχ React,angular,vue,html + css,vanilla js,php και να μην είναι λίγο από όλα γιατί τα βρίσκεις και στο yt,τσέκαρε άμα θες το κανάλι του και αμα δεν σε καλύπτει τότε δοκίμασε κάποιο udemy course αν είσαι αρχάριος......προσωπικά άμα δεις τα HTML,CSS,JS Courses που έχει είναι σχεδόν 1,5 ώρες το καθένα θα σε καλύψει μιας που χτίζει και projects μετά τα courses.....εγώ προσωπικά τα έμαθα από αυτόν όλα τα βασικά HTML,CSS,JS και για κάτι πιο δύσκολο πχ React θα πάω σε κάποιο course που εξειδικεύεται πάνω σε αυτό και δεν μπλέκει και άλλες τεχνολογίες.... 2
nik5163 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 37 λεπτά πριν, JimPap2323 είπε ...το κανάλι Traversy Media είναι απίστευτο για τα courses που κάνει δωρεάν στο YT και πέρα ότι είναι πολύ καλός και αναλυτικός έχει μεγάλη ποικιλία από πολύ καλά courses στο YT ... Ο Brad Traversy είναι πραγματικά εκπληκτικός. Τον παρακολουθώ στο udemy.
JimPap2323 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, nik5163 είπε Ο Brad Traversy είναι πραγματικά εκπληκτικός. Τον παρακολουθώ στο udemy. Δεν έχω λόγια για αυτό τον Άνθρωπο.......έχει προσφέρει πάρα πολλά στους junior developers που θέλουν να ασχοληθούν.............έχει απίστευτα αναλυτικά βίντεο στο YT........τώρα στο udemy σκεφτόμουν να πάρω το course του για react "front to back" άλλα είναι σχετικά λίγες ώρες σε σχέση με άλλα react courses....
theo93 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 40 λεπτά πριν, JimPap2323 είπε προσωπικά μου φαίνεται πολύ γενικό και μπορείς να βρεις πολύ περισσότερα στο YT,το κανάλι Traversy Media είναι απίστευτο για τα courses που κάνει δωρεάν στο YT και πέρα ότι είναι πολύ καλός και αναλυτικός έχει μεγάλη ποικιλία από πολύ καλά courses στο YT ,τεχνολογίες που συμπεριλαμβάνονται στο udemy course που έστειλες,με λίγα λόγια καλύτερα να πάρεις κάποιο course που εξειδικεύεται σε κάποια τεχνολογία πχ React,angular,vue,html + css,vanilla js,php και να μην είναι λίγο από όλα γιατί τα βρίσκεις και στο yt,τσέκαρε άμα θες το κανάλι του και αμα δεν σε καλύπτει τότε δοκίμασε κάποιο udemy course αν είσαι αρχάριος......προσωπικά άμα δεις τα HTML,CSS,JS Courses που έχει είναι σχεδόν 1,5 ώρες το καθένα θα σε καλύψει μιας που χτίζει και projects μετά τα courses.....εγώ προσωπικά τα έμαθα από αυτόν όλα τα βασικά HTML,CSS,JS και για κάτι πιο δύσκολο πχ React θα πάω σε κάποιο course που εξειδικεύεται πάνω σε αυτό και δεν μπλέκει και άλλες τεχνολογίες.... Τα βασικά html, css, js τα ξέρω, απλά θέλω να δώ το επόμενο βήμα. Με το που ολοκληρώσω το course θα συνεχίσω με τον φίλο :D 1
Predatorkill Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, nik5163 είπε Φαίνεται καλό, μόνο έχε υπόψη σου πριν φτάσεις στο Redux πρέπει να έχεις χωνέψει την React και την Javascript (εννοώ advanced θέματα). Εγώ βιάστηκα να προχωρήσω και αποφάσισα να αφήσω το Redux προσωρινά. Απορώ κιόλας που σχεδιάζουν όλα τα courses με την Redux, ίσως το κάνουν για να πιάσουν όλους τους υποψήφιους πελάτες. Το redux ειναι μανουρα να το καταλαβεις στην αρχη, αλλα μολις καταλαβεις τι γινεται το πας αερα. Βεβαια εχει αρκετο boilerplate, στο στησιμο τουλαχιστον. Οι juniors στο γραφειο χανοντουσαν στην αρχη αλλα μολις τους εξηγησα το flow δεν ειχαν θεματα. Αν θες τη γνωμη μου, ξεχνα τα destructure και spread του state και παιξε μπαλα ή με immer ή immutability helper. Χωρις αυτα οι reducers θα ειναι σα christmas tree και δυσνοητοι. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από Predatorkill 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα