leonidas_fs Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Στις 12/8/2019 στις 7:22 ΜΜ, DJ_Duker είπε για κάρτα για δεδομένα από κάποιον από τους 3 βασικούς πάροχους (cosmote, wind, vodafone) τι έχει να προτείνει κάποιος; Με διαφορά ότι καλύτερο έχω δει είναι η Global SIM card απο TrackerWay πάλι. Σε διάφορες χώρες που την δοκίμασα (βουλγαρία, ρουμανία, αυστρία, τσεχία) - και εννοείται Ελλάδα- παίζει άψογα και όλα αυτά με 60€ τον χρόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickBalis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Με πολύ ψάξιμο (Επειδή εγώ το ήθελα για επαγγελματική χρήση το gps) βρήκα ότι ο Cosmote και η Vodafone έχουν υπηρεσία Iot με 4€ τα 25mb το μήνα. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι φθηνότερο εφόσον οι υπόλοιποι κρύβουν χρεώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 28/8/2019 στις 2:00 ΜΜ, leonidas_fs είπε Με διαφορά ότι καλύτερο έχω δει είναι η Global SIM card απο TrackerWay πάλι. Σε διάφορες χώρες που την δοκίμασα (βουλγαρία, ρουμανία, αυστρία, τσεχία) - και εννοείται Ελλάδα- παίζει άψογα και όλα αυτά με 60€ τον χρόνο. Τι ακριβώς δίνει η κάρτα; γιατί δεν αναφέρει πουθενά κάποια στοιχεία. Έχει κάποιο όριο στα μβ κτλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Οι κάρτες της TrackerWay έχουν 60€ τον χρόνο και έχουν 30MB τον μήνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickBalis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.cosmote.gr/cs/business/gr/cosmote-iot-plans.html Συγγνώμη για την καθυστέρηση. Βγαίνει 50 ευρώ περίπουο χρόνος. Αν έχεις πολλά αμάξια σε εταιρία τα 10 ευρώ γίνονται 100. Οπότε με συμφέρει αυτό. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από NickBalis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μετά από αρκετό διάστημα που δεν ασχολήθηκα καθόλου, ξανάπιασα την inter telecom. Έχουν βελτιωθεί πολύ, δίκτυο χρησιμοποιούν Cosmote (roaming) και ο χειρισμός της υπηρεσίας αναβαθμίστηκε. Η ανανέωση είναι στα 10€ ελάχιστο, τώρα έχω 11,2 σύνολο και θα δω πόσο θα με βγάλει. Πρέπει να συμφέρει αρκετά σε σχέση με λύσεις καρτοκινητής των τριών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Ανοίγω ξανά το θέμα γιατί ψάχνω και εγώ SIM. Υπάρχει κάτι προπληρωμένο για να μην πληρώνω κάθε μήνα πάγιο ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, androu είπε Ανοίγω ξανά το θέμα γιατί ψάχνω και εγώ SIM. Υπάρχει κάτι προπληρωμένο για να μην πληρώνω κάθε μήνα πάγιο ;; inter telecom Είναι σαν καρτοκινητή αλλά πολύ πιο συμφέρουσα. Ψάξτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Την απλή κάρτα της inter telecom ή την M2M? Τώρα έχω δώρο μια global sim αγνώστου προσελεύσεως με data μόνο ... στο κατάστημα λέει για 45€ ο χρόνος για 300mb σύνολο. Για την ώρα μπορώ να παρακολουθώ μόνο ιντερνετικά τον tracker. Αλλά ψάχνω να βρω την πιο συμφέρουσα λύση. Ας πούμε 3€ που είναι το χαμηλότερο πακέτο για data θα με φτανει ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 8 ώρες πριν, androu είπε Την απλή κάρτα της inter telecom ή την M2M? Τώρα έχω δώρο μια global sim αγνώστου προσελεύσεως με data μόνο ... στο κατάστημα λέει για 45€ ο χρόνος για 300mb σύνολο. Για την ώρα μπορώ να παρακολουθώ μόνο ιντερνετικά τον tracker. Αλλά ψάχνω να βρω την πιο συμφέρουσα λύση. Ας πούμε 3€ που είναι το χαμηλότερο πακέτο για data θα με φτανει ;; Εγώ πέρα από την αρχική αγορά, μόνο 10€ έχω φορτώσει, το νούμερο δεν λήγει, τα λεφτά δεν χάνονται. Τι άλλο να ζητήσω; για την απλή κάρτα μιλάω κι έχουν περάσει 2 χρόνια. Τα 45€ το χρόνο που σου λένε είναι πολλά, κατά τη γνώμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Doubt είπε Εγώ πέρα από την αρχική αγορά, μόνο 10€ έχω φορτώσει, το νούμερο δεν λήγει, τα λεφτά δεν χάνονται. Τι άλλο να ζητήσω; για την απλή κάρτα μιλάω κι έχουν περάσει 2 χρόνια. Τα 45€ το χρόνο που σου λένε είναι πολλά, κατά τη γνώμη μου. Αυτή της inter telecom λήγει στους 12 μήνες απο την τελευταία χρήση. Λογικά απο όσο καταλαβαίνω λήγουν τα πακέτα ιντερνετ κάθε μήνα. Αρα θέλει καινούριο πακέτο κάθε μήνα είτε αφήνεις και τρώει απο τα λεφτά που εχεις κάνει topup. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2021 από androu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, androu είπε Αυτή της inter telecom λήγει στους 12 μήνες απο την τελευταία χρήση. Λογικά απο όσο καταλαβαίνω λήγουν τα πακέτα ιντερνετ κάθε μήνα. Αρα θέλει καινούριο πακέτο κάθε μήνα είτε αφήνεις και τρώει απο τα λεφτά που εχεις κάνει topup. Κοίταξε, η αλήθεια είναι πως σπάνια το χρησιμοποιώ και η δουλειά γίνεται μέσω SMS, οπότε η χρήση data είναι ελάχιστη. 100% είναι προτιμότερη από τις κάρτες των παρόχων κινητής, τώρα αν υπάρχει κάποια παρεμφερής λύση που να συμφέρει ακόμα καλύτερα, δεν το γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 24 λεπτά πριν, Doubt είπε Κοίταξε, η αλήθεια είναι πως σπάνια το χρησιμοποιώ και η δουλειά γίνεται μέσω SMS, οπότε η χρήση data είναι ελάχιστη. 100% είναι προτιμότερη από τις κάρτες των παρόχων κινητής, τώρα αν υπάρχει κάποια παρεμφερής λύση που να συμφέρει ακόμα καλύτερα, δεν το γνωρίζω. Εμένα εχει επιλογή για tracking μέσω web ή με sms. Τα sms τα χρησιμοποιείς όοοταν χρειαστεί. Θα δω σε ενα μήνα που θα λήξει αυτή που έχω ειναι μάλλον η ποιο συμφέρουσα λύση. Θα ψάχνω όμως και την περίπτωση της planet sim. Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 30/8/2019 στις 5:49 ΜΜ, NickBalis είπε Με πολύ ψάξιμο (Επειδή εγώ το ήθελα για επαγγελματική χρήση το gps) βρήκα ότι ο Cosmote και η Vodafone έχουν υπηρεσία Iot με 4€ τα 25mb το μήνα. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι φθηνότερο εφόσον οι υπόλοιποι κρύβουν χρεώσεις. Αυτες τις καρτες τις καρτες απο τα καταστηματα cosmote , vodafone κλπ ? Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Αυτη την καρτα την εχει δοκιμασει καποιος ? Φαινεται πολυ οικονομικη . https://www.germanos.gr/product/smarthome-diktuaka/mobile-internet/prepaid/cosmote-mobile-internet-me-karta-sim-only-pack/?productId=20373370 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα