Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, έχω ψάξει πάρα πολύ και δεν έχω βρει πουθενά το συγκεκριμένο παπούτσι.. πρέπει να το βρω πριν με κάψει ζωντανό η κοπέλα μου. Ιντερνετική αγορά..

Screenshot_2019-06-24-22-19-20-546_com.android.chrome.png

Δημοσ.

αν εννοείς το συγκεκριμένο... χρώμα, δεν θα το βρεις γιατί δεν είναι αυθεντικό, η μόνη ελπίδα σου είναι σε κάνα κινεζομάγαζο ή αγία Βαρβάρα..

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

να ξερες ποσο σε νιώθω....

εχω ψάξει για πράγματα που είδε τοσο βαθια στο νετ, σε χωρες που δεν τις εχει το wikipedia... λογικα με εχει υπο παρακολούθηση ακομη και η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος με τοσο dark web shopping που εχω κάνει

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, john_shadow είπε

αν εννοείς το συγκεκριμένο... χρώμα, δεν θα το βρεις γιατί δεν είναι αυθεντικό, η μόνη ελπίδα σου είναι σε κάνα κινεζομάγαζο ή αγία Βαρβάρα..

Κατάλαβα, οι δρόμοι θα με φάνε. Ευχαριστώ

Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε

να ξερες ποσο σε νιώθω....

εχω ψάξει για πράγματα που είδε τοσο βαθια στο νετ, σε χωρες που δεν τις εχει το wikipedia... λογικα με εχει υπο παρακολούθηση ακομη και η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος με τοσο dark web shopping που εχω κάνει

Αχαχαχαχα ωραίος

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Θα την χώριζα αν φορούσε τέτοιο παπούτσι :P

Αχαχαχαχα

Τι να κάνεις? Υποχωρήσεις!

15 λεπτά πριν, stratosw είπε

Βρες αλλη κοπελα, λιγοτερη φασαρια κ γκρινια

Δεν νομίζω, όλες έχουν γκρίνια για κάτι. Και καλύτερα να έχει στο να βρει τα παπούτσια που της καρφώθηκαν από Αμερική στο γκουγκλ 🤪

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πες στην κοπελα σου να τα ξεχασει.. απο αγια βαρβαρα αν παει να παρει, το ιδιο γνησια θα ειναι... μονο κατι scam sites τα εχουν...

20190405161820_adidas_superstar_cg5988.jpeg

παρε αυτα.. ειναι κοντα στο γουστο της και υπαρχουν κ στο σκρουτζ..

Επεξ/σία από kallair
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kallair είπε

Πες στην κοπελα σου να τα ξεχασει.. απο αγια βαρβαρα αν παει να παρει, το ιδιο γνησια θα ειναι... μονο κατι scam sites τα εχουν...

Να τα ξεχάσει δύσκολο, θα της πω ότι είναι μουφα και αν θέλει να πάμε να τα πάρει από σαντα Μπάρμπαρα αν υπάρχουν αλλιώς θα την βγάλω καθαρή με κάνα άλλο δωράκι

Άσε δεν παίρνω διαφορετικά από αυτά που θέλει χωρίς να το ξέρει, θα έχουμε περισσότερη γκρίνια 😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, kallair είπε

20190405161820_adidas_superstar_cg5988.jpeg

παρε αυτα.. ειναι κοντα στο γουστο της και υπαρχουν κ στο σκρουτζ..

Χάλια μαύρα.τι γύφτια είναι αυτό.

Παρτης το superstar με της μαύρες ρίγες.αλλοιως το κλασικό stan Smith.τιποτα καλύτερο από τα κλασσικά.( γυναίκα και κόρη πάντα τα κλασσικά παίρνουν σε αλλά χρώματα.).

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
11 ώρες πριν, spartakfrr είπε

Καλησπερα, έχω ψάξει πάρα πολύ και δεν έχω βρει πουθενά το συγκεκριμένο παπούτσι.. πρέπει να το βρω πριν με κάψει ζωντανό η κοπέλα μου. Ιντερνετική αγορά..

βρε παιδιά,

αυτό λέει ότι είναι αντρικό..

για την κοπέλα είναι ή για σένα?? 

αλλιώς πες της πως είναι αντρικό και δεν έχει γυναικεία νούμερα.. και άστη να ψάχνει.. Β-) 

• Thanks 1
Δημοσ.

μήπως τα θέλει για τον εαυτό του και ντρέπεται να το πει?  :P

Για να μην κάνω μόνο πλάκα και επειδή συμπάσχω όπως και άλλοι συναγωνιστές από όσα διάβασα, τσέκαρε λίγο αυτό και έχει και άλλο ένα παρόμοιο αρκεί να πετύχεις τα νούμερα. Γνωστό και αξιόπιστο μαγαζί το asos.

https://www.asos.com/adidas-originals/adidas-originals-continental-80-trainers-in-leopard-print/prd/11208148?CTAref=We+Recommend+Carousel_1&featureref1=we+recommend+pers

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και η επίσημη σελίδα της adidas τα έχει αν και τα βγάζει εξαντλημένα.

Και το αμαζον τα έχει. Μάλλον δεν ξέρεις να ψάχνεις...

Επεξ/σία από djcat
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, spartakfrr είπε

Με ενα απλο search https://www.allikestore.me/adidas-superstar-2-ii-women-s-leopard-beige-black-gold-sneakers-good-g28086.html

ή https://www.korayspors.com/unisex-adidas-superstar-2-leopard-gold-black-sneakers-casual-shoes-g63401.html

Επεξ/σία από chsam

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...