Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν τον αναγνωρίζει και ακούγετε ένα συνεχόμενο χτύπημα. μετά από αρκετά video αποφάσισα να τον ανοίξω μήπως κόλλησε όπως είδα σε πολλούς , άλλα τελικά οι ακίδες ήταν στην θέση ασφαλείας αναμονής. Έχει ιδέα κάνεις τι φταίει? Δεν με ενδιαφέρει ο δίσκος άπλα έχω μέσα δουλειά και αποτελέσματα.

Ευχαριστώ εκ των πρότερων 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Zenz είπε

Δεν τον αναγνωρίζει και ακούγετε ένα συνεχόμενο χτύπημα. μετά από αρκετά video αποφάσισα να τον ανοίξω μήπως κόλλησε όπως είδα σε πολλούς , άλλα τελικά οι ακίδες ήταν στην θέση ασφαλείας αναμονής. Έχει ιδέα κάνεις τι φταίει? Δεν με ενδιαφέρει ο δίσκος άπλα έχω μέσα δουλειά και αποτελέσματα.

Ευχαριστώ εκ των πρότερων 

Θα πρεπε να δοκιμάσεις άλλες λύσεις πριν καταφύγεις στο να τον ανοίξεις.

Τώρα πιστεύω πως δεν υπάρχει επιστροφή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν τον διάβαζε τίποτα ούτε το λαπτοπ ούτε το dock μόνο ρεύμα παίρνει. τα platterns πάντως δεν έχουν ούτε γρατζουνιές ούτε τα ακούμπησα με κάτι. Φαίνεται σαν να έχει θέμα το σύστημα κεφαλών.το ερώτημα μου είναι γιατί συμπεριφέρονται έτσι οι κεφάλες

Επεξ/σία από Zenz
  • Moderators
Δημοσ.

Άπαξ και κολλήσει έστω και ένας κόκκος σκόνη τον πήρες στο χέρι. Το καπάκι δεν είναι απλά καπάκι, τον απομονώνει και μαγνητικά αλλά και από αέρα.

Δημοσ.

Πάει ο δίσκος! Με το που τον άνοιξες τον έκανες αυτόματα ένα ωραιότατο διακοσμητικό για το σπίτι ή το γραφείο. Και φυσικά πλέον μπορείς να ξεχάσεις ότι αρχείο μπορεί να ήθελες από αυτόν!

Δημοσ.

Το ότι έκανε tak tak σημάνει ή ότι η τροφοδοσία δεν ήταν αρκετή ή ότι έχει πρόβλημα η πλακέτα του δίσκου

Αν έχει αρχεία που τα θέλει μπορεί να πάει σε μια εταιρεία ανάκτησης δεδομένων και να του τα βγάλουν.

Αν δεν έχει κάτι μέσα μπορεί να τον βάλει πάνω στο γραφείο και να του δώσει ρεύμα. Είναι ωραίο εφέ να βλέπεις τον δίσκο να γυρίζει. Προσοχή στα δάχτυλα.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, smpt είπε

Το ότι έκανε tak tak σημάνει ή ότι η τροφοδοσία δεν ήταν αρκετή ή ότι έχει πρόβλημα η πλακέτα του δίσκου

Αν έχει αρχεία που τα θέλει μπορεί να πάει σε μια εταιρεία ανάκτησης δεδομένων και να του τα βγάλουν.

Αν δεν έχει κάτι μέσα μπορεί να τον βάλει πάνω στο γραφείο και να του δώσει ρεύμα. Είναι ωραίο εφέ να βλέπεις τον δίσκο να γυρίζει. Προσοχή στα δάχτυλα.

Ναι όντως μπορεί να τον πάει σε μια εταιρία για ανάκτηση δεδομένων και να ανακτήσει τα αρχεία του. Αλλά από την στιγμή που τον άνοιξε να υπολογίσει x2+ το ποσό που θα του ζητήσουν. Αξίζει πάντως μια επικοινωνία για να σου πουν τιμή (αλλά μην τους κρύψεις τι έκανες) :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρώτησα τιμή...πριν τον ανοίξω η απάντηση από όλους είναι ότι είναι ρευστή δλδ από 200 με το καλήμερα μέχρι 800+ τα ποσά είναι άκρως απαγορευτικά ακόμα και για δουλειά 1 χρόνου μόνο για μεγάλοεταιρίες συμφέρει και επίσης έχω μέσα και προσωπικά δεδομένα όπως οικογενειακές φώτο, αδημοσίευτες εργασίες κτλ

Επεξ/σία από Zenz
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Zenz είπε

Ρώτησα τιμή...πριν τον ανοίξω η απάντηση από όλους είναι ότι είναι ρευστή δλδ από 200 με το καλήμερα μέχρι 800+ τα ποσά είναι άκρως απαγορευτικά ακόμα και για δουλειά 1 χρόνου μόνο για μεγάλοεταιρίες συμφέρει και επίσης έχω μέσα και προσωπικά δεδομένα όπως οικογενειακές φώτο, αδημοσίευτες εργασίες κτλ

Ότι και να έχεις μέσα, πλέον μπορείς να τα ξεχάσεις! Το μεγαλύτερο λάθος σου ήταν που τον άνοιξες!

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Zenz είπε

γιατί οι εταιρίες ανάκτησης δεν τους ανοίγουν?

Φυσικά και τους ανοίγουν, όπως έγραψε ο φίλος πιο πάνω σε clean room και μόνο σε ειδικές περιπτώσεις, όπως η τοποθέτηση νέων heads ή μετεγκατάσταση των platters.

Από την στιγμή που ανοίχτηκε έξω από clean room το κόστος που θα σου πουν είναι για το υψηλότερο επίπεδο ανάκτησης.

Δημοσ.

Δεν θα πουν, γιατί δεν θα το πάω σε καμιά τέτοια εταιρία... το ερώτημα μου είναι αν ξέρει κάποιος για ποιον λόγο συμπεριφέρεται έτσι η κεφαλή στο σχετικό video.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Zenz είπε

Δεν θα πουν, γιατί δεν θα το πάω σε καμιά τέτοια εταιρία... το ερώτημα μου είναι αν ξέρει κάποιος για ποιον λόγο συμπεριφέρεται έτσι η κεφαλή στο σχετικό video.

Γιατί έχει ανοιχτεί ο δίσκος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...