Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, palawiaris είπε

Απλά θέλουν να δείξουν ότι κάτι θα κάνουν και αυτοί,και ας μην κάνουν τίποτα.

Λέμε για τους Ινδούς? Που έχουν Διαστημικό πρόγραμμα και με επιτυχημένες εκτοξεύσεις? 

Ο λαός αυτός μπορεί σας υγιεινή να ειναι χάλια αλλά τεχνολογικά ειναι 100 έτη μπροστά μας.

Και πιστεύω πως η αλλαγή θα έρθει από χώρες όπως Ινδία Τουρκία, παρά Αμερική Ιαπωνία κλπ που έχουν ''πιο πολλά να χάσουν''.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, username-taken είπε

Η BMW πριν κάτι χρόνια έκανε κάτι πειράματα με ηλεκτρικό αυτοκίνητο που έπαιρνε υδρογόνο για να κάνει την δική του ενέργεια. Αυτό τι να έγινε... 

Δεν ξέρω γι bmw ,,,, αλλά είναι μια εταιρία που έχει φτιάξει ένα super car που λειτουργεί με Αλατόνερο ,,,, και πηγαίνει τάπα ,,,,,,0-100 σε 5 δευτερόλεπτα και 200 τελική 

https://www.nanoflowcell.com/what-we-do/prototyping/quantino-48volt/

Μόλις τώρα, Plig88 είπε

Δεν ξέρω γι bmw ,,,, αλλά είναι μια εταιρία που έχει φτιάξει ένα super car που λειτουργεί με Αλατόνερο ,,,, και πηγαίνει τάπα ,,,,,,0-100 σε 5 δευτερόλεπτα και 200 τελική 

Τώρα το πως μετατραπεί το αλατισμένο νερό σε τάση είναι απλό ,,,,,, βασικά ένα απλό πείραμα που μπορεί να κάνει ο καθένας , 2 λεπτές πλάκες , η μια αλουμινίου και η άλλη χαλκού ,,, να είναι ενωμένες χωρίς να ακουμπάει η μια την άλλη , με κενό δηλαδή ανάμεσα τους ,,,, η μια πλάκα + και η άλλη - ....... αν τις βάλεις σε ένα ποτήρι αλατισμένο νερού θα υπάρξει τάση ,,,, απλό  :) 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ideal09 είπε

Ναι ο Ελληνας αν δεν πληρωσει δεν θα μαθει, λες και σε αλλη χωρα αν υπηρχε η αστυνομευση και οι ελεγκτικοι μηχανισμοι της Ελλαδας παλι ολοι θα πηγαιναν με το γραμμα του νομου...

Μα το θεμα ειναι πως οι νομοι στις αλλες χωρες εφαρμοζονται πρωτον και δευτερον οσες ευρωπαικες χωρες εχω επισκευτει οταν ενας πεζος πατουσε γραμμη της διαβασης τα αυτοκινητα κοκκαλωναν(ενα παραδειγμα τρανταχτο σου δινω) και αυτο ειναι το λιγοτερο. Εδω κανε την κινηση να πατησεις γραμμη χωρις να εχει αναψει κοκκινο φαναρι κανα 3λεπτο πριν και συγκεντρωσε αντιδρασεις..

Φυσικα πουθενα δεν ειναι ολα τελεια για να μην ειμαστε μηδενιστες, απλα η αποψη μου ειναι πως ειμαστε αρκετα πισω στο θεμα αυτο

7 ώρες πριν, yourfear1 είπε

Λέμε για τους Ινδούς? Που έχουν Διαστημικό πρόγραμμα και με επιτυχημένες εκτοξεύσεις? 

Ο λαός αυτός μπορεί σας υγιεινή να ειναι χάλια αλλά τεχνολογικά ειναι 100 έτη μπροστά μας.

Και πιστεύω πως η αλλαγή θα έρθει από χώρες όπως Ινδία Τουρκία, παρά Αμερική Ιαπωνία κλπ που έχουν ''πιο πολλά να χάσουν''.

Φίλε μου έχεις τεράστιο δίκαιο για την τεχνολογική τους ανάπτυξη, αλλά με πιο κόστος? Ζούμε σε μια κατεστραμένη από τα καυσαέρια και τα σκουπίδια χώρα και δυστυχώς ο αγροτικός τους κόσμος είναι έρμαιο των ανεξέλεγτων πειραμάτων γεωργικών φαρμάκων που πραγματοποιούνταν τα παλαιότερα χρονια, και δεν γνωρίζω αν συνεχ΄ζονται

• Like 1
Δημοσ.
9 hours ago, Plig88 said:

Τώρα το πως μετατραπεί το αλατισμένο νερό σε τάση είναι απλό ,,,,,, βασικά ένα απλό πείραμα που μπορεί να κάνει ο καθένας , 2 λεπτές πλάκες , η μια αλουμινίου και η άλλη χαλκού ,,, να είναι ενωμένες χωρίς να ακουμπάει η μια την άλλη , με κενό δηλαδή ανάμεσα τους ,,,, η μια πλάκα + και η άλλη - ....... αν τις βάλεις σε ένα ποτήρι αλατισμένο νερού θα υπάρξει τάση ,,,, απλό  :) 

Ναι,μόνο που θες να κινήσεις 1500 κιλα,όχι να αναψεις μια λάμπα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, yourfear1 είπε

Και τι σχέση έχει αν πήγαν στο διάστημα ή όχι με το ηλεκτρικό μηχανάκι.

Καταρχήν δεν μας ενδιαφέρει αν η κυβέρνηση της Ινδίας ξοδεύει ένα κάρο λεφτά για διαστημικά προγράμματα,αλλά ο κόσμος της θα αδυνατεί να αγοράσει ένα ηλεκτρικό μηχανάκι.

Και δεύτερο αν το διάβασες,λέει πάνω από 150 κυβικά.Οι πλειοψηφία είναι με 50ράκια και 125άρια.

Ε βέβαια,άντε βάλε τον άνθρωπο με το 40 χρονών σαράβαλο να πάρει ηλεκτρικό.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, duende είπε

να μας πουν τι θα κανουν τις μπαταριες που θα πετανε καθε χρονο, μιλαμε για πληθυσμο πανω απο ενα δις..

στη Κινα για παραδειγμα τουλαχιστον καμια 200ρια εκατομμυρια κινουνται με ηλεκτρικα εδω και μια 10ετια (ισως και παραπανω), που καταληγουν τοσα εκατομμυρια μπαταριες που εχουν πεταχθει?

Ένα ποσοστό ανακυκλώνεται.

Το υπόλοιπο καταστρέφει τον πλανήτη..

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mafariel είπε

Μα το θεμα ειναι πως οι νομοι στις αλλες χωρες εφαρμοζονται πρωτον και δευτερον οσες ευρωπαικες χωρες εχω επισκευτει οταν ενας πεζος πατουσε γραμμη της διαβασης τα αυτοκινητα κοκκαλωναν(ενα παραδειγμα τρανταχτο σου δινω) και αυτο ειναι το λιγοτερο. Εδω κανε την κινηση να πατησεις γραμμη χωρις να εχει αναψει κοκκινο φαναρι κανα 3λεπτο πριν και συγκεντρωσε αντιδρασεις..

Φυσικα πουθενα δεν ειναι ολα τελεια για να μην ειμαστε μηδενιστες, απλα η αποψη μου ειναι πως ειμαστε αρκετα πισω στο θεμα αυτο

Φίλε μου έχεις τεράστιο δίκαιο για την τεχνολογική τους ανάπτυξη, αλλά με πιο κόστος? Ζούμε σε μια κατεστραμένη από τα καυσαέρια και τα σκουπίδια χώρα και δυστυχώς ο αγροτικός τους κόσμος είναι έρμαιο των ανεξέλεγτων πειραμάτων γεωργικών φαρμάκων που πραγματοποιούνταν τα παλαιότερα χρονια, και δεν γνωρίζω αν συνεχ΄ζονται

Λόγο γεωγραφικής θέσης είμαστε και θα είμαστε δυστυχώς. Για τα πειράματα που λες δεν γνωρίζω κάτι. Μακάρι να μην ισχύει. 

46 λεπτά πριν, palawiaris είπε

Και τι σχέση έχει αν πήγαν στο διάστημα ή όχι με το ηλεκτρικό μηχανάκι.

Καταρχήν δεν μας ενδιαφέρει αν η κυβέρνηση της Ινδίας ξοδεύει ένα κάρο λεφτά για διαστημικά προγράμματα,αλλά ο κόσμος της θα αδυνατεί να αγοράσει ένα ηλεκτρικό μηχανάκι.

Και δεύτερο αν το διάβασες,λέει πάνω από 150 κυβικά.Οι πλειοψηφία είναι με 50ράκια και 125άρια.

Ε βέβαια,άντε βάλε τον άνθρωπο με το 40 χρονών σαράβαλο να πάρει ηλεκτρικό.

Η σχέση είναι ότι, μπορούν να κάνουν κάτι και όχι για να το κάνουν. Πάντα υπάρχουν ανισότητες οικονομικές αλλά αν υπάρχουν τα κατάλληλα κίνητρα όλα γίνονται αφού η κυβέρνηση τα κονομαει. Οπότε αν τους δώσει κατάλληλα κίνητρα δεν έχουν λόγο να μην αλλάξουν σε ηλεκτρονικό. Από όσο ξέρω Ινδία έχουν η πλειοψηφία 150 cc ως βάση και σπάνια κάτω των 150. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά αν το προωθήσουν θα έχουν μεγαλύτερη ανάπτυξη και βασικά ο λόγος αυτός είναι που το κάνουν, λόγο "αειφοριας".

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Mafariel είπε

Αυτο ειναι το θεμα. Εδω ειναι χαος δεν εφαρμοζεται τιποτα. Οντως εχεις δικιο σ αυτο με τη διαβαση, αλλα πιστευω απ τη στιγμη που θα εφαρμοζονται οι νομοι ειναι επακολουθο και η καλυτερη συμπεριφορα απο τους οδηγους.Η μονη κινητικοτητα που βλεπω ειναι για τις θεσεις parkinkg σ αυτους που δες τις δικαιουνται (πχ. θεσεις κατοικων)που κοβουν κλησεις κατευθειαν(κι αυτο με το ζορι) . Σε κατι δρομους βλεπεις πανω σε μπαρα αναπηρων παρκαρισμενους εκατερωθεν του δρομου, και περα απο σηκωμενο υαλοκαθαριστηρα δεν γινεται κατι παραπανω... Θεσσαλονικη που ζω καθε μερα γινεται χαμος, απειρες αναστροφες, στριβουν αριστερα εδω εχει διπλη γραμμη και στα πα***** τους αμα χαλανε ολη τη κινηση κ.λ.π. Αμα αρχισει να μπαινει χερι σ αυτα εδω η κατασταση θα γινει πολυ καλυτερη.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, IT chef είπε

Ναι,μόνο που θες να κινήσεις 1500 κιλα,όχι να αναψεις μια λάμπα.

Εμμμμ Γίαυτο κάποιο λέγονται επιστήμονες και βρίσκουν το τρόπο ,,,,, βήμα βήμα πάντα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι λένε για οδηγική παιδεία στην Ελλάδα  πηγαίνετε μια βολτα Ινδία . Το σκέφτομαι να βγω στον δρόμο περνάει σε άλλη διάσταση. 

Εχω μπει σε τρίκυκλο και ο τυπος να με πηγαίνει στο αντίθετο ρεύμα με νησίδα ανάμεσα και να βλέπω λεωφορείο να έρχεται κατά πάνω μας . Ο οδηγός να έχει σκύψει στο τιμόνι και να το παίζει fast and furious και εγώ από πίσω να κρατιέμαι και να βαράω πάτερ ημων . Τι φανάρια διαβάσεις κτλ απλά πατάς συνεχόμενα την κόρνα και είσαι άρχοντας 

Επεξ/σία από Aztec
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...