chek2fire Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Σήμερα που ξύπνησα είδα ότι οι γάτες που έχω σπίτι καθώς μικρές σχεδόν έκοψαν το καλώδιο από το αριστερό ηχείο των logitech G560 Αν και του έκανα ένα fix με μονωτική και παίζει έχει χάσει πλέον τον συγχρονισμό του στο light εφέ που έχει, έχει χάσει την δυνατότητα για bluetooth και αν πάω να τα σβήσω από το κουμπί που έχει μόνο το δεξί ηχείο μετά δεν επανέρχονται και θέλει διαδικασία για τα ξαναδεί ο υπολγοστής( να βγάλω το αριστερό ηχείο, να τα ανάψω και καθώς είναι αναμμένα να προσθέσω μετά και το ηχείο με το πρόβλημα) Φαντάζομαι ότι αυτό το καλώδιο εκτός από wire για τον ήχειο θα πρέπει να έχει και τπτ οπτικές μέσα για τα υπόλοιπα και μπορεί και άλλα καλωδιάκια. Η ερώτηση. Υπάρχει κάποιος που να ξέρετε στην Αθήνα που επισκευάζει καλώδια ακόμα και τέτοιου τύπου? Δλδ εγώ έβαλα την μονωτική και μετά από δοκιμές κουνόντας το δεξιά αριστερά παίζουν τώρα με τα προβλήματα που αναφέρω. Η logitech δεν έχει service support σε Ελλάδα ακόμα και σε ευρώπη και μίλησα μαζί τους σε Αμερική και απλά μου είπαν ότι θα πρέπει να βρεις κάποιον να στο φτιάξει γιατί δεν πουλάνε spare parts.
Alexandros_D Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Το κάθε ηχείο μπορεί να έχει από 2 έως 9 καλώδια μικρά για την σωστή λειτουργία του. Δεν είναι κάτι δύσκολο να φτιαχτεί. Δυστυχώς είσαι μακριά και δεν μπορώ να βοηθήσω. Αλλά μπορείς να το πας σε κάποιο τσακάλι που κάνει επισκευές Ηχοσυστημάτων κλπ και να στο φτιάξει. 30λεπτά δουλίτσα είναι.
chek2fire Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Alexandros_D είπε Το κάθε ηχείο μπορεί να έχει από 2 έως 9 καλώδια μικρά για την σωστή λειτουργία του. Δεν είναι κάτι δύσκολο να φτιαχτεί. Δυστυχώς είσαι μακριά και δεν μπορώ να βοηθήσω. Αλλά μπορείς να το πας σε κάποιο τσακάλι που κάνει επισκευές Ηχοσυστημάτων κλπ και να στο φτιάξει. 30λεπτά δουλίτσα είναι. μια και δεν ξέρω κάποοιν να υπάρχει εδώ έλεγα να το πάω στο πλαίσιο. Από τι βλέπω το συγκεκριμένο καλώδιο είναι DB9
Alexandros_D Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Το καλώδιο που χρησιμοποιεί είναι DB9, αυτό δεν σημαίνει κάτι, σίγουρα θα χρειαστεί ένα νέο καλώδιο να αντικαταστήσει το παλιό αλλά χρειάζεται να κωλληθούν τα μικρά καλωδιάκια μέσα στην πλακέτα του sub. Πλαίσιο; για πιο λόγο; για το καλώδιο ή για επισκευή;
chek2fire Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Alexandros_D είπε Το καλώδιο που χρησιμοποιεί είναι DB9, αυτό δεν σημαίνει κάτι, σίγουρα θα χρειαστεί ένα νέο καλώδιο να αντικαταστήσει το παλιό αλλά χρειάζεται να κωλληθούν τα μικρά καλωδιάκια μέσα στην πλακέτα του sub. Πλαίσιο; για πιο λόγο; για το καλώδιο ή για επισκευή; έχει κοπεί στο κέντρο του δλδ δεν χρειάζεται να κωληθούν τιποτα καλωδιάκα καθώς και στο ηχείο είναι μια χαρα και στο db9 που και εκεί τελειώνει είναι μια χαρά. Εγώ το έχω "φτιάξει" με μονωτική κάπως παίζει τώρα μουσική αλλά έχει πρόβλημα με το να το δει το αριστερό ηχείο συν ότι το φως του δεν δουλεύει γενικά έχει θέμα. Νομίζω θα πρέπει να έχουν κοπεί και κάποια άλλα καλωδιάκια που η μονωτική δεν μπόρεσε να τους κάνει κάτι.
Alexandros_D Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, chek2fire είπε έχει κοπεί στο κέντρο του δλδ δεν χρειάζεται να κωληθούν τιποτα καλωδιάκα καθώς και στο ηχείο είναι μια χαρα και στο db9 που και εκεί τελειώνει είναι μια χαρά. Εγώ το έχω "φτιάξει" με μονωτική κάπως παίζει τώρα μουσική αλλά έχει πρόβλημα με το να το δει το αριστερό ηχείο συν ότι το φως του δεν δουλεύει γενικά έχει θέμα. Νομίζω θα πρέπει να έχουν κοπεί και κάποια άλλα καλωδιάκια που η μονωτική δεν μπόρεσε να τους κάνει κάτι. Κάτσε και στο ηχειάκι και στο sub έχει υποδοχές για DB9 καλώδιο; Δηλαδή το καλώδιο που έχεις είναι έτσι;
chek2fire Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, Alexandros_D είπε Κάτσε και στο ηχειάκι και στο sub έχει υποδοχές για DB9 καλώδιο; Δηλαδή το καλώδιο που έχεις είναι έτσι; στο ηχειο είναι κολλημένο πάνω στο sub πάει το db9 αλλά όπως είπα έχει κοπεί στο κέντρο του καλωδίου, οι δύο άκρες του δεν έχουν κάποιο πρόβλημα.
Alexandros_D Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, chek2fire είπε στο ηχειο είναι κολλημένο πάνω στο sub πάει το db9 αλλά όπως είπα έχει κοπεί στο κέντρο του καλωδίου, οι δύο άκρες του δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Άρα θα πρέπει να ανοιχτεί το ηχειάκι και να περαστεί νέο καλώδιο. Εκτός αν θες να πάρεις ένα άλλο καλώδιο, να το κόψεις και να κάνεις ενώσεις.
chek2fire Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Alexandros_D είπε Άρα θα πρέπει να ανοιχτεί το ηχειάκι και να περαστεί νέο καλώδιο. Εκτός αν θες να πάρεις ένα άλλο καλώδιο, να το κόψεις και να κάνεις ενώσεις. γιατί το ίδιο δεν ενώνετε?
Alexandros_D Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, chek2fire είπε γιατί το ίδιο δεν ενώνετε? Φυσικά και ενώνεται. απλά το αποτέλεσμα δεν θα είναι αισθητικά ωραίο.
Dantε Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Αν ειναι οπως στη φωτο παντως,οπτικη ινα σιγουρα δεν εχει μεσα. Αρκετα πιθανο αν βγαλεις τη μονωτικη και προσπαθησεις πιο προσεκτικα να τα ενωσεις,να το καταφερεις να το φτιαξεις μονος σου.
chek2fire Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, Dantε είπε Αν ειναι οπως στη φωτο παντως,οπτικη ινα σιγουρα δεν εχει μεσα. Αρκετα πιθανο αν βγαλεις τη μονωτικη και προσπαθησεις πιο προσεκτικα να τα ενωσεις,να το καταφερεις να το φτιαξεις μονος σου. ειναι πολυ μικρά τα καλώδια συν ότι είμαι και άμπαλος, δλδ καλύτερα να το πάρεις κάποιος που έχει και εργαλεία και να το ενώσει σωστά για τα καλώδια πάντως για να τα προστατέψω από την κακία συνήθεια που έχουν οι γάτες να τα τρώνε λέω να πάρω αυτό εδώ https://www.amazon.co.uk/dp/B07PP74W5M/ref=sspa_dk_detail_2?psc=1&pd_rd_i=B07PP74W5M&pd_rd_w=IFbVd&pf_rd_p=e2bfafb5-111e-4906-b089-5d691a51d45f&pd_rd_wg=XWee1&pf_rd_r=V11BD2C31QHT351EY0DF&pd_rd_r=caa9ac72-96cd-11e9-b21f-971688c97b01
Neo106 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Στις 24/6/2019 στις 4:06 ΜΜ, chek2fire είπε Σήμερα που ξύπνησα είδα ότι οι γάτες που έχω σπίτι καθώς μικρές σχεδόν έκοψαν το καλώδιο από το αριστερό ηχείο των logitech G560 Αν και του έκανα ένα fix με μονωτική και παίζει έχει χάσει πλέον τον συγχρονισμό του στο light εφέ που έχει, έχει χάσει την δυνατότητα για bluetooth και αν πάω να τα σβήσω από το κουμπί που έχει μόνο το δεξί ηχείο μετά δεν επανέρχονται και θέλει διαδικασία για τα ξαναδεί ο υπολγοστής( να βγάλω το αριστερό ηχείο, να τα ανάψω και καθώς είναι αναμμένα να προσθέσω μετά και το ηχείο με το πρόβλημα) Φαντάζομαι ότι αυτό το καλώδιο εκτός από wire για τον ήχειο θα πρέπει να έχει και τπτ οπτικές μέσα για τα υπόλοιπα και μπορεί και άλλα καλωδιάκια. Η ερώτηση. Υπάρχει κάποιος που να ξέρετε στην Αθήνα που επισκευάζει καλώδια ακόμα και τέτοιου τύπου? Δλδ εγώ έβαλα την μονωτική και μετά από δοκιμές κουνόντας το δεξιά αριστερά παίζουν τώρα με τα προβλήματα που αναφέρω. Η logitech δεν έχει service support σε Ελλάδα ακόμα και σε ευρώπη και μίλησα μαζί τους σε Αμερική και απλά μου είπαν ότι θα πρέπει να βρεις κάποιον να στο φτιάξει γιατί δεν πουλάνε spare parts. Παλιοτερα μου ειχε καει το control pod απο τα Z5500. Μιλησα με Logitech Europe, και παρολο που δεν πουλουσαν/εδιναν spares με λιγη επιμονη μου εστειλαν τελικα ενα. Προσπαθησε το λιγο, η Logitech εχει ισως το καλυτερο after sales, φυσικα θα ανοιξεις ticket και θα τους δωσεις σεριακους, ακομα κι αν ειναι εκτος εγγυησης.
chek2fire Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Neo106 είπε Παλιοτερα μου ειχε καει το control pod απο τα Z5500. Μιλησα με Logitech Europe, και παρολο που δεν πουλουσαν/εδιναν spares με λιγη επιμονη μου εστειλαν τελικα ενα. Προσπαθησε το λιγο, η Logitech εχει ισως το καλυτερο after sales, φυσικα θα ανοιξεις ticket και θα τους δωσεις σεριακους, ακομα κι αν ειναι εκτος εγγυησης. μεγάλη απαγοήτευση και ειλικρινά δεν το περίμενα γενικά από την logitech γιατί είχα την εντύπωση πάντα ότι είναι ok εταιρεία. Καταρχήν δεν υπάρχει πουθενά ευρωπαικό τους παράρτημα. Μπορεί να υπήρχε παλιά αλλά δεν υπάρχει πια. Δύο φορές έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω μαζί τους με τα τηλέφωνα που βρίσκονται για το support, την πρώτη με έβγαλαν με αμερική στο τηλέφωνο και μου είπαν ότι απλά ότι όχι μόνο δεν αναλαμβάνουν επισκευές όταν το damage γίνετε από τον πελάτη αλλά και ότι δεν έχουν technical support όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη μου έκπληξη. Ολόκληρη logitech και δεν έχει τεχνικό support να απευθυνθείς. Δλδ αν κάνεις καμιά μλκ και χαλάσεις μόνο σου μια συσκευή τους απλά την έκατσες. Δεν ξέρω αν το γνωρίζουν εκεί στην logitech αλλά πάρα πολλές φορές οι συσκευές χαλάνε και από ανθρώπινα λάθη. Στην περίπτωση της logitech το πετάς απλά στα σκουπίδια Μετά επιχείρησα να επικοινωνήσω μαζί τους μέσω email και τους περιέγραψα ακριβώς τα προβλήματα που έχω μήπως μου δώσουν κάποια τεχνική συμβουλή. Δλδ ενώ το έχω πατσάρει πλέον το καλώδιο έχει σοβαρά προβλήματα στον συγχρονισμό του με το δεύτερο ηχείο. Καταρχήν το ηχείο που είχε κοπεί το καλώδιο δεν έχει τα φώτα πλέον. Κατά δεύτερον για να παίξει πρέπει πάντα πρώτα να ξεκινήσεις να ακούς μουσική με το "καλό" ηχείο συνδεδεμένο και μετά να συνδέσεις το πατσαρισμένο ηχείο γιατί απλά αν δεν κάνεις αυτή την διαδικασία παγώνουν και τα δύο ηχεία και δεν ακούγετε τπτ H άλλη μλκ που συμβαίνει είναι ότι αρκετές φορές ακόμα και με αυτό το trick στο usb mode απλά όταν βάλω και τα δύο ήχεία μαζί το volume μένει κολλημένο σε μια βαθμίδα έντασης. Τους έχω ρωτήσει όπως είπα δύο φορές και τις δύο φορές με λεπτομερή περιγραφή των προβλημάτων και απλά πήρα απάντηση ότι αν είναι δικό μου λάθος δεν παρέχουν τεχνική υποστήριξη. Τι να πω... Αν και χρόνια τώρα προτιμούσα την logitech γιατί είχα μείνει στην μάλλον παλιά της φήμη ότι είναι ok εταιρεία τελικά είναι πλέον μια από τις ποιο απαράδεκτες σε techinal support. Δλδ εδώ που τα λέμε δεν έχουν κανένα πλέον technical support. Προσωπικά ποτέ ξανά κάτι από logitech συν όσο μπορώ θα προειδοποιώ και φίλους γνωστούς σε forum για την κατάσταση που επικρατεί πλέον με την εταιρεία. Για την ιστορία μιλάμε τώρα για τα συγκεκριμένα ηχεία που έχουν 200 ευρώ. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2019 από chek2fire
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα