aleksios Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα σας.Έχω ενα σπίτι προς ενοικίαση και θέλω να τους παρέχω ίντερνετ.Το σταθερό τηλέφωνο είναι αδιάφορο.Ποια είναι η πιο οικονομική λύση στην αγορά?Το σπίτι είναι στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο εχω σύνδεση οτε σταθερό και cosmote tv. Υπάρχει κατι σε προπληρωμή ενός έτους να ξεμπερδεύω ή να ζητήσω προσφορά απο οτε να μπει στο πάγιο μου και με αντάπτορες να πιάνει και στο ισόγειο? Ευχαριστώ.
darkman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Καλησπερα τι γραμμη εχεις εσυ στο σπιτι σου τωρα ? να ξερεις οτι ολες η προσφορες πλέον πανε σε 24μηνα δυσκολο να βρεις καλη τιμη και να ειναι για 12 μηνες
Realakias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Αν έχεις 50αρα γραμμή, τότε μπορείς να τους δώσεις 10mbps από την δική σου σύνδεση και να κρατήσεις τα άλλα 40 για τον εαυτό σου (με φίλτρα να μην μπαίνουν στο δίκτυο σου κτλ, δλδ να μην έχουν πρόσβαση σε αρχεία σου, συσκευές κτλ). Μακράν η πιο οικονομική λύση διότι θα πληρώσεις λίγο εξοπλισμό και όχι κάθε μήνα λογαριασμούς κτλ. Αλλιώς όπως είπε και το παιδί από πάνω δύσκολα να βρεις καλή-λογική τιμή 12μηνη.
darkman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Σωστα ,Αλλα ισως χρειαστείς ενα access point για να μπορέσουν να πιασουν σωστα το σημα σου .
Realakias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 31 λεπτά πριν, darkman είπε Σωστα ,Αλλα ισως χρειαστείς ενα access point για να μπορέσουν να πιασουν σωστα το σημα σου . Κατεβάζει lan σε ap κάτω.
aleksios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Τελικα με 5 ευρω παραπανω στο παγιο θα εχω 24 mbps στον πρωτο οροφο. Το ερωτημα ειναι πως θα πιανει στο ισογειο χωρις να ανοιγω τρυπες σε τοιχους?
darkman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Καλημέρα 24 δεν θε έχεις με τίποτα εκτός και είσαι απέναντι από τον ΟΤΕ ζήτησε τους να σου κάνουν μια μέτρηση να δεις περίπου ποσό θα έχεις μην πέσεις σε κανένα 8 και σέρνεστε όλοι μαζί όπως σου έγραψα και πριν μπορείς να βάλεις ενδιάμεσα ένα access point για να μεταφέρεις το σήμα . Αν το ρολόι του ρεύματος είναι κοινό , μπορείς να βάλεις και ένα power line με WiFi
aleksios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ειμαι αρκετα κοντα στον οτε οποτε 20αρα θα έχω σίγουρα.Μπορείς να μου αναλύσεις λίγο το θέμα με το access point πώς να το κάνω? Είναι διαφορετικά τα ρολόγια ρεύματος. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από aleksios
darkman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Το Access Point ειναι ενα μηχάνημα που αναλαμβάνει να καλύψει το κενο που μπορει να εχει καποιος στο σημα του , το σεταρουμε πρώτα στον υπολογιστή μας και στο ρουτερ μας και μετα παμε και το τοποθετουμε εκει που θελουμε ( συνήθως σε μια ενδιάμεση αποσταση απο εκει που θελουμε να εχουμε σημα ) To Access point μπορει να δουλεψει ασυρματα με το ρουτερ σου η και ενσύρματα με καλώδιο ethernet , Το καθε Access point εχει και διαφορετικό interface αναλογα με την μαρκα και το μοντελο , οποτε για το σεταρισμα καλο ειναι να δεις το manual που εχουν μεσα , μην φανταστείς οτι ειναι κατι πολυπλοκο απλα θελει βασικες γνωσεις .
aleksios Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Αυτο θα κάνει δουλειά ? Είναι πιο εύκολο στο setup? https://www.germanos.gr/product/tp-link-wi-fi-kit-powerline-tl-wpa8730/20371911/#
nik0laus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Στις 27/6/2019 στις 12:55 ΜΜ, aleksios είπε Αυτο θα κάνει δουλειά ? Είναι πιο εύκολο στο setup? https://www.germanos.gr/product/tp-link-wi-fi-kit-powerline-tl-wpa8730/20371911/# Αυτό θα κάνει δουλειά αν ο ηλεκτρικός πίνακας είναι κοινός για ισόγειο και όροφο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα