Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Alex-V είπε

Η αληθεια ειναι οτι το libre εχει ενα θεμα με τα docx. Εχεις δοκιμασει να το αποθηκευσεις σαν σκετο doc?

Αν σώσω σε σκέτο doc τότε το word 365 όταν ανοίγει το αρχείο το δείχνει εντελώς κενό. Σαν να μην έχει μέσα τίποτα...χειρότερα από docx δηλαδή. 😂 Η έκδοση του libre που έχω είναι η 6.2.5.2 

Χάθηκε οι απαράδεκτοι της MS να είχαν μόνο open document format στα αρχεία τους από το office; Να μου πεις τότε θα έχαναν πάνω από το 70-80% των πελατών office παγκοσμίως...δεν θα υπήρχε κανένας σχεδόν λόγος να μην χρησιμοποιήσει κάποιος ένα από τα libre office ή open office ή οποιαδήποτε άλλη δωρεάν σουίτα που έχει πλήρη υποστήριξη του open document format...

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για καποιον που εχει σχετικα λιγα αρχεια και ειναι παντα online, μια καλη λυση ειναι να δουλευει μονο online, σε google drive, one drive, dropbox, κλπ 

Επεξ/σία από archer100
Δημοσ.
5 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Αν σώσω σε σκέτο doc τότε το word 365 όταν ανοίγει το αρχείο το δείχνει εντελώς κενό. Σαν να μην έχει μέσα τίποτα...χειρότερα από docx δηλαδή. 😂 Η έκδοση του libre που έχω είναι η 6.2.5.2 

Χάθηκε οι απαράδεκτοι της MS να είχαν μόνο open document format στα αρχεία τους από το office; Να μου πεις τότε θα έχαναν πάνω από το 70-80% των πελατών office παγκοσμίως...δεν θα υπήρχε κανένας σχεδόν λόγος να μην χρησιμοποιήσει κάποιος ένα από τα libre office ή open office ή οποιαδήποτε άλλη δωρεάν σουίτα που έχει πλήρη υποστήριξη του open document format...

εισαι με την stable και σου κανει νερα ε? :( δοκιμασε το freeoffice. Εχει μεγαλη συμβατοτητα σε ms αρχεια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Alex-V είπε

εισαι με την stable και σου κανει νερα ε? :( δοκιμασε το freeoffice. Εχει μεγαλη συμβατοτητα σε ms αρχεια

Λοιπόν μετά από δοκιμή...αν στο libreoffice δεν γράψω καθόλου μαθηματικά μέσα με τον ενσωματομένο mathwriter, παρά μόνο κείμενο και σώσω το αρχείο σαν doc το ανοίγει και το δείχνει μια χαρά στο word365...αν γράψω και μαθηματικά μέσα και το σώσω σαν doc τότε όταν το ανοίγω με word 365 έχω εντελώς κενό φύλο...όμως αν πατήσω 2-3 φορές αριστερό κλικ με το ποντίκι μέσα στο έγγραφο τότε ως δια μαγείας εμφανίζονται όλα (με τις εξισώσεις ολίγον κουκουρούκου)!!! Μάλιστα όταν πάω να κλείσω το αρχείο μου λέει να το σώσω λες και έκανα αλλαγές...λες και έγραψα εκείνη την ώρα αυτά που εμφανίστηκαν. Έλεος ρε MS όλα μα όλα τα office πακέτα ακολουθούν open document format από default...γ@μησέ μας, μας τα έχεις κάνει κρόσσια τα νεύρα.

Επεξ/σία από dimoskoutr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...