Gtr3losz Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Γειά σας παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας για κάτι. Πριν από 8 μέρες κάναμε ένα μεγάλο σέρβις σε ένα όχημα τις μητέρας μ σε κεντρικό συνεργείο κ επώνυμο στα νότια προάστια το όχημα ένα suzuki ignis του 2005 με 140000χλμ στη συζήτηση με τον μηχανικό του είπα ότι η μάνα μ θα κάνει ένα μεγάλο ταξίδι σε 10μερες [650χλμ] κ το αμάξι το θέλω σε άριστη κατάσταση για να μν ανησυχώ μιας κ είναι της μητέρας μ. Με τα πολλά το αμάξι έγινε σέρβις κ μονάχα μηχανικά το κόστος ανήλθε στα 1085ε για ένα όχημα μεταχειρισμένο που κοστολογείται 4000ε κατέβηκε μέχρι κ μοτέρ ψαλίδια αναρτήσεις τα πάντα.... Περνάμε τώρα στο παρόν ξεκινάει η μάνα μ με τα πεθερικά για το ταξίδι το σαββατο, το αμάξι κοντά στο Αγρίνιο κάνει ένα πραφ κ καρφώνεται ο δειχτης της θεμοκρασιας στο Θεό κ κάνει μπαμ το μοτέρ μαζί με καπνούς κ ότι συνεπάγεται σκεφτηται τώρα τι ταλαιπωρία πέρασαν οι ανθρώποι πόσο τρόμαξαν [μεγάλοι άνθρωποι] + την ταλαιπωρία μ που έπρεπε να πάω από Αθήνα να τους πάρω. Ποια η γνώμη σας πως να κινηθώ? Το αμάξι μεταφέρεται Αθήνα τώρα. 1
mclein² Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 δεν ξερω πως να κινηθεις, μια ερωτηση εχω : το αμαξι ηταν παρατημενο χρονια ; γιατι σερβις σε σουτζουκι, 1085€... μονο αν το ειχε καποιος παρατημενο 2-3 χρονια σε ακινησια μπορει να δικαιολογηθει..
Κostis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Aποδείξεις και εγγυήσεις για τη εργασία υπάρχουν; 1
Gtr3losz Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, mclein² είπε δεν ξερω πως να κινηθεις, μια ερωτηση εχω : το αμαξι ηταν παρατημενο χρονια ; γιατι σερβις σε σουτζουκι, 1085€... μονο αν το ειχε καποιος παρατημενο 2-3 χρονια σε ακινησια μπορει να δικαιολογηθει.. Όχι δν ήταν παρατημένο κανονικά κουνιόταν απλά είχε κάποια θέματα κυρίως με το εμπρόσθιο τμήμα ψαλίδια κ κάτι αλλά... Δν εχω τα τιμολόγια μπροστά μ αυτή τη στιγμή.. Μόλις τώρα, Κostis είπε Aποδείξεις και εγγυήσεις για τη εργασία υπάρχουν; Αποδείξεις υπάρχουν φυσικά κ εγγυήσεις 1 χρόνο σε όλα τα ανταλλακτικά που αλλάχτηκαν. Απλά θα τον πάρω σε λίγο κ περιμένω να μ κάνει το κινεζο η να το ρίξει το φταίξιμο αλλού. Για αυτό είπα να ρωτησω πρώτα εδώ να πάρω καμιά ιδέα του πως να κινηθώ.
Κostis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Άσε τα τηλέφωνα.Το πηγαίνεις και απαιτείς δωρεάν επισκευή αλλιώς τον πηγαίνεις δικαστικά. Ενημέρωσε μας τί έγινε. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2019 από Κostis 3
turbat0s Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Gtr3losz είπε κάνει ένα πραφ κ καρφώνεται ο δειχτης της θεμοκρασιας στο Θεό κ κάνει μπαμ το μοτέρ μαζί με καπνούς κ ότι συνεπάγεται Νομίζω η βλάβη δεν έχει να κάνει με τις εργασίες που έγιναν ή συνηθίζονται να γίνονται σε ένα σέρβις. (Θα ήθελα και γώ να δω μια ανάλυση του τελικού κόστους του σέρβις, διότι μπορεί να μην είναι και τόσο παράλογο ανεξάρτητα από την εμπορική αξία του οχήματος) Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2019 από turbat0s 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε παρομοια κατασταση, Δες αν ο επωνυμος μαστορας ειναι εξουσιοδοτιμενος απο την σουζουκι. Που λογικα ειναι. Κανε καταγγελια στην Ελληνικη εταιρια suzuki . Ενα εμαιλ αρκει. Cc την εννωση καταναλωτων και κανενα δυο περιοδικα αυτοκινητου. Αν δεν σου απαντησουν η σε γειωσουν ξεκινα τα αρνητικα reviews .Οχι εκδικησης αλλα περιεγραψε την εμπειρια σου. Λογικα με την καταγγελια θα βρεις ακρη. Με το συνεργειο μην ελθεις σε επικοινωνια ξανα. Η ζημια που επαθες θα την γλυτωνες αν εκαναν σωστα την δουλεια τους. Ενημερωσε μας για την εξελιξη. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
Joshua21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 26 λεπτά πριν, Gtr3losz είπε Γειά σας παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας για κάτι. Πριν από 8 μέρες κάναμε ένα μεγάλο σέρβις σε ένα όχημα τις μητέρας μ σε κεντρικό συνεργείο κ επώνυμο στα νότια προάστια το όχημα ένα suzuki ignis του 2005 με 140000χλμ στη συζήτηση με τον μηχανικό του είπα ότι η μάνα μ θα κάνει ένα μεγάλο ταξίδι σε 10μερες [650χλμ] κ το αμάξι το θέλω σε άριστη κατάσταση για να μν ανησυχώ μιας κ είναι της μητέρας μ. Με τα πολλά το αμάξι έγινε σέρβις κ μονάχα μηχανικά το κόστος ανήλθε στα 1085ε για ένα όχημα μεταχειρισμένο που κοστολογείται 4000ε κατέβηκε μέχρι κ μοτέρ ψαλίδια αναρτήσεις τα πάντα.... Περνάμε τώρα στο παρόν ξεκινάει η μάνα μ με τα πεθερικά για το ταξίδι το σαββατο, το αμάξι κοντά στο Αγρίνιο κάνει ένα πραφ κ καρφώνεται ο δειχτης της θεμοκρασιας στο Θεό κ κάνει μπαμ το μοτέρ μαζί με καπνούς κ ότι συνεπάγεται σκεφτηται τώρα τι ταλαιπωρία πέρασαν οι ανθρώποι πόσο τρόμαξαν [μεγάλοι άνθρωποι] + την ταλαιπωρία μ που έπρεπε να πάω από Αθήνα να τους πάρω. Ποια η γνώμη σας πως να κινηθώ? Το αμάξι μεταφέρεται Αθήνα τώρα. Αυτό στα bold δεν έχει λογική, το "πραφ" γίνεται αφού ο δείκτης θερμοκρασίας μείνει κολλημένος στο θεό για ώρα. Επίσης τα "κατέβηκε μέχρι κ μοτέρ ψαλίδια αναρτήσεις τα πάντα" ουδεμία σχέση έχουν με σέρβις, επισκευές λέγονται. Όσο για το τι θα κάνεις, έχε υπόψιν πως αξίωση από το συνεργείο μπορείς να έχεις μόνο αν αποδείξεις ότι η ζημιά προκλήθηκε από δικό του λάθος/παράλειψη. 3
k_w_t Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 57 λεπτά πριν, Gtr3losz είπε Γειά σας παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας για κάτι. Πριν από 8 μέρες κάναμε ένα μεγάλο σέρβις σε ένα όχημα τις μητέρας μ σε κεντρικό συνεργείο κ επώνυμο στα νότια προάστια το όχημα ένα suzuki ignis του 2005 με 140000χλμ στη συζήτηση με τον μηχανικό του είπα ότι η μάνα μ θα κάνει ένα μεγάλο ταξίδι σε 10μερες [650χλμ] κ το αμάξι το θέλω σε άριστη κατάσταση για να μν ανησυχώ μιας κ είναι της μητέρας μ. Με τα πολλά το αμάξι έγινε σέρβις κ μονάχα μηχανικά το κόστος ανήλθε στα 1085ε για ένα όχημα μεταχειρισμένο που κοστολογείται 4000ε κατέβηκε μέχρι κ μοτέρ ψαλίδια αναρτήσεις τα πάντα.... Περνάμε τώρα στο παρόν ξεκινάει η μάνα μ με τα πεθερικά για το ταξίδι το σαββατο, το αμάξι κοντά στο Αγρίνιο κάνει ένα πραφ κ καρφώνεται ο δειχτης της θεμοκρασιας στο Θεό κ κάνει μπαμ το μοτέρ μαζί με καπνούς κ ότι συνεπάγεται σκεφτηται τώρα τι ταλαιπωρία πέρασαν οι ανθρώποι πόσο τρόμαξαν [μεγάλοι άνθρωποι] + την ταλαιπωρία μ που έπρεπε να πάω από Αθήνα να τους πάρω. Ποια η γνώμη σας πως να κινηθώ? Το αμάξι μεταφέρεται Αθήνα τώρα. Ιδια περιπτωση με φιλη μου. μετα απο μεγαλο service δεν ειχαν κουμπωσει καλα το κολαρο του ψυγειου και εφυγαν τα υγρα. Ευτυχως το πηρε αμεσως χαμπαρι ηταν και χειμωνας. Τους πηρε τηλεφωνο ηρθαν το πηραν το επισκευασαν και για να γλυτωσουν την φασαρια της εκαναν 3 χρονια δωρο service εργατικα σε επισκευες και -30% στα ανταλλακτικα.
torq Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 το πόσο έχει μεταχειρισμένο ένα όχημα δεν επηρεάζει πάντα την αξία μιας όποιας επισκευής. και όχι μόνο σε αυτοκίνητα, πας να αλλάξεις μια πλακέτα σ ένα κινητό και σου ζητάνε περισσότερα απ όσο κοστίζει όλο το κινητό. Είχα θέμα με εκτυπωτή epson, είχαν βουλώσει τα μελάνια, κάτι τέτοιο και μου ζήτησαν για επισκευή περίπου 150€ τη στιγμή που είχα αγοράσει τον εκτυπωτή 199€ πριν 3-4 χρόνια. κι εμένα μου έχει τύχει μετά από service του αυτοκινήτου 2-3 μέρες μετά να μου κάνει κόλπα το αμάξι. ήταν η πεταλούδα τελικά. άσχετο με το service Που είχα κάνει. επίσης μια άλλη φορά είχα το ίδιο θέμα αλλά τότε όντως είχαν κάνει μαλακία στο service, είχε γίνει αλλαγή των μπουζί και δε πατούσε καλά το καλώδιο στο ένα μπουζί. δε μπορούμε αμέσως να κατηγορούμε ότι φταίει το συνεργείο χωρίς να ξέρουμε τι έγινε. απορώ με την άποψη μερικών (fg9000)... κάνε καταγγελία μην ασχολείσαι μαζί τους. Λίγη σοβαρότητα, δε ξέρουμε τι εργασίες έγιναν, δε ξέρουμε τη ζημιά έπαθε 2
Gtr3losz Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αυτό στα bold δεν έχει λογική, το "πραφ" γίνεται αφού ο δείκτης θερμοκρασίας μείνει κολλημένος στο θεό για ώρα. Επίσης τα "κατέβηκε μέχρι κ μοτέρ ψαλίδια αναρτήσεις τα πάντα" ουδεμία σχέση έχουν με σέρβις, επισκευές λέγονται. Όσο για το τι θα κάνεις, έχε υπόψιν πως αξίωση από το συνεργείο μπορείς να έχεις μόνο αν αποδείξεις ότι η ζημιά προκλήθηκε από δικό του λάθος/παράλειψη. Ίσως λάθος διατύπωσης μ.. Έγιναν όλες οι επισκευές αλλά κ όλα τα σέρβις λάδια φίλτρα τακάκια μπουζία ιμάντες ψυκτικα κινητήρα φρεον κ οτιδήποτε περιλαμβάνεται σε ένα μεγαλο σερβις το κόστος καθαρά μονάχα του σέρβις ήταν 450ε κάπου εκεί κοντά τα υπόλοιπα ήταν για επισκευές. 1
Joshua21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, k_w_t είπε Ιδια περιπτωση με φιλη μου. μετα απο μεγαλο service δεν ειχαν κουμπωσει καλα το κολαρο του ψυγειου και εφυγαν τα υγρα. Ευτυχως το πηρε αμεσως χαμπαρι ηταν και χειμωνας. Τους πηρε τηλεφωνο ηρθαν το πηραν το επισκευασαν και για να γλυτωσουν την φασαρια της εκαναν 3 χρονια δωρο service εργατικα σε επισκευες και -30% στα ανταλλακτικα. Αυτό στα bold πως ακριβώς προκύπτει? Μήπως ο ts έγραψε κάπου πως η ζημιά προκλήθηκε αποδεδειγμένα σε λάθος/παράλειψη του συνεργείου και δεν το πρόσεξα? Ή μήπως πιστεύεις ότι κανένα αυτοκίνητο ποτέ δεν ανέβασε θερμοκρασία από μόνο του, και πως όσες φορές έχει γίνει πάντα έχει κάνει κάτι λάθος ο μηχανικός? 2 λεπτά πριν, Gtr3losz είπε Ίσως λάθος διατύπωσης μ.. Έγιναν όλες οι επισκευές αλλά κ όλα τα σέρβις λάδια φίλτρα τακάκια μπουζία ιμάντες ψυκτικα κινητήρα φρεον κ οτιδήποτε περιλαμβάνεται σε ένα μεγαλο σερβις το κόστος καθαρά μονάχα του σέρβις ήταν 450ε κάπου εκεί κοντά τα υπόλοιπα ήταν για επισκευές. Στα ουσιώδη πάντως δεν σχολίασες τίποτα.
Gtr3losz Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Απλά θεωρώ ότι από την στιγμή που κατέβηκε κ μοτέρ ίσως δν ξανατοποθετηθηκε σωστά δν ξέρω τι κ πως.. Ξέρω ότι τόσα χρόνια το έχουμε το αμάξι δν είχε ανεβάσει ποτέ θερμοκρασία. Μιλησα μαζί του γιατί έτυχε να είμαι εξωτερικό αυτή τη στιγμή κ δν μπορώ να τον βρω από κοντά.. Περιμένουν το αμάξι ακόμα από την οδική κ θα το δουν κ θα μ πουν αν οφείλεται σε αυτούς.
k_w_t Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 14 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αυτό στα bold πως ακριβώς προκύπτει? Μήπως ο ts έγραψε κάπου πως η ζημιά προκλήθηκε αποδεδειγμένα σε λάθος/παράλειψη του συνεργείου και δεν το πρόσεξα? Ή μήπως πιστεύεις ότι κανένα αυτοκίνητο ποτέ δεν ανέβασε θερμοκρασία από μόνο του, και πως όσες φορές έχει γίνει πάντα έχει κάνει κάτι λάθος ο μηχανικός? Και στις δυο περιπτωσεις ηταν μετα απο service και ανοδο της θερμοκρασιας.. Τωρα για πιο λογο ανεβασε θερμοκρασιες του TS δεν ξερω, μπορει να ειναι οτιδηποτε . Απλα ανεφερα μια ιδια περιπτωση. Δεν εγραψα : " Ξεχασαν και σε σενα το κολαρο του ψυγειου"
bromiaris Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Gtr3losz είπε Γειά σας παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας για κάτι. Πριν από 8 μέρες κάναμε ένα μεγάλο σέρβις σε ένα όχημα τις μητέρας μ σε κεντρικό συνεργείο κ επώνυμο στα νότια προάστια το όχημα ένα suzuki ignis του 2005 με 140000χλμ στη συζήτηση με τον μηχανικό του είπα ότι η μάνα μ θα κάνει ένα μεγάλο ταξίδι σε 10μερες [650χλμ] κ το αμάξι το θέλω σε άριστη κατάσταση για να μν ανησυχώ μιας κ είναι της μητέρας μ. Με τα πολλά το αμάξι έγινε σέρβις κ μονάχα μηχανικά το κόστος ανήλθε στα 1085ε για ένα όχημα μεταχειρισμένο που κοστολογείται 4000ε κατέβηκε μέχρι κ μοτέρ ψαλίδια αναρτήσεις τα πάντα.... Περνάμε τώρα στο παρόν ξεκινάει η μάνα μ με τα πεθερικά για το ταξίδι το σαββατο, το αμάξι κοντά στο Αγρίνιο κάνει ένα πραφ κ καρφώνεται ο δειχτης της θεμοκρασιας στο Θεό κ κάνει μπαμ το μοτέρ μαζί με καπνούς κ ότι συνεπάγεται σκεφτηται τώρα τι ταλαιπωρία πέρασαν οι ανθρώποι πόσο τρόμαξαν [μεγάλοι άνθρωποι] + την ταλαιπωρία μ που έπρεπε να πάω από Αθήνα να τους πάρω. Ποια η γνώμη σας πως να κινηθώ? Το αμάξι μεταφέρεται Αθήνα τώρα. 1 ώρα πριν, Gtr3losz είπε Όχι δν ήταν παρατημένο κανονικά κουνιόταν απλά είχε κάποια θέματα κυρίως με το εμπρόσθιο τμήμα ψαλίδια κ κάτι αλλά... Δν εχω τα τιμολόγια μπροστά μ αυτή τη στιγμή.. Αποδείξεις υπάρχουν φυσικά κ εγγυήσεις 1 χρόνο σε όλα τα ανταλλακτικά που αλλάχτηκαν. Απλά θα τον πάρω σε λίγο κ περιμένω να μ κάνει το κινεζο η να το ρίξει το φταίξιμο αλλού. Για αυτό είπα να ρωτησω πρώτα εδώ να πάρω καμιά ιδέα του πως να κινηθώ. Σε ένα παλιό αυτοκίνητο, ότι σέρβις και να κάνεις, ένα κολάρο να σπάσει και ο οδηγός να μην αντιληφτεί την απότομη αύξηση της θερμοκρασίας έγκαιρα αποχαιρέτα τον κινητήρα… και καμία ευθύνη δεν φέρει ο τεχνίτης… Εκτός και αν άλλαξε και τα κολάρα… Εμένα σε yaris 18 χρονών 2 φορές μου έσπασε κολάρο… ευτυχώς το κατάλαβα άμεσα, γιατί στα yaris δεν έχει δείκτη θερμοκρασίας… (ήταν και η μόνη «βλάβη» που μου έβγαλε). Μέχρι να μάθεις τι συνέβη κράτα μικρό καλάθι…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα